Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Nes2009']Szarotko a najgorsze to w tym wszystkim jest to że ma jajca! Po samą ziemię! No i ma rok. Jamniczek. Zapyla wszystko i wszystkich. Stół też. A mnie nerw ponosi...[/QUOTE] No coz temperamentny chlopak :):) a to nie jego wina, ze ma krotkie nozki a co innego w normalnym rozmiarze ;);) Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Nes2009']Szarotko a najgorsze to w tym wszystkim jest to że ma jajca! Po samą ziemię! No i ma rok. Jamniczek. Zapyla wszystko i wszystkich. Stół też. A mnie nerw ponosi...[/QUOTE] Kiedyś moją nogę chciał zgwałcić jamnik, nic nie mówiłam bo mi na pracy zależało, ale miałam ochotę gada udusić:angryy: Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='andegawenka']Kiedyś moją nogę chciał zgwałcić jamnik, nic nie mówiłam bo mi na pracy zależało, ale miałam ochotę gada udusić:angryy:[/QUOTE] Fajna praca, w ktorej trzeba sie godzic na jamniczy gwalt :):) Quote
Nes2009 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ja mam codziennie taką ochotę. Psiak od rana biega bez wody. I tak do 23. Ujada jak wściekły. Drze paszcze na ludzi, rowery, ruszające się drzewo, zabawki, śmiejące się dzieci. O 22 ide i wynoszę go za siatkę na drugie podwórko, żeby mi pod oknami nie ujadał bo widzi firankę ruszającą się w oknie. Masakra jakaś. Właściciele Filipka są nie reformowalni. Wysiadam. Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 To daj mu wode, moze przestanie szczekac............. Quote
Nes2009 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Daję i wode i jedzenie. Woda jest wylewana a moja miska ląduje na posesji obok... Mieszkamy na tej samej posesji. .. Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Nes2009']Daję i wode i jedzenie. Woda jest wylewana a moja miska ląduje na posesji obok... Mieszkamy na tej samej posesji. ..[/QUOTE] Hm jakas skomplikowana sytuacja, domyslam sie, ze jamnik nie jest Twoj ?? Quote
Nes2009 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No nie jest. Za bardzo nawet nie mam interweniować czy wytłumaczyć bo to młodzi i myślą, że są pękiem świata. Fochają. No od jakiś 2 tygodni nie mówią nawet dzień dobry:D Zresztą nigdy nie mówili. Ale teraz to już przeszli samych siebie. Quote
funia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Mam wielka nadzieje ,ze nie bede znowu zmuszona ogladac dokładnej budowy Heńkowego Wacka .....Zawiozę go z dzika i nieukrywana radoscia .:eviltong: Jestem tolerancyjna ,ale mój maż pedałów nie lubi .....a jeszcze na własnym podwórku .Mowy nie ma .Sam chce go zawieżc :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ide do sklepu szukac dla Henia rozowej obrozki w kolorowe kwiatki. :) :) :) Quote
funia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Ingrid44']Ide do sklepu szukac dla Henia rozowej obrozki w kolorowe kwiatki. :) :) :)[/QUOTE] Na razie ma czarną w czerwone i niebieskie kolory Quote
andegawenka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='funia']Na razie ma czarną w czerwone i niebieskie kolory[/QUOTE] A gejowskie kolory to jakie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='andegawenka']A gejowskie kolory to jakie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:?[/QUOTE] Gejowska flaga ma wszystkie kolory teczy a tak w ogole to rozowy by pasowal do czarnego futerka Henia :) :) :) :) Quote
zuzka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Przelałam Funi 140 zł na ciachanie jajeczek . Pieniądze poszły na konto które Szarotka podała mi na P.W. Quote
Szarotka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='zuzka']Przelałam Funi 140 zł na ciachanie jajeczek . Pieniądze poszły na konto które Szarotka podała mi na P.W.[/QUOTE] Dziekujemy Zuziu, a ja pedze uzupelnic pierwsza strone:):) Quote
Ingrid44 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Czy to dzisiaj Henius ma sesje zdjeciowa ? Quote
Szarotka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Ingrid44']Czy to dzisiaj Henius ma sesje zdjeciowa ?[/QUOTE] Na watku w hoteliku funi, pisali, ze juz po sesji i ze wszystkie pieski sie zalapaly. Czekam na te zdjecia, bo chce Heniowi zafundowac allegro z bazarku u Lilki. Quote
Ingrid44 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Szarotka']Na watku w hoteliku funi, pisali, ze juz po sesji i ze wszystkie pieski sie zalapaly. Czekam na te zdjecia, bo chce Heniowi zafundowac allegro z bazarku u Lilki.[/QUOTE] To Super pomysl. :) Quote
Szarotka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Z tego co wiem, to ma miec rowniez you tube video :):) Quote
Ingrid44 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Szarotka']Z tego co wiem, to ma miec rowniez you tube video :):)[/QUOTE] znaczy sie full wypas :) :) :) Moze wreszcie domek znajdzie. :) Quote
Marinka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Muzzy, to świetny fotograf :) Oto próbka jego talentu: [IMG]http://psifotograf.hostcenter.pl/images/phocagallery/2009/Saba/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_0411_resize.JPG[/IMG] [IMG]http://psifotograf.hostcenter.pl/images/phocagallery/2009/Saba/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_0379_resize.JPG[/IMG] [IMG]http://psifotograf.hostcenter.pl/images/phocagallery/2009/Saba/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_0430_resize.JPG[/IMG] Po tej sesji i zrobieniu ogłoszeń telefony dzwoniły bez przerwy, choć wcześniej suczka czekała prawie 7 miesięcy bez żadnego odzewu. Kiedy więc bico :loveu: zrobiła ogłoszenie na watku hoteliku pomyślałam, że to olbrzymia szansa :) Quote
Szarotka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Zajrze na watek funi czy zdjecia juz sa ........... Quote
funia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 szarotko zdjecia maja być po niedzieli muzzy ma ich 300 do obrobienia Quote
Akrum Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Heniek, pożegnaj się ostatecznie z jajcolami :) kiedy zabieg?? na zdjęcia czekamy z niecierpliwością :) Quote
Recommended Posts