agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Hej, hej proszę dobrze popatrzeć :crazyeye:, nie chce mi się teraz szukać w postach, ale moja wplata za maj i czerwiec popłynęła jeszcze w maju...zawsze płacę za dwa z góry cobym miała większą pewność, ze nie zapomniałam :cool3: Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od; AGADA - 20 zł[/QUOTE] Proszę bardzo, oto moje deklaracje za V i VI Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='agada']Dziś poszła kasa dla Henia na kolejne dwa mies. maj, czerwiec.[/QUOTE] Proszę bardzo, a to strona wcześniej, czyli 137 z informacją, ze kasa poszła :angryy:!!! Więc prosze bardzo tu na mnie psów nie wieszać :diabloti: i nie dodawać do żadnych czarnych niepłacących, nie wytykać palcami tylko porządku pilnować w rachunkach, bo to wcale nie jest przyjemne :shake: Quote
zuzka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='agada']Proszę bardzo, a to strona wcześniej, czyli 137 z informacją, ze kasa poszła :angryy:!!! Więc prosze bardzo tu na mnie psów nie wieszać :diabloti: i nie dodawać do żadnych czarnych niepłacących, nie wytykać palcami tylko porządku pilnować w rachunkach, bo to wcale nie jest przyjemne :shake:[/QUOTE] Tak masz racje ,Przepraszam Cię bardzo już oprawiłam .:oops: Quote
Szarotka Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='agada']Proszę bardzo, a to strona wcześniej, czyli 137 z informacją, ze kasa poszła :angryy:!!! Więc prosze bardzo tu na mnie psów nie wieszać :diabloti: i nie dodawać do żadnych czarnych niepłacących, nie wytykać palcami tylko porządku pilnować w rachunkach, bo to wcale nie jest przyjemne :shake:[/QUOTE] Niech no sie ciotka Agada nie denerwuje, ale jak watek jest dlugi, to moze wplata zginac. Zaraz dopisze i posta wyedytuje. To nie Zuzki wina tylko moja. Ciotke Agade przepraszamy ..........:cool1::cool1: - oficjalnie :cool3::cool3::cool3: Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 faktycznie, wydatki na weta, które odnotowane są w pierwszym poście to już 467 zł, a jeszcze szło na leki, preparaty do kąpieli, no i karma... i tak się rozeszło 1079.50 jednorazówek. też mi się wydaje, że nie ma co na razie kastracji robić, ewentualnie podczas wydawania go do adopcji, albo poprosi się o kase od przyszłego domku na kastracje, albo zobowiąże się ich do tego... Quote
funia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Policzyłam na'' piechote '' bo kwota która wymienila Maciusiowa 1000zł na leczenie mnie zdziwiła .Wyszło mi cos ponad 400zł z rachunków które mam .raz karma była po 130zl to powiedzmy 530zł .Ale 1000zł leczenie ?? Chyba plus Półtora miesiąca hotelowania bo nijak mi to nie gra . Quote
zuzka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='funia']Policzyłam na'' piechote '' bo kwota która wymienila Maciusiowa 1000zł na leczenie mnie zdziwiła .Wyszło mi cos ponad 400zł z rachunków które mam .raz karma była po 130zl to powiedzmy 530zł .Ale 1000zł leczenie ?? Chyba plus Półtora miesiąca hotelowania bo nijak mi to nie gra .[/QUOTE] Mnie też coś nie pasuje zaraz przejże wyciagi bankowe od mara wszystko po kolei przelicze i wpisze rozliczenie na wątku Quote
Ingrid44 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja wyslalam na samym poczatku 60zl czyli za marzec, kwiecien i maj. W maju wyslalam 40zl na czerwiec i lipiec. Zaksiegowane jest dwa razy na maj i nic na lipiec. Quote
Ingrid44 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od; Ingrid44 - 40 zł za VI ,VII Dziękuje w imieniu Henia [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf00a071be272c33.html"][IMG]http://images39.fotosik.pl/173/bf00a071be272c33m.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Znalazlam to w poscie nr.1527 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 bo jeszcze pewnie było brane na dołożenie do brakujących deklaracji, czyli co miesiąc około 80 zł. Choć z II strony tak jak pisałam przecież każdy wpłaca na "zaś", więc suma sumarum Heniuta powinien być wręcz do przodu. Ja to bym proponowała żeby zrobić jeszcze raz od początku porządne rozliczenie, bo poginiemy w tym wszystkim. Ja próbowałam policzyć to patrząc na pierwsze posty i zgubiłam się totalnie już przy II mieisącu :( Nie chcę absolutnie rządzić i nic z tych rzeczy, ale naprawdę łatwiej będzie jeszcze kogoś prosić o pomoc w zadeklarowaniu się na Henia gdy będzie idealny porządek w jego księgowości.. Quote
