Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/187091-7-letnia-mała-sunia-wychowana-przy-osobie-niepełnosprawnej-szuka-domu!/page2?p=14884646[/URL]

Zobaczcie jaka tragedia .Proszę chociaż zajrzyjcie .....

U nas nie ma upalu .Jest nawet chłodnawo momentami .Heniek lata jak fryga ,skacze po mnie jak koza po drzewie .Dzisiaj go ofukałam bo skacze na plecy .:lol:[/QUOTE]

Henio lubi froliki :)
Kochany jest strasznie i ślicznie wygląda i się błyszczy :) Przytulak :)

Posted

a telefony milczą i domków dla Heniutki brak...
oj jaka szkoda...
a On miał wyróżnione allegro??
i jeszcze jedno, czy Heniek już biega z innymi pieskami??

Posted

[quote name='Szarotka']Zjadlo mi banerki ........ale sa be.............[/QUOTE]
ahahahaha :) za szerokie i za wysokie miałaś, to Ci zabrali :)

I przepraszam za offa:
Dosia-SZKIELET, potrzebuje naszej pomocy,każdy grosik się liczy, zbieramy deklaracje na domowy tymczas, w którym już ma miejsce zapewnione, jednak kasy mamy mało. Proszę wejdź na wątek, każda pomoc potrzebna, chociażby do podnoszenia wątku...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-na-TYMCZAS-pilne[/url]
a może jednak dorzucisz choć 5 zł - pomożesz nie tylko Dosi, ale również człowiekowi, opiekunce, która zajmie się Dosią w dt, która niestety też z przyczyn losowych potrzebuje pomocy, stąd pomysł na otwarcie dt za karmę, jedzenie, środki czystości i pieniądze.
Deklaracje miesięczne i jednorazowe potrzebne!!!

Posted

dziewczyny, uważajcie z banerkami, zdaje się, że sporo osób ostatnio dostało bany przez to, lepiej zrobić przepisowo, bo się czepiają okropnie. Ja już od ponad roku nie mogę w ogóle dodawać nic do podpisu :( bo kiedyś miałam dwa razy upomnienia.

Posted

Sorki ,ale mam problem z podopieczna .Więc wet ,wyjazdy itp.
DZisiaj otworzyłam na kolacje nowy worek karmy .Poprzednia zaczęta 11 maja .Czyli wystarczyła na 5 tygodni i jeden dzień .
Heniek wspaniały chłop i co więćej napisze .Jutro rano walimy do weta na wirusy .
Jest ,kochany ,miły .grzeczny ,czysty ,posłuszny ,przytulaśny .To pies skarb.Naprawdę ,ktos kto go pokocha bedzie mial to po stokroc oddane .Tylko nie wiem jak on sie ze mna rozstanie .....Nie wiem on wariuje na mój widok .
Heniu idz ty chłopcze do tego domku ....

Posted

Heniek, przepraszam, że mnie tyle dni u ciebie nie było, ale zajmuje się teraz Dosią, którą chcemy wyciągnąć ze schronu, tam wpada w coraz większą depresję czego rezultatem jest jej mega chudość, to sam szkielet... DT już czeka, ale jak zwykle kasy brakuje...
Dlatego Heniek idź już do swojego domku, bo mam na ciebie tu sporą deklarację, która by się już innym psiakom przydała...
Więc wiesz, zmykaj po swój domek, no juz...

Posted

Heniek ma już szczepienie na wirusy .Czyli chłopak ma komplet .
Futro piękne ,morda piękna .Wspaniały charakter .No nie mam słów na niego .Jest płochliwy do innych psów .Nigdy nie zaczepia pierwszy innego psa .Nadaje sie więc tam gdzie jest inne ( nie agresywne ) zwierze .

Posted

[quote name='funia']Szarotko ,czyli ty jedziesz z ta kura do Polski
...Czy ja podałaś ?[/QUOTE]
Teraz Szarotka podaje przez koleżankę, a osobiście z drugą kurą do Polski przyjeżdża 12 lipca.

Posted

Kura juz pojechala w okolice Strzelec Opolskich i kolezanka wysle kure dla Henia i wplaci tez pieniazki za czerwiec na pieski.
Ja wyjezdzam 9 lipca, dwa dni w Londynie i 12 do Krakowa ;)