Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotko popraw ostatnią wpłatę za hotelik bo dwa razy zapisałaś wpłate za sierpień a ostatnia jest za wrzesień i i dopisz w wydatkach 132 zł za karme dla Henia

Posted

[quote name='Szarotka']Wielkie dzieki.
Zbieramy na pazdziernikowy hotelik.
Jak cos zostanie to moze by mu jakies ogloszenie w gazecie puscic???[/QUOTE]

Jasne,im wiecej ogloszen tym lepiej.
Poszla wplata [B]80zl,[/B] 20zl to wrzesniowa deklaracja i 60zl dodatkowo na zapchanie dziury.

Posted

Zuziu ja jestem calkiem pewna, ze juz karme odejmowalam od calosci. Zaraz sprawdze pierwszy post. Chyba, ze jej nie wpisalam.
Chyba koncowa suma sie zgadza??
Czy doszla moja wplata ??

Posted

[quote name='Szarotka']Zuziu ja jestem calkiem pewna, ze juz karme odejmowalam od calosci. Zaraz sprawdze pierwszy post. Chyba, ze jej nie wpisalam.
Chyba koncowa suma sie zgadza??
Czy doszla moja wplata ??[/QUOTE]

Szarotko nie odliczałaś karmy tylko pytałaś się mnie czy ją odliczuć
Przed kupnem karmy Heniu miał 249 zł -132 zł karma zostało mu się 117 zł

Atak wyglądają wpłaty stałych deklaracji

STAŁE DEKLARACJE

Szarotka - 20 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII
Grzenka - 20 zl -- III,IV,V,VI,VII,VIII.IX
Basia1968 - 10 zl. -- III,IV,-----------
Andegawenka - 50 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX
Aldrumka - 10 zl. -- III,IV,V,VI,VII
Akrum - 40 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,
Iza!! - 5 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,
MakS - 10 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,
Agada - 10 zl. -- III,IV,V, VI,VII,VIII,
Rodzice Maciusia - 10 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,
Ingrid - 20 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,
sybisia - 5zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,
martini 77 - 10zl. -- III, IV,V,VI,VII,VIII,
Mon Ami Pet - 20 zł -- - , -, -, -VII,

Twoja wpłata za wrzesień jeszcze nie dotarła

Posted

[quote name='zuzka']Szarotko nie odliczałaś karmy tylko pytałaś się mnie czy ją odliczuć
Przed kupnem karmy Heniu miał 249 zł -132 zł karma zostało mu się 117 zł

Atak wyglądają wpłaty stałych deklaracji

STAŁE DEKLARACJE

Szarotka - 20 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII
[/QUOTE]

Zuziu reszta pewnie zgadza, ale ja ostatnio to wplacalam Heniowi nie 20 zl. ale a to 80 zl, a to 75 zl. a tym razem wyslalam chyba 55 zl. ktore lada chwila dojdzie,
to nie wiem jak z tych 80 zl. nagle sie zorbilo 20 za kazdy miesiac??
Jest to zreszta zapisane w pierwszym poscie, poza tym moge sprawdzic to z Ania, ktora dokonywala wplat.

Pierwszy raz w czerwcu wyslalam 80 zl. bo brakowalo, to samo w lipcu, w sierpniu 75 i chyba ostatnio 55 zl. na wrzesien, zeby Henia jakos podratowac.
Jest oczywiscie szansa, ze nie odpisalam tych 132 zl., ale sprawdz konto Henia jeszcze raz, bo cos sie nie zgadza jak chodzi o moje wplaty to napewno.

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od

Szarotka - 20 zł VIII + 55 zł
AKRUM - 80 zł IX,X
martini 77 - 10zl VIII
MakS - 10 zl. VIII

Bardzo dziękuje w imieniu Henia[URL="http://www.picturesanimations.com/rose/1/182803bvoxz3dzg3.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/182803bvoxz3dzg3.gif[/IMG][/URL]

[COLOR=Red]ZROBIŁAM PRZELEW 240 ZŁ DLA FUNI Z HOTELIK [/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Szarotka']Zuziu reszta pewnie zgadza, ale ja ostatnio to wplacalam Heniowi nie 20 zl. ale a to 80 zl, a to 75 zl. a tym razem wyslalam chyba 55 zl. ktore lada chwila dojdzie,
to nie wiem jak z tych 80 zl. nagle sie zorbilo 20 za kazdy miesiac??
Jest to zreszta zapisane w pierwszym poscie, poza tym moge sprawdzic to z Ania, ktora dokonywala wplat.

Pierwszy raz w czerwcu wyslalam 80 zl. bo brakowalo, to samo w lipcu, w sierpniu 75 i chyba ostatnio 55 zl. na wrzesien, zeby Henia jakos podratowac.
Jest oczywiscie szansa, ze nie odpisalam tych 132 zl., ale sprawdz konto Henia jeszcze raz, bo cos sie nie zgadza jak chodzi o moje wplaty to napewno.[/QUOTE]

Szarotko zgadza się wpłaciłaś 75 zł i tak zostało odnotowane zobacz wcześniejszy cytat tak wpisałam 1-09 (post2207)
wpisałam 20 zł jako deklaracje stałą + 55 zł dodatkowo.

