Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Szarotka, Tuptus zostaje u jamora wiec doloze Heniowi barkujaca sume w tym miesiacu. Ile mam wyslac ?[/QUOTE]

Wow, ale super :):) Brawo dla Tuptusia, warto bylo czekac :multi::multi::multi:
Glownie to potrzeba na to, zeby puscic allegro. Czyli 50 zl., 30 za bazarek i 20, zeby wyroznic. Moge Ci na pw. podac gdzie to wyslac, ale jak wroce bo lece do banku itp.

Dzieki Ingrid :):):loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Wow, ale super :):) Brawo dla Tuptusia, warto bylo czekac :multi::multi::multi:
Glownie to potrzeba na to, zeby puscic allegro. Czyli 50 zl., 30 za bazarek i 20, zeby wyroznic. Moge Ci na pw. podac gdzie to wyslac, ale jak wroce bo lece do banku itp.

Dzieki Ingrid :):):loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Czekam na nr konta na PW.

Posted

[quote name='Ingrid44']Szarotka, jaki jest nick tej cioteczki co robila Heniowi allegro. Chce napisac do niej PW zeby wiedziala skad beda szly pieniazki.[/QUOTE]
to ja :):)

Posted

[quote name='lilk_a']to ja :):)[/QUOTE]
Swietnie ze sie odezwalas. Przyjdzie 50 zl z Wroclawia od Ewy S. To wlasnie na allegro Henia. Ewa albo juz wyslala albo wysle jutro. Ja nie mam konta w Polsce i cioteczka Ewa pomaga mi w rozsylaniu deklaracji i innych wplat.

Pieknie Dziekujemy za cudowne allegro.Bardzo mi sie podoba :) :) :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Swietnie ze sie odezwalas. Przyjdzie 50 zl z Wroclawia od Ewy S. To wlasnie na allegro Henia. Ewa albo juz wyslala albo wysle jutro. Ja nie mam konta w Polsce i cioteczka Ewa pomaga mi w rozsylaniu deklaracji i innych wplat.

Pieknie Dziekujemy za cudowne allegro.Bardzo mi sie podoba :) :) :)[/QUOTE]

[COLOR=Blue][B][FONT=Georgia][SIZE=4][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1220507734"]allegro Henia[/URL][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]

pieniądze dotarły dziękuję :)

[quote name='Szarotka']O myslalam, ze lilka jest taka znana na dogo, ze nie musze napisac Jej nicka :):)[/QUOTE]

:evil_lol: jednak nie wszyscy mnie znają .... i dobrze ;)

[quote name='Akrum']cześć Heniek :)
ciekawe, czy teraz jak się Allegro ukaże, to ktoś cię zauważy i się zakocha :)[/QUOTE]

życzę mu tego z całego serca :loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']O myslalam, ze lilka jest taka znana na dogo, ze nie musze napisac Jej nicka :):)[/QUOTE]

Zanam Lilke ale nie bylam pewna jak sie pisze nick. Dawno nie spotkalysmy sie na zadnym watku.

Posted

[quote name='Ingrid44']Zanam Lilke ale nie bylam pewna jak sie pisze nick. Dawno nie spotkalysmy sie na zadnym watku.[/QUOTE]

No coz Lilka zmienila bazarki malowane na marketingowe :):)

Posted

... więc zaglądam dziś do Henia,:cool3:
Biorąc go na górę - lenia...:evil_lol:
By wiedziała każda ciotka,;)
Jaka mordka z niego słodka...:lol:

[IMG]http://i44.tinypic.com/ruo6d0.jpg[/IMG]