Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy ktoś jest stąd na FACEBOOKu??? Może tam by wsadzić? I na NK??[/QUOTE]
ja mam Henia na FB... ale ja dopiero raczkuje na fb, więc mam tam mało ludzi...

Posted

Trzeba wszystkiego probowac .
ja robilam ogloszenia dla mojego podopiecznego w "Zyciu Warszawy",kosztowalo okolo 200zl i byl jeden telefon. W "Dzienniku Zachodnim " kosztuje 130zl i gwarancji oczywiscie nie ma. W tem weekend ukaze sie tam ogloszenie suni z Zabrza wiec zobacze jaki bedzie odzew.

Moze faktycznie mu zmienic imie na jakies wiecej psiowe ?

Posted

[quote name='Aldrumka']A które to jest wpłata ? czy jeszcze ta z 12 sierpnia ?
wpłacilam tez 14.09 za wrzesień

w pierwszym poście w sierpniu są odnotowane 2 wpłaty, w lipcu żadna (a była 9.07), czy coś sie zgubiło ? ?[/QUOTE]

To moze tak lipcowa wlazla do sierpnia :):)

[quote name='Akrum']ja mam Henia na FB... ale ja dopiero raczkuje na fb, więc mam tam mało ludzi...[/QUOTE]

Ja tez mam Henia na Facebook, ale moi znajomi glownie, albo maja podhalany, albo sa z Kanady .......
Faktycznie trzeba jakos to ruszyc. Zamowie narazie ogloszenia internetowe.

Posted

[quote name='Aldrumka']A które to jest wpłata ? czy jeszcze ta z 12 sierpnia ?
wpłacilam tez 14.09 za wrzesień

w pierwszym poście w sierpniu są odnotowane 2 wpłaty, w lipcu żadna (a była 9.07), czy coś sie zgubiło ? ?[/QUOTE]

Tak ta lipcowa podskoczyła do sierpnia .

Posted

Wpłyneła wpłata od;

Aldrumka 10 zł IX

Bardzo dziękuję w imieniu Henia [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/2/4371ct9pvum0c4.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/4371ct9pvum0c4.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Ingrid44']Trzeba wszystkiego probowac .
ja robilam ogloszenia dla mojego podopiecznego w "Zyciu Warszawy",kosztowalo okolo 200zl i byl jeden telefon. W "Dzienniku Zachodnim " kosztuje 130zl i gwarancji oczywiscie nie ma. W tem weekend ukaze sie tam ogloszenie suni z Zabrza wiec zobacze jaki bedzie odzew.

Moze faktycznie mu zmienic imie na jakies wiecej psiowe ?[/QUOTE]

a nie jest tak że właśnie ludzkie imię z ciekawości przyciąga ludzia ,może ktoś właśnie chce zobaczyć jak wyglada pieski Henio,
zresztą nowi właściciele z reguły zmieniają imię na swoje wybrane ,nie wiadomo jak już myśleć, z innej strony może być zbieg okoliczności że właśnie zmiana imienia przywoła ludzia , i tak żle i tak nie dobrze .

Posted

[quote name='Szarotka']A po ile tam ogloszenia chodza ??[/QUOTE]

Raczej trudność będzie z otrzymanie szpalty na artykuł, bo chyba nie o kasę chodzi. Miałam nadzieję że ktoś bardziej zorientowany się wypowie.

Posted

[quote name='andegawenka']Raczej trudność będzie z otrzymanie szpalty na artykuł, bo chyba nie o kasę chodzi. Miałam nadzieję że ktoś bardziej zorientowany się wypowie.[/QUOTE]

Czy ktos wie jak wsadzic Henia do gazety ??? i to psiej ??

Posted

Robilam dla Tuptusiai wielu innych psiakow ogloszenia w czasopismie "MOJ PIES" . Jak zapelnilam wszystkie linijki to wychodzilo 207 zl. Najmniej zaplacilam 146 zl. Tuptus (maly piesek) mial przez dwa miesiace i nie bylo jednego telefonu. Niektore pieski znalazly domki .
Gwarancji zadnej nie ma bo ostatnio mial tam ogloszenie malutki staruszek jamnik z Uciechowa, bardzo wzruszajacy tekst i NIC. Ani jednego telefonu. Ogloszenie kosztowalo 150zl.
Trzeba robic allegro ,najlepiej wyroznione -nawet te za 12.50 zl i caly czas ogloszenia na necie. Duzo psiakow znajduje domki droga "jedna pani drugiej pani ". Trzeba pytac znajomych, rodziny itd.

Dzisiaj ukazalo sie ogloszenie ladnej suni z Zabrza w "Dzienniku Zachodnim" ,zobaczymy czy bedzie odzew.(Kosztowalo 130zl)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']zgadzam się z Ingrid. Allegro jest super i to włąśnie to za 12 zł, bo to za 20 już też niepotrzebne jest, bo daje tylko podkreślenie na żółto, co wcale nie przyciąga wzroku szczególnie żę prawie każdy to robi :)[/QUOTE]

To ustalone, kto umie?

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']andegawenko, a przypadkiem on nie ma na razie zrobionego przez Szarotkę?[/QUOTE]

Henio ma [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1220507734"]allegro[/URL] i to za 20 zl. Narazie nic sie nie wydarzylo. Moze tekst nie jest taki jak potrzeba, bo taki dosyc standartowy,
a mnie sie wydaje, ze najwazniejsze to dobry tekst i dobre zdjecia - zdjecia sa dobre, ale nie jestem pewna tekstu. Jakos sama nie mam polotu...................

Allegro jeszcze ma 2 dni, trzeba by przedluzyc i tekst zmienic.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']andegawenko, a przypadkiem on nie ma na razie zrobionego przez Szarotkę?[/QUOTE]

O widzisz kończy się-idealnie, świeżutkie będzie, Nasza poetka dyżurna, Szarotka tekst podrzeżbi. Prawda Szarotko?

Posted

[quote name='andegawenka']O widzisz kończy się-idealnie, świeżutkie będzie, Nasza poetka dyżurna, Szarotka tekst podrzeżbi. Prawda Szarotko?[/QUOTE]

Hm nie wiem czy to chwyci, ale mozna by sprobowac ;)

[quote name='Rodzice Maciusia :)']a jak jest z oglądalnością Heniuty?
Nie jakas szalona

No i jak w końcu ze zmianą imienia? Może każda ze sponsorek zaproponuje swoją wersję i urządzimy głosowanko na inne dla chłopaka, bardziej psiowe?[/QUOTE]

Ja sie tak do Henia przyzwyczailam, ale mozemy dla celow reklamowych miec dla niego inne imie ;);)