Za każdym razem pisze w ten sam sposób ,zaznaczam sobie kto zalega z wpłatami żebym mogła wysyłac ewentualne przypomnienia o wpłatach.

Ten wykaz z deklaracjami stałymi wkleiłam po to żeby było widać która cioteczka za który miesiąc wpłaciła .

Posted

A czy Heniu nadal mieszka sam w boksie ?
Bo jak pamiętam to na początku była mowa że jak Heniu będzie w boksie z innym psiakiem to koszt hotelikowania będzie tańszy 240 zł a jak będzie sam to 300 zł
My niby płacimy 240 zł ale dodatkowo kupujemy karmę.
Z ważywszy na to że skarbonka jego nie jest zbyt bogata to czy nie można obniżyć tych kosztów?

Posted

[quote name='agada']Moja deklaracja wrzesień, paźdz. na dniach pójdzie. Czy Henio ma allegro? Osobiscie nie umiem robić, ale może kogoś poprosić?[/QUOTE]
allegro "rozdaje" teraz domki , szczegolnie wyróznione ,już kilkoro psiulków znalazło dom ostatnio :) Heniowi też mogłoby się poszczęścić :)

Posted

Heniek już ma zamówioną karmę, zuzka wkleiła potwierdzenie zamówienia :)

a ja przy okazji zapraszam na bazarek, dla psiaka przywiązanego do wanny - tak wygląda całe jego życie...:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192521-Kozaczki-ciuszki...na-psiaka-bez-imienia-przywi%C4%85zanego-do-wanny.-Do-26.09.2010-do-24.?p=15347998#post15347998[/url]

Posted

Wpłyneły wpłaty od ;

Ingrid - 20 zł IX + 60 ZŁ
Szarotka - 20 zł IX + 15 zł

W imieniu Henia bardzo dziękuje [URL="http://www.picturesanimations.com/thank_you/1/6.bmp"][IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/6.bmp[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Szarotka']Zuziu
a tym razem wyslalam chyba 55 zl. ktore lada chwila dojdzie,

[/QUOTE]

Szarotko na Henia nie wpłtneła pd Ciebie wpłata taka jak napisałaś 55 zł tylko wpłtneło 35 zł Nie pisz tak bo wreszcie ciotki pomyślą sobie że coś kręce z finansami Henia !!!!

Posted

[quote name='zuzka']Szarotko na Henia nie wpłtneła pd Ciebie wpłata taka jak napisałaś 55 zł tylko wpłtneło 35 zł Nie pisz tak bo wreszcie ciotki pomyślą sobie że coś kręce z finansami Henia !!!![/QUOTE]

ja to tylko myślę żeby Heniek poszedł precz do domku swojego nowego. A wpłat nie muszę sprawdzać bo pięknie kwiatuszkami zaznaczasz na bieżąco

Posted

[quote name='andegawenka']ja to tylko myślę żeby Heniek poszedł precz do domku swojego nowego. A wpłat nie muszę sprawdzać bo pięknie kwiatuszkami zaznaczasz na bieżąco[/QUOTE]

Nieśmiało :oops: bardzo dziękuję za pochwałę.

Posted

Zuziu karmy nie ma i nie wiem czy w takim razie znowu nie zagineła tak jak tamtym razem .....Bo juz powinna byc bezsprzecznie .Ale nic sie nie dzieje jaa też mam Ariona tylko kurczaka z ryzem ,WIęc Heniek tylko smaka trosszkę zmienił

Posted

[quote name='funia']Zuziu karmy nie ma i nie wiem czy w takim razie znowu nie zagineła tak jak tamtym razem .....Bo juz powinna byc bezsprzecznie .Ale nic sie nie dzieje jaa też mam Ariona tylko kurczaka z ryzem ,WIęc Heniek tylko smaka trosszkę zmienił[/QUOTE]

Karma była zamówiona 10 ale jak wiesz gdzie indziej i niestety czas dostawy tu jest dłuższy napisali że
Produkt który zamówiłam dotrze do miejsca przeznaczenia w ciągu 2-5 dni roboczych.
Więc to może jeszcze troche potrwać .

[quote name='zuzka']Zamówiłam karme dla Henia

Krakvet - najtańszy sklep zoologiczny
------------------------------------------------------
Zamówienie Nr: 379146
Szczegółowa Faktura: [url]http://www.krakvet.pl/account_history_info.php?order_id=379146[/url]
Data Zamówienia: piątek, 10 wrzesień 2010

Produkty
1 x ARION Adult Lamb & Rice 15kg () = 132,00zł
Twoje zamówienie zostało przyjęte! Produkty które zamówiłeś dotrą do miejsca przeznaczenia w ciągu 2-5 dni roboczych.[/QUOTE]

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od ;

Ingrid - 20 zł IX + 60 ZŁ
Szarotka - 20 zł IX + 15 zł

W imieniu Henia bardzo dziękuje [URL="http://www.picturesanimations.com/thank_you/1/6.bmp"][IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/6.bmp[/IMG][/URL][/QUOTE]

Zuziu zaraz sie Ani spytam, bo chyba mialo byc 55 zl. ale sprawdze.
[B]Faktycznie poszlo 35 zl. tym razem. [/B]