Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Jedni malują inni wierszem piszą, a ja takie beztalencie:-(....no dobrze, trzeba czym innym nadrobić......jutro rano siadam do przelewów.:loveu:[/QUOTE]

Andegawenko sprobuj mowic wierszem :):)

Posted

[quote name='andegawenka']Jedni malują inni wierszem piszą, a ja takie beztalencie:-(....no dobrze, trzeba czym innym nadrobić......[B]jutro rano siadam do przelewów[/B].:loveu:[/QUOTE]
hahaha zawsze to jakiś talent :)

Posted

wycałowalismy sie z Henkiem dzisiaj ile wlazło .Deszcz u nas lał więc miłosci odprawiallismy w boksach ,Tak mu się spodobałao ,ze łbem podnosił mi reke prosząc o jeszcze .Jajka zagojone ,Moze isc ....Tylko dlaczego nikt go nie chce???
Karma sie juz skończyła ,WIec trzeba zamówic .Przepraszam ,ze tak dopiero teraz pisze ale nie miałam głowy osttnio do nieczego ...

Posted

Wpłyneły wpłaty od

grzenka - 20 zł IX
andegawenka - 50 zł IX

Bardzo dziękuje w imieniu Henia
[URL="http://www.picturesanimations.com/rose/3/7f1ybaak.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/7f1ybaak.gif[/IMG][/URL]

Posted

to skoro nie ma, to może by przerzucić się na inną karmę?
Ja bynajmniej jestem bardzo zadowolona z karmy firmy Josera, zarówno jedzą ją moje psiki, jak i koty. I tak jak nigdy z żadnej innej firmy psy nie chciały jeść karmy dla kastratów, tak z Josery jedzą aż im się uczy trzęsą.
Kolejny plus tej karmy - Josera od niedawna produkuje psią i kocią karmę, więc są stale pod kontrolą weterynaryjną, zresztą moja koleżanka w oddziale Josery u nas w Nowym Tomyślu pracuje w laboratorium i też sobie zachwala i dla swoich ogonów kupuje, a ona też jest kociara i zawsze kupowała Royal Canin, a teraz się na Josere przerzuciła i jest zadowolona i jej koty też :)
O tu jest wybór duży:
[url]http://sznupa.pl/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/manufacturer_id,42/Itemid,1/vmcchk,1/[/url]
co prawda nie wiem, ile płaciliśmy za karmę z Arion, ale chyba coś podobnie, prawda?
o już patrzę, w świecie karm Josera jest droższa, ale w sznupie podobnie do Arion

Posted

[quote name='Szarotka']Karma kosztowala ok. 130 zl.[/QUOTE]

Sprawdzalam w Krakvet, jest i kosztuje 132 zl . Przesylka darmowa bo jesli sie zamawia na 99 zl i w zwyz to jest za darmo .:) :) :)

Posted

Zamówiłam karme dla Henia

Krakvet - najtańszy sklep zoologiczny
------------------------------------------------------
Zamówienie Nr: 379146
Szczegółowa Faktura: [url]http://www.krakvet.pl/account_history_info.php?order_id=379146[/url]
Data Zamówienia: piątek, 10 wrzesień 2010

Produkty
1 x ARION Adult Lamb & Rice 15kg () = 132,00zł
Twoje zamówienie zostało przyjęte! Produkty które zamówiłeś dotrą do miejsca przeznaczenia w ciągu 2-5 dni roboczych.

Posted

[quote name='Szarotka']To Henio bedzie mial co jesc :):)
Czyli odliczamy 132 zl ze skarpety Henia ??[/QUOTE]

Szarotka , prosze zrob takie rolzliczenie zeby bylo widac ile Henio na wplat w kazdym miesiacu, ile mu brakuje i ile w ogole ma w skarpecie. Dobrze zeby wszyscy zobaczyli jesli brakuje, wtedy mozna pomyslec jak dziury zalatac wspolnie.

Posted

Mnie sie stale wydaje, ze ja rozliczenie robie ;);)
Moge podkreslic ile jest. Ale na miesiac brakuje 60 zl. jezeli ostatnia chetna, ktora sie zdeklarowala w lipcu bedzie wplacac jak nie to 80 zl. W kazdym razie jezeli Tuptek zostanie u Jamora, i zostana jakies resztki to Henio by chetnie skorzystal. Ja poratowalam Henia z karma jak bylam w Polsce i dlatego jakos jeszcze ciagniemy.

Posted

Wlasnie to chcialam wiedziec. Tuptus zostawi w spadku okolo 30zl (akurat dzisiaj Ketunia przyslala mi rozliczenie) to oczywiscie przeslemy dla Henia. Wysle 60zl dodatkowo ,razem z moja deklaracja (Dzisiaj albo jutro)

Posted

[quote name='sybisia']Deklarację za IX i X prześlę w przyszłym tygodniu[/QUOTE]

Wielkie dzieki.
Zbieramy na pazdziernikowy hotelik.
Jak cos zostanie to moze by mu jakies ogloszenie w gazecie puscic???