Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy ktoś jest stąd na FACEBOOKu??? Może tam by wsadzić? I na NK??[/QUOTE] ja mam Henia na FB... ale ja dopiero raczkuje na fb, więc mam tam mało ludzi... Quote
Ingrid44 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Trzeba wszystkiego probowac . ja robilam ogloszenia dla mojego podopiecznego w "Zyciu Warszawy",kosztowalo okolo 200zl i byl jeden telefon. W "Dzienniku Zachodnim " kosztuje 130zl i gwarancji oczywiscie nie ma. W tem weekend ukaze sie tam ogloszenie suni z Zabrza wiec zobacze jaki bedzie odzew. Moze faktycznie mu zmienic imie na jakies wiecej psiowe ? Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='Aldrumka']A które to jest wpłata ? czy jeszcze ta z 12 sierpnia ? wpłacilam tez 14.09 za wrzesień w pierwszym poście w sierpniu są odnotowane 2 wpłaty, w lipcu żadna (a była 9.07), czy coś sie zgubiło ? ?[/QUOTE] To moze tak lipcowa wlazla do sierpnia :):) [quote name='Akrum']ja mam Henia na FB... ale ja dopiero raczkuje na fb, więc mam tam mało ludzi...[/QUOTE] Ja tez mam Henia na Facebook, ale moi znajomi glownie, albo maja podhalany, albo sa z Kanady ....... Faktycznie trzeba jakos to ruszyc. Zamowie narazie ogloszenia internetowe. Quote
zuzka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Aldrumka']A które to jest wpłata ? czy jeszcze ta z 12 sierpnia ? wpłacilam tez 14.09 za wrzesień w pierwszym poście w sierpniu są odnotowane 2 wpłaty, w lipcu żadna (a była 9.07), czy coś sie zgubiło ? ?[/QUOTE] Tak ta lipcowa podskoczyła do sierpnia . Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='zuzka']Tak ta lipcowa podskoczyła do sierpnia .[/QUOTE] A to paskuda jedna :):) zmienie pozniej, bo pracuje na to, zeby pieski mialy :):) Quote
zuzka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wpłyneła wpłata od; Aldrumka 10 zł IX Bardzo dziękuję w imieniu Henia [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/2/4371ct9pvum0c4.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/4371ct9pvum0c4.gif[/IMG][/URL] Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Zapisze pozniej i poprawie to drugie tez. Quote
sonia71 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Ingrid44']Trzeba wszystkiego probowac . ja robilam ogloszenia dla mojego podopiecznego w "Zyciu Warszawy",kosztowalo okolo 200zl i byl jeden telefon. W "Dzienniku Zachodnim " kosztuje 130zl i gwarancji oczywiscie nie ma. W tem weekend ukaze sie tam ogloszenie suni z Zabrza wiec zobacze jaki bedzie odzew. Moze faktycznie mu zmienic imie na jakies wiecej psiowe ?[/QUOTE] a nie jest tak że właśnie ludzkie imię z ciekawości przyciąga ludzia ,może ktoś właśnie chce zobaczyć jak wyglada pieski Henio, zresztą nowi właściciele z reguły zmieniają imię na swoje wybrane ,nie wiadomo jak już myśleć, z innej strony może być zbieg okoliczności że właśnie zmiana imienia przywoła ludzia , i tak żle i tak nie dobrze . Quote
funia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Karma doszła wczoraj póznym popołudniem .Dziękujemy . Quote
andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ...a może wystartować z Heniutkiem do psich czasopism...:roll: Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='andegawenka']...a może wystartować z Heniutkiem do psich czasopism...:roll:[/QUOTE] A po ile tam ogloszenia chodza ?? Quote
andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Szarotka']A po ile tam ogloszenia chodza ??[/QUOTE] Raczej trudność będzie z otrzymanie szpalty na artykuł, bo chyba nie o kasę chodzi. Miałam nadzieję że ktoś bardziej zorientowany się wypowie. Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='andegawenka']Raczej trudność będzie z otrzymanie szpalty na artykuł, bo chyba nie o kasę chodzi. Miałam nadzieję że ktoś bardziej zorientowany się wypowie.[/QUOTE] Czy ktos wie jak wsadzic Henia do gazety ??? i to psiej ?? Quote
