Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od ; MARTINI777 - 10 zł VII Szarotka - 80 zł VI Bardzo dziękuje w imieniu Henia.[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2982097cda34ada7.html"] [IMG]http://images49.fotosik.pl/177/2982097cda34ada7m.jpeg[/IMG][/URL][/QUOTE] No Henio wreszcie dotarlo. Mam nadzieje, ze dotrze tez na bazarek. Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Henio czekamy az wplata na bazarek dojdzie. No i musimy Larze ten tekst podeslac. Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Kontakt do ogloszen byl na funie ?? teraz oczywiscie go nie znajde. Funia mnie zabije o zawracanie Jej glowy i to bez przerwy. ;);) Quote
zuzka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 W poniedziałek wyjeżdżam z psiakami na działkę i będę miała ograniczony dostęp do internetu, ale raz w tygodniu (pewnie najlepiej będzie w niedziele )będę wpisywała na wątku wpłaty na Henia [B].Tak więc proszę się nie denerwować że czyjaś wpłata nie jest odnotowana od razu. [COLOR=Red][SIZE=5]Zrobiłam przelew dla Funi za hotelik Henia 240 zł [/SIZE][/COLOR] [/B] Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Ja 9 lipca tez wyjezdzam, biore ze soba laptop, wiec jak tylko bede miala okazje to wejde na dogo. Zaraz uzupelniam pierwszy post. [SIZE=4][B]Heniowi zostalo 89 zl. Moze ktos moze jakis bazarek zrobic, bo bedziemy miec problem w sierpniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 No wiec wytworzylam tekst, moze sie ktos wypowie ?? " [B]Henio – piesek na kazda pogode[/B]: Henio jest sredniej wielkosci, czarnym pieskiem uratowanym ze schroniska, gdzie przebywal w bardzo trudnych warunkach i zle sobie radzil. Na wybiegu zawsze stal na uboczu i nie wygladal na zdrowego, byl zbyt lagodny na trudna schroniskowa rzeczywistosc. Obecnie przebywa w hotelu, jest zadbany i kochany. Henio jest pieskiem o wspanialym charakterze. Ma ok. 3 – 4 lat, dlugie nozki, wazy ok. 12 kg., jest ruchliwy, wesoly i grzeczny. Lubi inne psy, ale nie nadaje sie do domu z dominujacym samcem, bo jest zbyt ulegly. Henio lubi dzieci i jest bardzo lagodnym pieskiem. Poszukuje domu w ktorym kocha sie zwierzeta, bo Henio bardzo pragnie byc kochanym. Henio jest zaszczepiony i zostanie wysterilizowany przed adopcja. Kontakt w sprawie adopcji: " Mysle, ze to byla funia, ale nie wiem co mam podac, czy telefon czy email?? no i nie mam juz ani jednego ani drugiego. Mam adres ;), na ktory kolezanka wyslala kure :):) Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='funia']Podaj mój numer 601 071 963;)[/QUOTE] Funiu to ja podam Twoj telefon i moj email, tak na wszelki wypadek. Moze ktos zajrzy do Henia i cos powie o tekscie ??? Quote
majku33krakow Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 fajnie ze henio juz zdrowy,miłosc do henia zwyciezyła.SUPERRR Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='majku33krakow']fajnie ze henio juz zdrowy,miłosc do henia zwyciezyła.SUPERRR[/QUOTE] Jak mozesz to spojrzyj na tekst ogloszenia Henia i moze masz jakies uwagi ??????? Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Szarotka']No wiec wytworzylam tekst, moze sie ktos wypowie ?? " [B]Henio – piesek na kazda pogode[/B]: Henio jest sredniej wielkosci, czarnym pieskiem uratowanym ze schroniska, gdzie przebywal w bardzo trudnych warunkach i zle sobie radzil. Na wybiegu zawsze stal na uboczu i nie wygladal na zdrowego, byl zbyt lagodny na trudna schroniskowa rzeczywistosc. Obecnie przebywa w hotelu, jest zadbany i kochany. Henio jest pieskiem o wspanialym charakterze. Ma ok. 3 – 4 lat, dlugie nozki, wazy ok. 12 kg., jest ruchliwy, wesoly i grzeczny. Lubi inne psy, ale nie nadaje sie do domu z dominujacym samcem, bo jest zbyt ulegly. Henio lubi dzieci i jest bardzo lagodnym pieskiem. Poszukuje domu w ktorym kocha sie zwierzeta, bo Henio bardzo pragnie byc kochanym. Henio jest zaszczepiony i zostanie wysterilizowany przed adopcja. Kontakt w sprawie adopcji: " Mysle, ze to byla funia, ale nie wiem co mam podac, czy telefon czy email?? no i nie mam juz ani jednego ani drugiego. Mam adres ;), na ktory kolezanka wyslala kure :):)[/QUOTE] tekścik super :) może teraz przyniesie szczęście Heniowi, bo mój niestety ostatnio szczęścia mu nie przyniósł...i nikt z ogłoszeń nie dzwonił :( ja bym tylko zamiast wysterylizowany napisała wykastrowany, bo to w koncu chłopak jest z jajami :) Quote
