Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żaden tam rozmarzony - to wyraz pyska "kiedy wreszcie kurna rzucisz mi króliczka bo ile można stać i czekać?". Frustracja, a tak go do jakiegoś wyraźnego zdjęcia trzymałam w niepewności.

Posted

[quote name='andegawenka']....bardzo lubię tu przebywać, spytaj Uli [url]http://www.dogomania.pl/threads/188225-WOLNE-MIEJSCE-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy[/url][/QUOTE]

Bardzo Dziekuje , zaraz do niej napisze :)

Posted

[quote name='funia']Heniuta oki .Zachowuje sie jakby nic mu nie było .Tak jakby jajca miał ...Biedak ,aleśmy mu narobiły ...[/QUOTE]

On odrazu sie tak nie uspokoi,hormony ciagle kraza po organizmie. Trzeba poczekac przynajmniej miesiec zeby zauwazyc roznice.
Donze ze jajca juz obciete bo przynajmniej zadnych szczeniorkow nie zrobi .

Posted

Heniu do jutra. Heniowi pewnie potrzeba nowych ogloszen i tekst trzeba zmienic bo na ostatni zadnego odzewu nie bylo.
Czy sa jakie gazety gdzie jest sens oglaszac ???????????

Posted

Ja moge dac ogłoszenie do naszego Tygodnika Zamojskiego ( tak sobie pomyslałam ,moze warto skoro zero odzewu z innych ogłoszeń)Wiem ,ze zawsze z tych ogłoszeń był odzew ..Kwestia tylko sprawdzenia domu bo rejon rolniczy i zeby nam Heńka na jaki łańcuch nie wzięli .....
Niestety ogłoszenie jest płatne .Ja mysle o ogłoszeniu ze zdjęciem .Takie przykłuwa uwagę .Mogę dowiedzieć sie ile kosztuje .Myśle,ze mimo wszystko warto .Przecież siedzi u mnie od Marca /....

Posted

[quote name='funia']Czy ktoś mi powie jak sie wstawia banerki ,bo mnie coś wezmie za chwile .Nic mi nie wychodzi ...[/QUOTE]

Tak Funiu koniecznie ze zdjęciem, tylko te czytają.

Też mam problemy z zapisaniem banerka:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Tak Funiu koniecznie ze zdjęciem, tylko te czytają.

Też mam problemy z zapisaniem banerka:lol:[/QUOTE]

Wszyscy mają.
Trzeba napisać tu:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/133241-PROBLEMY-z-AVATAREM-SYGNATUR%C4%84-ZDJ%C4%98CIEM-W-PROFILU/page50[/url]

co się chce wstawić, usunąć, podmienić i zaczeka ć cierpliwie od czasu do czasu wołając na tamtym wątku HELP i RATUNKU aż się mod zlituje i to zrobi.
Samemu się nie da. Ja też nie mogłam po baniaku podmienić nieaktualnych banerków na aktualne ani wstawić niczego, ani skasować niczego, mod to zrobił na moją prośbę. Także tam napiszcie co chcecie zrobić z banerkami.

Posted

[quote name='funia']Ja moge dac ogłoszenie do naszego Tygodnika Zamojskiego ( tak sobie pomyslałam ,moze warto skoro zero odzewu z innych ogłoszeń)Wiem ,ze zawsze z tych ogłoszeń był odzew ..Kwestia tylko sprawdzenia domu bo rejon rolniczy i zeby nam Heńka na jaki łańcuch nie wzięli .....
Niestety ogłoszenie jest płatne .Ja mysle o ogłoszeniu ze zdjęciem .Takie przykłuwa uwagę .Mogę dowiedzieć sie ile kosztuje .Myśle,ze mimo wszystko warto .Przecież siedzi u mnie od Marca /....[/QUOTE]

To swietny pomysl,obecnie Henius ma super fotki wiec to pomoze. Dowiedz sie Funiu ile to bedzie kosztowac -ze zdjeciem oczywiscie. I ile znakow jest dozwolone do napisania .
Domek cioteczki sprawdza pewnie 10 razy przed i po :lol::cool3::lol::cool3:

Posted

Heniek, przelałam właśnie moją deklaracje za wrzesień i październik, ale mam nadzieję, że ta październikowa już ci nie będzie potrzebna po pójdziesz do DS :)

Posted

Jutro to zrobię ,Jezu dnia barakuje doba za krótka .Ale Heniek wycałowany na noc został .Mówie wam jaki on jest kochany .To psia przytulanka na cienkich nózkach ....

Posted

[quote name='funia']Jutro to zrobię ,Jezu dnia barakuje doba za krótka .Ale Heniek wycałowany na noc został .Mówie wam jaki on jest kochany .To psia przytulanka na cienkich nózkach ....[/QUOTE]

Pracowitym brakuje, przejdziemy na emeryturę będziemy miały długą dobę. U mnie to już bliziutko:multi:

Witaj Heniu, jak zdrówko;)