Szarotka Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Szarotka, Tuptus zostaje u jamora wiec doloze Heniowi barkujaca sume w tym miesiacu. Ile mam wyslac ?[/QUOTE] Wow, ale super :):) Brawo dla Tuptusia, warto bylo czekac :multi::multi::multi: Glownie to potrzeba na to, zeby puscic allegro. Czyli 50 zl., 30 za bazarek i 20, zeby wyroznic. Moge Ci na pw. podac gdzie to wyslac, ale jak wroce bo lece do banku itp. Dzieki Ingrid :):):loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Szarotka']Wow, ale super :):) Brawo dla Tuptusia, warto bylo czekac :multi::multi::multi: Glownie to potrzeba na to, zeby puscic allegro. Czyli 50 zl., 30 za bazarek i 20, zeby wyroznic. Moge Ci na pw. podac gdzie to wyslac, ale jak wroce bo lece do banku itp. Dzieki Ingrid :):):loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Czekam na nr konta na PW. Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Henio wlaz na poczatek kolejki ...... Quote
Ingrid44 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Szarotka, jaki jest nick tej cioteczki co robila Heniowi allegro. Chce napisac do niej PW zeby wiedziala skad beda szly pieniazki. Quote
lilk_a Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Szarotka, jaki jest nick tej cioteczki co robila Heniowi allegro. Chce napisac do niej PW zeby wiedziala skad beda szly pieniazki.[/QUOTE] to ja :):) Quote
Ingrid44 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='lilk_a']to ja :):)[/QUOTE] Swietnie ze sie odezwalas. Przyjdzie 50 zl z Wroclawia od Ewy S. To wlasnie na allegro Henia. Ewa albo juz wyslala albo wysle jutro. Ja nie mam konta w Polsce i cioteczka Ewa pomaga mi w rozsylaniu deklaracji i innych wplat. Pieknie Dziekujemy za cudowne allegro.Bardzo mi sie podoba :) :) :) Quote
Szarotka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 O myslalam, ze lilka jest taka znana na dogo, ze nie musze napisac Jej nicka :):) Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 cześć Heniek :) ciekawe, czy teraz jak się Allegro ukaże, to ktoś cię zauważy i się zakocha :) Quote
lilk_a Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Ingrid44']Swietnie ze sie odezwalas. Przyjdzie 50 zl z Wroclawia od Ewy S. To wlasnie na allegro Henia. Ewa albo juz wyslala albo wysle jutro. Ja nie mam konta w Polsce i cioteczka Ewa pomaga mi w rozsylaniu deklaracji i innych wplat. Pieknie Dziekujemy za cudowne allegro.Bardzo mi sie podoba :) :) :)[/QUOTE] [COLOR=Blue][B][FONT=Georgia][SIZE=4][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1220507734"]allegro Henia[/URL][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] pieniądze dotarły dziękuję :) [quote name='Szarotka']O myslalam, ze lilka jest taka znana na dogo, ze nie musze napisac Jej nicka :):)[/QUOTE] :evil_lol: jednak nie wszyscy mnie znają .... i dobrze ;) [quote name='Akrum']cześć Heniek :) ciekawe, czy teraz jak się Allegro ukaże, to ktoś cię zauważy i się zakocha :)[/QUOTE] życzę mu tego z całego serca :loveu: Quote
Szarotka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 No tak, teraz czekamy i wyczarowujemy domek dla Henia :):) Henio na tych zdjeciach z allegra prezentuje sie bardzo dostojnie :):) Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Szarotka']O myslalam, ze lilka jest taka znana na dogo, ze nie musze napisac Jej nicka :):)[/QUOTE] Zanam Lilke ale nie bylam pewna jak sie pisze nick. Dawno nie spotkalysmy sie na zadnym watku. Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Ingrid44']Zanam Lilke ale nie bylam pewna jak sie pisze nick. Dawno nie spotkalysmy sie na zadnym watku.[/QUOTE] No coz Lilka zmienila bazarki malowane na marketingowe :):) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Henio zgubilam watek o Kaji i chyba Azie to sa u Ani, mialam tam wplacic 10 zl................... Quote
lilk_a Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Szarotka']No coz Lilka zmienila bazarki malowane na marketingowe :):)[/QUOTE] trzeba się rozwijać :):) ale już niedługo obrazkowy się pojawi :) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='lilk_a']trzeba się rozwijać :):) ale już niedługo obrazkowy się pojawi :)[/QUOTE] Tak moj tz. twierdzi, ze postep jest najwazniejszy :):) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [video=youtube;8ih-g-IKbhg]http://www.youtube.com/watch?v=8ih-g-IKbhg&feature=player_embedded[/video]Wideo Henia :):) Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Heniuśku :loveu: ile wejść masz na allegro nowe?? pewnie nikt nie dzwonił? już byśmy przecież wiedziały... :( Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Szarotka']A gdzie widac te wejscia ???[/QUOTE] na samym dole allegro z prawej strony :) :) :) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 To ide sprawdzic. No i trzeba sie skoncentrowac i zaklinac, bo Henio tak wypieknial i do tego jest mixem Sznaucera, wiec nie byle kim :):) Quote
Szarotka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 23 wejscia. No ale wystarczy jedno a dobre :):) Quote
UBOCZE Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ... więc zaglądam dziś do Henia,:cool3: Biorąc go na górę - lenia...:evil_lol: By wiedziała każda ciotka,;) Jaka mordka z niego słodka...:lol: [IMG]http://i44.tinypic.com/ruo6d0.jpg[/IMG] Quote
andegawenka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jedni malują inni wierszem piszą, a ja takie beztalencie:-(....no dobrze, trzeba czym innym nadrobić......jutro rano siadam do przelewów.:loveu: Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Oj slodki ten nasz Henio ,pysio tylko do calowania :) :) :) Quote
Recommended Posts