Szarotka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 No to dzisiaj wysylam tekst ze zdjeciami na bazarek i do Lary na allegoro. Quote
Szarotka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Heniu oprocz ciotki Akrum to niestety przestales byc w laskach .................. Quote
Szarotka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='andegawenka']Tak to prawda:oops: witaj Heniu[/QUOTE] Witamy ciotke marnotrawna andegawenke, ktora sie nawrocila i wrocila :):) To ja juz zlaze z dogo, bo ilez mozna siedziec :):) Quote
andegawenka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Szarotka']Witamy ciotke marnotrawna andegawenke, ktora sie nawrocila i wrocila :):) To ja juz zlaze z dogo, bo ilez mozna siedziec :):)[/QUOTE] Była, była cały czas, tylko ten mój ślepy szkrab chorował bardzo.... Szarotko, a Ty u nas czy tam za oceanami jeszcze jesteś....? Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Szarotka']Heniu oprocz ciotki Akrum to niestety przestales byc w laskach ..................[/QUOTE] tak, ja jestem u Henia cały czas, pamiętam o tym małym czarnym diable, non stop mi po głowie chodzi :) ciekawe czy sobie klejnotów nie poparzyl w te upały ;) phihihihihi Quote
Szarotka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Jeszcze tutaj. Lece 9 do Londynu, a 12 do Polski. Quote
andegawenka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Szarotka']Jeszcze tutaj. Lece 9 do Londynu, a 12 do Polski.[/QUOTE] Mam nadzieję że trafisz na dobrą pogodę....bo u nas albo pada albo upał....Pakuję walizkę na wyjazd i nie wiem jakie ubrania brać... Quote
zuzka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wpłyneła wpłata od ; grzenka - 20 zł VII andegawenka - 50 zł VII Bardzo dziękuję w imieniu Henia [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/2/21389re89tl1xjf.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/21389re89tl1xjf.gif[/IMG][/URL] Quote
Szarotka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od ; grzenka - 20 zł VII andegawenka - 50 zł VII Bardzo dziękuję w imieniu Henia [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/2/21389re89tl1xjf.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/21389re89tl1xjf.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Ciotki wielkie dzieki za wplaty, bo Henio ostatnio coraz mniej bogaty :(:( Quote
funia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dzisiaj doszla do nas kura od Szarotki .Wielkie dzięki .Heniek był zadowolony .Mam fajne foty jutro wstawię bo dzisiaj kosiłam cały teren wybiegu dla psów i rece odpadaja . Doszła również opłata za hotelowanie 240zł .Dziekuje za bardzo kontaktową i wzorowa wspólpracę . Heniek jest juz taki nachalny jeśli chodzi o miłosc ,ze ho ho .Ale sie chłop otworzył . Kura straciła nos z kawałkiem'' policzka ''i nie wiem co jutro z nia będzie .Heniek jest mordercą kur i kurczaków . Quote
Ingrid44 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Niech Henius morduje te gumowe kury. Przynajmniej ma zajecie. Podalam przez Kochana Szarotke 2 kury wiec bedzie mial na jakis czas (2 ,3 dni hihihi ) Quote
Szarotka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Moze ja jeszcze Heniowi kupie jakies takie bardziej trwala z grubszej gumy zabawki, bo kura na jeden dzien, to trzeba by caly kurnik zakupic ;):) Quote
Szarotka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Funiu moze masz jakies nowe ladne zdjecia Henia, bo mam juz tekst i moglabym wyslac na ten bazarek, wstrzymam sie do jutra to moze cos z nowych zdjec wezme. Quote
Recommended Posts