Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nes2009']Szarotko a najgorsze to w tym wszystkim jest to że ma jajca! Po samą ziemię! No i ma rok. Jamniczek. Zapyla wszystko i wszystkich. Stół też. A mnie nerw ponosi...[/QUOTE]

No coz temperamentny chlopak :):) a to nie jego wina, ze ma krotkie nozki a co innego w normalnym rozmiarze ;);)

Posted

[quote name='Nes2009']Szarotko a najgorsze to w tym wszystkim jest to że ma jajca! Po samą ziemię! No i ma rok. Jamniczek. Zapyla wszystko i wszystkich. Stół też. A mnie nerw ponosi...[/QUOTE]

Kiedyś moją nogę chciał zgwałcić jamnik, nic nie mówiłam bo mi na pracy zależało, ale miałam ochotę gada udusić:angryy:

Posted

[quote name='andegawenka']Kiedyś moją nogę chciał zgwałcić jamnik, nic nie mówiłam bo mi na pracy zależało, ale miałam ochotę gada udusić:angryy:[/QUOTE]
Fajna praca, w ktorej trzeba sie godzic na jamniczy gwalt :):)

Posted

Ja mam codziennie taką ochotę. Psiak od rana biega bez wody. I tak do 23. Ujada jak wściekły. Drze paszcze na ludzi, rowery, ruszające się drzewo, zabawki, śmiejące się dzieci. O 22 ide i wynoszę go za siatkę na drugie podwórko, żeby mi pod oknami nie ujadał bo widzi firankę ruszającą się w oknie. Masakra jakaś. Właściciele Filipka są nie reformowalni. Wysiadam.

Posted

[quote name='Nes2009']Daję i wode i jedzenie. Woda jest wylewana a moja miska ląduje na posesji obok... Mieszkamy na tej samej posesji. ..[/QUOTE]

Hm jakas skomplikowana sytuacja, domyslam sie, ze jamnik nie jest Twoj ??

Posted

No nie jest. Za bardzo nawet nie mam interweniować czy wytłumaczyć bo to młodzi i myślą, że są pękiem świata. Fochają. No od jakiś 2 tygodni nie mówią nawet dzień dobry:D Zresztą nigdy nie mówili. Ale teraz to już przeszli samych siebie.

Posted

Mam wielka nadzieje ,ze nie bede znowu zmuszona ogladac dokładnej budowy Heńkowego Wacka .....Zawiozę go z dzika i nieukrywana radoscia .:eviltong:
Jestem tolerancyjna ,ale mój maż pedałów nie lubi .....a jeszcze na własnym podwórku .Mowy nie ma .Sam chce go zawieżc :evil_lol:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ide do sklepu szukac dla Henia rozowej obrozki w kolorowe kwiatki. :) :) :)[/QUOTE]
Na razie ma czarną w czerwone i niebieskie kolory

Posted

[quote name='andegawenka']A gejowskie kolory to jakie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:?[/QUOTE]

Gejowska flaga ma wszystkie kolory teczy a tak w ogole to rozowy by pasowal do czarnego futerka Henia :) :) :) :)

Posted

[quote name='zuzka']Przelałam Funi 140 zł na ciachanie jajeczek .

Pieniądze poszły na konto które Szarotka podała mi na P.W.[/QUOTE]

Dziekujemy Zuziu, a ja pedze uzupelnic pierwsza strone:):)

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy to dzisiaj Henius ma sesje zdjeciowa ?[/QUOTE]

Na watku w hoteliku funi, pisali, ze juz po sesji i ze wszystkie pieski sie zalapaly.
Czekam na te zdjecia, bo chce Heniowi zafundowac allegro z bazarku u Lilki.

Posted

[quote name='Szarotka']Na watku w hoteliku funi, pisali, ze juz po sesji i ze wszystkie pieski sie zalapaly.
Czekam na te zdjecia, bo chce Heniowi zafundowac allegro z bazarku u Lilki.[/QUOTE]

To Super pomysl. :)

Posted

Muzzy, to świetny fotograf :)
Oto próbka jego talentu:
[IMG]http://psifotograf.hostcenter.pl/images/phocagallery/2009/Saba/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_0411_resize.JPG[/IMG]

[IMG]http://psifotograf.hostcenter.pl/images/phocagallery/2009/Saba/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_0379_resize.JPG[/IMG]

[IMG]http://psifotograf.hostcenter.pl/images/phocagallery/2009/Saba/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_0430_resize.JPG[/IMG]

Po tej sesji i zrobieniu ogłoszeń telefony dzwoniły bez przerwy, choć wcześniej suczka czekała prawie 7 miesięcy bez żadnego odzewu.
Kiedy więc bico :loveu: zrobiła ogłoszenie na watku hoteliku pomyślałam, że to olbrzymia szansa :)