UBOCZE Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Henio jest to amant z czubem Na blondynek wszystkich zgubę... Gdy zaszczeka wdzięcznie na nie, Każda serce ma złamane... Quote
Ingrid44 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Tutaj co widze to jego wysokosc Henryk Jajaeczny :) :) :) Quote
Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Heniek po weekendzie idziesz na ciachanie :) ciekawem czy potem jeszcze będziesz miał w pamięci chęć do gwałcenia wszystkich i kury też ;) a właśnie, jak tam kura i kaczka od Ingrid? jeszcze żyją?? znaczy są w całości? Quote
andegawenka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Nes2009']U Heniula widać wszędzie czubek na łepetynce:) Ten psiak ma białe zaznaczenie a Henio nie. Fotki pomieszane:)[/QUOTE] Masz rację, ale Funia powinna się wypowiedzieć... Quote
Szarotka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='UBOCZE']Henio jest to amant z czubem Na blondynek wszystkich zgubę... Gdy zaszczeka wdzięcznie na nie, Każda serce ma złamane...[/QUOTE] Henio szczekaj na te blondynki :):) albo rob rozkoszne minki moza jakas sie zacheci i rozkocha bez pamieci :):) Quote
funia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ten z bialymi latkami to fabian .heniek jest bez dodatkow bialego ;) Quote
Ingrid44 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='funia']Ten z bialymi latkami to fabian .heniek jest bez dodatkow bialego ;)[/QUOTE] No to sie wyjasnilo :) Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 To ja dzisiaj musze wreszcie te zdjecia i tekst wyslac do Lilki. Mam nadzieje, ze uda mi sie znalezc dla Henia zdjecia nie do zapomnienia :):) Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Henio ma teraz super fotki, mam nadzieje ze w koncu domek znajdzie :) Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Przeszlam caly watek i pozbieralam wiekszosc fotek. Bede teraz wysylac do Lilki. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Szarotko - a czemu Ty nie świętujesz z nami na wątku Muminka?? :) Zajrzyj jaki wspaniały los spotkał bąbla :) Teraz czas na Heniutę!! Do najlepszego domku go trzeba wysądować. A ja biorę z obozu kolejnego psiaka, mam nadzieję, jutro. Trzymajcie kciuki. Funiu, [U][B]do[/B][/U] której otwarty jest obóz koncentracyjny jutro? Bo wiem, że od 11, ale nie wiem do której wydają psiaczki. Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Wlasnie dzisiaj myslalam o Muminku, ze on juz tak dlugo siedzi........ a tu pewnie juz nie siedzi :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jest w Milanówku pod Wawką, ale zresztą zobacz sama - fotki też są :) Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']jest w Milanówku pod Wawką, ale zresztą zobacz sama - fotki też są :)[/QUOTE] Juz bylam :):) jak braliscie Muminka to mi sie wydawalo, ze On od razu znajdzie domek, bo taki maly i slodki, ale dobrze w sumie, ze znalazl dobry domek :):) czas oczekiwania sie nie liczy :):) Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nie znalam Muminka ale ciesze sie z kazdej adopcji:multi::multi::multi: Kazdy jeden uratowany psiaczek to zwyciestwo przeciw znieczulicy i ludzkiej glupocie! Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Ingrid44']Nie znalam Muminka ale ciesze sie z kazdej adopcji:multi::multi::multi: Kazdy jeden uratowany psiaczek to zwyciestwo przeciw znieczulicy i ludzkiej glupocie![/QUOTE] Muminek jest malutkim psiaczkiem i do tego ze schronu w Zamosciu. Quote
Akrum Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 cześć przystojniaku :) niedługo będziesz miał mnóstwo ogłoszeń i wtedy ten najwspanialszy na świecie domek zadzwoni po ciebie :) zobaczysz :) Quote
Ingrid44 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Czy to dzisiaj ten Wielki Dzien dla Henia ? (Dzien odjajczania ?) Quote
Szarotka Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Ingrid44']Czy to dzisiaj ten Wielki Dzien dla Henia ? (Dzien odjajczania ?)[/QUOTE] A nie jutro ??? Quote
Akrum Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 też mi się wydaje, że to miało być 24.08, czyli jutro :) Quote
Szarotka Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Akrum']też mi się wydaje, że to miało być 24.08, czyli jutro :)[/QUOTE] O biedny Henio......trzymam za niego kciuki. Quote
funia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Henryk juz bez jajec .....Tak sie trzymał ,ze wet musiał podac mu wiecej narkozy bo go nie wykładalo ...Wszystko OK .Juz w hotelku sie wybudził i moja morda kochana do mnie ogonkiem zamerdała .Mój diabeł tasmański . Quote
Recommended Posts