zuzka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [B]Deklaracje stale zadeklarowane na kwotę 220 zł od maja wpływa po 200 zł stałych deklaracji [/B] Szarotka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , Grzenka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [B][B]Basia1968[/B][/B] - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] , Andegawenka - 50 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Aldrumka - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] , Akrum - 40 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Iza!! - 5 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , MakS - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Agada - 10 zl. --[COLOR=Red] III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red]V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Rodzice Maciusia - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR][COLOR=Red]II[/COLOR] , Ingrid - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [B][B]sybisia - 5zl. [/B][/B]-- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [COLOR=Red]VIII ,[/COLOR] martini 77 - 10zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [B]od maja wpływa po 200 zł stałych deklaracji [/B] [COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red] [/COLOR][/COLOR][/COLOR] Zrobiłam przegląd konta wpłat i wypłat na Henia . I tak; Wpłat jednorazowych wpłyneło razem - [COLOR=Red]1079 zł [COLOR=Black]W marcu ze stałych deklaracji wpłynęło - [COLOR=Red]330 zł[/COLOR] W kwietniu[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black] stałych deklaracji wpłynęło - [COLOR=Red]160 zł [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]W maju ze stałych deklaracji wpłynęło [/COLOR][/COLOR]- [COLOR=Red]250 zł [/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Black]W czerwcu ze stałych deklaracji wpłynęło [/COLOR][/COLOR]- [COLOR=Red]170 zł RAZEM WSZYSTKICH WPŁYNĘŁO ---- 1989 ZŁ [COLOR=Black]Wydatki na leczenie - [COLOR=Red]378 zł [/COLOR] Wydatki na hotelik - [COLOR=Red]1114 zł[/COLOR] Wydatki na karmę - [COLOR=Red]129 zł RAZEM WSZYSTKICH WYDATKÓW ----- 1621 ZŁ 1989 zł - 1621 zł = 368 zł NA DZIEŃ DZISIEJSZY HENIU MA W SKARBONCE 368 ZŁ [/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
Szarotka Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Jutro poprawie Ingrid. Mam nadzieje, ze Zuzka dojdzie ladu........... Quote
funia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 chcę w tym tygodniu ,najpózniej na poczatku nastepnego zaszczepic go na wirusówki. Koszt 30zł Quote
zuzka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='zuzka'][B]Deklaracje stale zadeklarowane na kwotę 220 zł od maja wpływa po 200 zł stałych deklaracji [/B] Szarotka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , Grzenka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [B][B]Basia1968[/B][/B] - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] , Andegawenka - 50 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Aldrumka - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] , Akrum - 40 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Iza!! - 5 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , MakS - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Agada - 10 zl. --[COLOR=Red] III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red]V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Rodzice Maciusia - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR][COLOR=Red]II[/COLOR] , Ingrid - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [B][B]sybisia - 5zl. [/B][/B]-- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [COLOR=Red]VIII ,[/COLOR] martini 77 - 10zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [B]od maja wpływa po 200 zł stałych deklaracji [/B] [COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red] [/COLOR][/COLOR][/COLOR] Zrobiłam przegląd konta wpłat i wypłat na Henia . I tak; Wpłat jednorazowych wpłyneło razem - [COLOR=Red]1079 zł [COLOR=Black]W marcu ze stałych deklaracji wpłynęło - [COLOR=Red]330 zł[/COLOR] W kwietniu[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black] stałych deklaracji wpłynęło - [COLOR=Red]160 zł [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]W maju ze stałych deklaracji wpłynęło [/COLOR][/COLOR]- [COLOR=Red]250 zł [/COLOR] [COLOR=Red][COLOR=Black]W czerwcu ze stałych deklaracji wpłynęło [/COLOR][/COLOR]- [COLOR=Red]170 zł RAZEM WSZYSTKICH WPŁYNĘŁO ---- 1989 ZŁ [COLOR=Black]Wydatki na leczenie - [COLOR=Red]378 zł [/COLOR] Wydatki na hotelik - [COLOR=Red]1114 zł[/COLOR] Wydatki na karmę - [COLOR=Red]129 zł RAZEM WSZYSTKICH WYDATKÓW ----- 1621 ZŁ 1989 zł - 1621 zł = 368 zł NA DZIEŃ DZISIEJSZY HENIU MA W SKARBONCE 368 ZŁ [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] To jest dokładne rozliczenie . [COLOR=Red]ZAMÓWIŁAM DLA HENIA KARME I WPŁACIŁAM 30 ZŁ NA WIRUSÓWKE więc 368 zł - 129 zł (karma ) - 30 zł (wirusówka) = 209 zł Na dzień 15 czerwca w skarbonce Henia jest [SIZE=5]209 zł [/SIZE] [/COLOR] Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szarotko, napisz kolejne pw do ciotek, które nie wpłaciły za maj i czerwiec. a jak nie pw, to może maila, może tam częściej bywają? Quote
