Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dam dyszke bo juz mnie denerwuja te jego jajka .Dzisiaj gwałcił starego Marcela .Bez przerwy aż mu głowa odskakiała .Musiałam rozganiać towarzycho .Chyba kupie mu czerwona obroze i rózowego kurzcaka .A jeo boks pomaluje na rózowo :mad:Zgodnie z upodobaniami seksualnymi :-o
Wychodzi z załozenia ,ze nieważne kogut ,kura aby dziura .....:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Ja dam dyszke bo juz mnie denerwuja te jego jajka .Dzisiaj gwałcił starego Marcela .Bez przerwy aż mu głowa odskakiała .Musiałam rozganiać towarzycho .Chyba kupie mu czerwona obroze i rózowego kurzcaka .A jeo boks pomaluje na rózowo :mad:Zgodnie z upodobaniami seksualnymi :-o
Wychodzi z załozenia ,ze nieważne kogut ,kura aby dziura .....:evil_lol:[/QUOTE]

Wiem ze Funi nie do smiechu ale po tym co napisla oplulam monitor ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kto da jeszcze dyszke albo dwie na jajka Henia ?

Posted

[quote name='funia']Ja dam dyszke bo juz mnie denerwuja te jego jajka .Dzisiaj gwałcił starego Marcela .Bez przerwy aż mu głowa odskakiała .Musiałam rozganiać towarzycho .Chyba kupie mu czerwona obroze i rózowego kurzcaka .A jeo boks pomaluje na rózowo :mad:Zgodnie z upodobaniami seksualnymi :-o
Wychodzi z załozenia ,ze nieważne kogut ,kura aby dziura .....:evil_lol:[/QUOTE]
no proszę - tydzień przerwy od dogo miałam, w ogóle od netu - a tu proszę, jakiś spisek w stosunku do Henia jest tworzony, jajeczka chcą mu ciachnąć, boks na różowo pomalować... Heeeeniek.... uważaj :)

a tak na poważnie, jestem za mniej inwazyjną metodą :) ja mogę coś przelać na Heniutkowy zabieg, ale nie wcześniej niż w sierpniu, teraz niestety finansowy dół złapałam... :(

Posted

[quote name='Szarotka']Henio zbiera na jaja, bo gwalci co popadnie...........dajcie ciotki po dyszce, bo funia ma utrapienie ......................[/QUOTE]

dorzucam 30 to ile brakuje?

Heniek???:shake:

Posted

[quote name='andegawenka']dorzucam 30 to ile brakuje?

Heniek???:shake:[/QUOTE]

Dziekuje w imieniu Henia.
Zabieg kosztuje 140 zl.
Ingrid dala 50 zl,
plus Andegawenka 30 zl.
plus zrospaczona funia 10 zl
[B]to brakuje 50 zl.[/B] Ja tez wplacilam, ale staralam sie podratowac troche Henia na bierzaco, bo nam brakuje 80 miesiecznych deklaracji.

Posted

Powiem wiecej ,dobrze ze jest juz po 22 ....Heniek tak sie podnieca ,ze jak tego ten kolegę w plecy to wiecie hmmm....wychodzi cały Wacek az po jadra i zwisa siny na podłoge .Sorki ,ale ja wysiadam przy takich widokach:-o:crazyeye::crazyeye:
Oszczedze wam juz tych szczegółów .....:evil_lol::evil_lol:Wystarczy wam ?:eviltong:

Posted

Niesteety kolejna wiadomośc finansowa .w niedziele kończy nam sie karma .Czyli podobnie jak w ubiegłym miesiącu minie miesiac i tydzień .
Będizecie zamawiac ?

Posted

Szarotko - tytuł super, oplułam ze śmiechu monitor jak to przeczytałam :)

A ty Heniek, może już oszczędź funi tych widoków, co? a może ty jesteś z tych, co lubią biegać nago i pokazywać to, czym ich natura obdarowała? hihihi

Posted

Cioteczki, wracam od weta.Chciałam też tak swojego bezstresowo pozbyć potencji i co i guzik. Lekarz mówi że są różne sposoby na zapobieganie rozmnażaniu, ale tu chodzi też o te bezsensowne gwałty wykonywane przez naszego Heniusia, Jeśli jądra przestaną produkować tylko plemniki to nie rozwiąże nam sytuacji.To tak na świeżo do przemyślenia cioteczkom:cool3:

Posted

a ja Wam powiem, że nasz wet naszego jednego psiaka przez moszne ciął i na dodatek psiak był wnętrem i wiecie co - tak to fajnie zrobił, że mimo iż szwy były, to mały i tak bez kołnierza chodził i w ogóle się nie interesował tym, co tam ma - szwy go nie ciągnęły, nie kuły, tylko sunia zwracała uwagę na to, co to to tam jest :)
więc wszystko zależy od weta - jak zrobi.

Posted

Funiu, że wessanie jajek pozbawi go i owszem ewewnt .ojcostwa ale popęd dalej będzie - tak to zrozumiałam. Z wetkiem znamy się 14 lat nigdy mi żle nie poradził a jak się jego nie posłuchałam to potem gorzko żałowałam. Właśnie radzi tak jak napisała Akrum, całkowite usunięcie jajek przez przez mosznę i jestem już umówiona za 1,5 miesiąca bo teraz mój jest na sterydzie.

Posted

Mam nadzieje, ze Zuzka sie znajdzie, zeby karme zamowic. Tak na wszelki wypadek to napiszcie gdzie Ona te karme zamawiala i jak placila, bo Zuzia jest na wakacjach.