Szarotka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Narazie zalatwiam Heniowi zwykle ogloszenia. Quote
Ingrid44 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Robilam dla Tuptusiai wielu innych psiakow ogloszenia w czasopismie "MOJ PIES" . Jak zapelnilam wszystkie linijki to wychodzilo 207 zl. Najmniej zaplacilam 146 zl. Tuptus (maly piesek) mial przez dwa miesiace i nie bylo jednego telefonu. Niektore pieski znalazly domki . Gwarancji zadnej nie ma bo ostatnio mial tam ogloszenie malutki staruszek jamnik z Uciechowa, bardzo wzruszajacy tekst i NIC. Ani jednego telefonu. Ogloszenie kosztowalo 150zl. Trzeba robic allegro ,najlepiej wyroznione -nawet te za 12.50 zl i caly czas ogloszenia na necie. Duzo psiakow znajduje domki droga "jedna pani drugiej pani ". Trzeba pytac znajomych, rodziny itd. Dzisiaj ukazalo sie ogloszenie ladnej suni z Zabrza w "Dzienniku Zachodnim" ,zobaczymy czy bedzie odzew.(Kosztowalo 130zl) Quote
andegawenka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ingrid śledź los tej suni, będziemy wiedziały czy w regionalnych jest większa skuteczność. 12,50 lub 20 zł to pikuś w porównaniu do tych wcześcniej wymienianych kwot, mogę zapłacić. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 zgadzam się z Ingrid. Allegro jest super i to włąśnie to za 12 zł, bo to za 20 już też niepotrzebne jest, bo daje tylko podkreślenie na żółto, co wcale nie przyciąga wzroku szczególnie żę prawie każdy to robi :) Quote
andegawenka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']zgadzam się z Ingrid. Allegro jest super i to włąśnie to za 12 zł, bo to za 20 już też niepotrzebne jest, bo daje tylko podkreślenie na żółto, co wcale nie przyciąga wzroku szczególnie żę prawie każdy to robi :)[/QUOTE] To ustalone, kto umie? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 andegawenko, a przypadkiem on nie ma na razie zrobionego przez Szarotkę? Quote
Szarotka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']andegawenko, a przypadkiem on nie ma na razie zrobionego przez Szarotkę?[/QUOTE] Henio ma [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1220507734"]allegro[/URL] i to za 20 zl. Narazie nic sie nie wydarzylo. Moze tekst nie jest taki jak potrzeba, bo taki dosyc standartowy, a mnie sie wydaje, ze najwazniejsze to dobry tekst i dobre zdjecia - zdjecia sa dobre, ale nie jestem pewna tekstu. Jakos sama nie mam polotu................... Allegro jeszcze ma 2 dni, trzeba by przedluzyc i tekst zmienic. Quote
sonia71 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 mimo wszystko trzeba trzymać kciuki za heniowe allegro :) Quote
andegawenka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']andegawenko, a przypadkiem on nie ma na razie zrobionego przez Szarotkę?[/QUOTE] O widzisz kończy się-idealnie, świeżutkie będzie, Nasza poetka dyżurna, Szarotka tekst podrzeżbi. Prawda Szarotko? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 a jak jest z oglądalnością Heniuty? No i jak w końcu ze zmianą imienia? Może każda ze sponsorek zaproponuje swoją wersję i urządzimy głosowanko na inne dla chłopaka, bardziej psiowe? Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='andegawenka']O widzisz kończy się-idealnie, świeżutkie będzie, Nasza poetka dyżurna, Szarotka tekst podrzeżbi. Prawda Szarotko?[/QUOTE] Hm nie wiem czy to chwyci, ale mozna by sprobowac ;) [quote name='Rodzice Maciusia :)']a jak jest z oglądalnością Heniuty? Nie jakas szalona No i jak w końcu ze zmianą imienia? Może każda ze sponsorek zaproponuje swoją wersję i urządzimy głosowanko na inne dla chłopaka, bardziej psiowe?[/QUOTE] Ja sie tak do Henia przyzwyczailam, ale mozemy dla celow reklamowych miec dla niego inne imie ;);) Quote
Recommended Posts