Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heniek po weekendzie idziesz na ciachanie :) ciekawem czy potem jeszcze będziesz miał w pamięci chęć do gwałcenia wszystkich i kury też ;)
a właśnie, jak tam kura i kaczka od Ingrid? jeszcze żyją?? znaczy są w całości?

Posted

[quote name='UBOCZE']Henio jest to amant z czubem
Na blondynek wszystkich zgubę...
Gdy zaszczeka wdzięcznie na nie,
Każda serce ma złamane...[/QUOTE]

Henio szczekaj na te blondynki :):)
albo rob rozkoszne minki
moza jakas sie zacheci
i rozkocha bez pamieci :):)

Posted

Szarotko - a czemu Ty nie świętujesz z nami na wątku Muminka?? :) Zajrzyj jaki wspaniały los spotkał bąbla :)

Teraz czas na Heniutę!! Do najlepszego domku go trzeba wysądować. A ja biorę z obozu kolejnego psiaka, mam nadzieję, jutro. Trzymajcie kciuki. Funiu, [U][B]do[/B][/U] której otwarty jest obóz koncentracyjny jutro? Bo wiem, że od 11, ale nie wiem do której wydają psiaczki.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']jest w Milanówku pod Wawką, ale zresztą zobacz sama - fotki też są :)[/QUOTE]
Juz bylam :):) jak braliscie Muminka to mi sie wydawalo, ze On od razu znajdzie domek, bo taki maly i slodki, ale dobrze w sumie, ze znalazl dobry domek :):) czas oczekiwania sie nie liczy :):)

Posted

[quote name='Ingrid44']Nie znalam Muminka ale ciesze sie z kazdej adopcji:multi::multi::multi:
Kazdy jeden uratowany psiaczek to zwyciestwo przeciw znieczulicy i ludzkiej glupocie![/QUOTE]

Muminek jest malutkim psiaczkiem i do tego ze schronu w Zamosciu.

Posted

Henryk juz bez jajec .....Tak sie trzymał ,ze wet musiał podac mu wiecej narkozy bo go nie wykładalo ...Wszystko OK .Juz w hotelku sie wybudził i moja morda kochana do mnie ogonkiem zamerdała .Mój diabeł tasmański .