zuzka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Wpłyneła wpłata od ALDRUMKA - 10 zł V [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c4da0c14989c493.html"] [IMG]http://images50.fotosik.pl/177/5c4da0c14989c493m.gif[/IMG][/URL] Bardzo dziękuje w imieniu Henia Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 o, ciotka Aldrumka wpłaciła za maj, to jeszcze czeka czerwiec do uregulowania ;) bo inaczej Szarotka pw wyśle i pogoni :) to jeszcze chyba została Basia1234 Quote
zuzka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szarotka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , Grzenka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [B][B]Basia1968[/B][/B] - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] , Andegawenka - 50 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Aldrumka - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , Akrum - 40 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Iza!! - 5 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , MakS - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Agada - 10 zl. --[COLOR=Red] III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red]V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Rodzice Maciusia - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR][COLOR=Red]II[/COLOR] , Ingrid - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [B][B]sybisia - 5zl. [/B][/B]-- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [COLOR=Red]VIII ,[/COLOR] martini 77 - 10zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]Heniu ma 219 zł [/COLOR] Quote
funia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zuziu doszło 30zł na wirusówki .Dziękuję .Więc karma bedzie pewnie jutro prawda ? Quote
zuzka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='funia']Zuziu doszło 30zł na wirusówki .Dziękuję .Więc karma bedzie pewnie jutro prawda ?[/QUOTE] Mam taką nadzieje że będzie jutro bo już zapłaciam za nią . Quote
Szarotka Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od ALDRUMKA - 10 zł V [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c4da0c14989c493.html"] [IMG]http://images50.fotosik.pl/177/5c4da0c14989c493m.gif[/IMG][/URL] Bardzo dziękuje w imieniu Henia[/QUOTE] Zuziu sprawdz Aldurmke, bo Ona figuruje w maju na 10 zl??? wiec teraz nie wiem, gdzie jest blad ?? Ja jeszcze wisze Heniowi ( i nie tylko) za czerwiec, ale pieniadze wplaci kolezanka, ktora jest teraz u mnie, to unikne oplaty i dam Heniowi wiecej dzieki temu :):) Quote
zuzka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szarotko nie ma żadnego błędu ALDRUMKA teraz wpłacła za V I MUSI BYĆ TAK ZAPISANE Szarotka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , Grzenka - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [B][B]Basia1968[/B][/B] - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] , Andegawenka - 50 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Aldrumka - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , Akrum - 40 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Iza!! - 5 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , MakS - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Agada - 10 zl. --[COLOR=Red] III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red]V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , Rodzice Maciusia - 10 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR][COLOR=Red]II[/COLOR] , Ingrid - 20 zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [B][B]sybisia - 5zl. [/B][/B]-- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]VII[/COLOR] , [COLOR=Red]VIII ,[/COLOR] martini 77 - 10zl. -- [COLOR=Red]III[/COLOR] , [COLOR=Red]IV[/COLOR] ,[COLOR=Red] V[/COLOR] , [COLOR=Red]VI[/COLOR] , [COLOR=Red]Heniu ma 219 zł [/COLOR] Quote
funia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187091-7-letnia-mała-sunia-wychowana-przy-osobie-niepełnosprawnej-szuka-domu!/page2?p=14884646[/URL] Zobaczcie jaka tragedia .Proszę chociaż zajrzyjcie ..... U nas nie ma upalu .Jest nawet chłodnawo momentami .Heniek lata jak fryga ,skacze po mnie jak koza po drzewie .Dzisiaj go ofukałam bo skacze na plecy .:lol: Quote
Recommended Posts