Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to słuchajcie, ja nie wiem czy to mądre go na hura wyciągać, skoro może być 300 zł.. Jest deklaracji na 170 zł na drugi miesiąc + 180 na weta - co jeśli nie uzbiera się deklaracji dalszych? Proszę, przemyślcie to - mi bardzo zależy na tym aby Heniuś wyszedł ze schronu, ale nie chcę żeby potem tam musiał wrócić gdyby nie dało się dozbierać co miesiąc dość sporej sumy 130 zł.
Mam nadzieję, że jestem zbyt pesymistyczna, ale na innych wątkach tak bywa, że dziewczyny sobioe żyły wypruwają próbując utrzymać psiaka.
No chyba że zdarzy się to najpiękniejsze i Heniutek znajdzie cudowny domek raz dwa (ach jakbym chciała)

Posted

Henio już u Funi - boi się wszystkiego - ale nie kłapie. Nie zna smyczy i obroży, panikuje. Czuje się wyraźnie lepiej kiedy jest z nim Frodo, jak Frodo wszedł do poczekalni u weta a Heniek nie, bo się bał wejść i wyrywał, to jak w końcu się uspokoił i stanął i zobaczył, że Froda nie ma - to się porzygał biedaczyna ze stresu.
Na weta się nie doczekałyśmy, bo akurat przywieźli mu psa z połamanymi nogami a my nie miałyśmy więcej czasu żeby czekać tak długo.
Ewa

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Biedny kochany Heniutek :(
Kochane, dajcie jakieś fotki tego biedaka..
Boi się wszystkiego - tam wszystkie psy się wszystkiego chyba boją :([/QUOTE]
Funia jest w pracy, więc teraz nie wstawi, a potem zajmie się raczej psami niż wstawianiem fotografii.
Ja jestem jak wiecie 100 km od swojego domu i nie ciągnęłam kabli ze sobą do aparatu, mam jeszcze dzisiaj klientów, jak dojadę do Lublina i jeszcze będę mieć siłę i czas to wstawię, jeśli nie, to jutro wieczorem po pracy (czyli koło 20-21).
Ewa

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Dzień dobry Heniuś!

Szarotko, a czemu napisane jest, że brakuje 130? Przecież hotelik to 240 zł, więc brakuje 70 zł deklaracji :)[/QUOTE]

Jezeli Henio bedzie musial byc sam w boksie to miesiac bedzie 300 zl.
Liczylam pare razy i tak mi wyszlo. Wole nazbierac wiecej niz za malo:):)

Posted

Czy Frodo bedzie tez u Funi ?? Moze by ich razem w takim razie do jednej klatki, zeby Henio nabral pewnosci i jak on wyglada, jak tam ta jego skora itp????????????????????????????????/

Posted

[quote name='martini77']Pieniadze wlasnie poszly. 10zl miesiacznie, ale puscilam za 3 m-ce z gory. Prosze mi sie potem ewentualnie przypomniec. Powodzenia Heniu.[/QUOTE]

Wielkie dzieki :):)martini 77 :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Jezeli Henio bedzie musial byc sam w boksie to miesiac bedzie 300 zl.
Liczylam pare razy i tak mi wyszlo. Wole nazbierac wiecej niz za malo:):)[/QUOTE]
Henio POWINIEN być z Frodem - lubią się, przy Frodzie się tak nie boi, naśladuje Froda - który jest bardzo przyjazny, więc nawet dla socjalizacji Henia będzie lepiej, jeżeli będzie z Frodem. Ale to moje zdanie tylko.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Henio [B]POWINIEN[/B] być z Frodem - lubią się, przy Frodzie się tak nie boi, naśladuje Froda - który jest bardzo przyjazny, więc nawet dla socjalizacji Henia będzie lepiej, jeżeli będzie z Frodem. Ale to moje zdanie tylko.
Ewa[/QUOTE]

[B]Funiu taki drobny apel[/B] :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Poczekamy na fotki cierpliwie, najważniejsze że ta bida wyciągnięta.
Fajnie byłoby gdyby jednak dzielił boks, ale z tego co pisała funia to nie chodziło tyle o to czy się zgodzi z jakimś psem ale o tą jego nieszczęsną skórę. Trzymam mocno kciuki żeby okazało się, ze to tylko efekt końcowy schronu, a nie jakieś dziadostwo :(

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Poczekamy na fotki cierpliwie, najważniejsze że ta bida wyciągnięta.
Fajnie byłoby gdyby jednak dzielił boks, ale z tego co pisała funia to nie chodziło tyle o to czy się zgodzi z jakimś psem ale o tą jego nieszczęsną skórę. Trzymam mocno kciuki żeby okazało się, ze to tylko efekt końcowy schronu, a nie jakieś dziadostwo :([/QUOTE]

No tak, ale on i Frodo siedzieli pewnie tam tez w jednym boksie skoro sie lubia. To i tak juz mieli kontakt i co by mial Frodo zalapac od Henka to juz zalapal. :):)

Posted

[quote name='zuzka']PODAJCIE MI DANE DO PRZELEWU ZA HOTELIK I ILE WYNOSI DNIÓWKA.
Bo pewnie najpierw zapłacimy za te 3 dni lutego[/QUOTE]

Zuziu nie mam, a funia pewnie zajeta po uszy. Jak sie pojawi to da namiary.

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]Henio nadal szuka kasy i blaga o pomoc. Henio uciekl z piekla i prosi o wsparcie. [/COLOR][/SIZE]:sadCyber::bigcry::bigcry::bigcry::modla::modla::modla::Help_2::Help_2:

Posted

[quote name='Szarotka'][SIZE=5][COLOR=Red]Henio nadal szuka kasy i blaga o pomoc. Henio uciekl z piekla i prosi o wsparcie. [/COLOR][/SIZE]:sadCyber::bigcry::bigcry::bigcry::modla::modla::modla::Help_2::Help_2:[/QUOTE]
Henius Pieknie Prosi :)