E-S Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='agada']U mnie dochodzi ględzący mąż, wyrzuty sumienia :oops:(w obie strony, ze i tu i tu robię za mało, przydałby się jakis klon:cool3:) i też moi rezydenci, czasami zastanawiam się jak inni dają radę?[/QUOTE] Nie dają ... nie ma takich, jak mówią, że dają to kłamią, doby nie rozciągną. Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Witaj Heniu :):) w te piekna sloneczna pogode:):) Quote
funia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 SZarotko u nas wcale nie jest piekna ,leje deszcz i jest zimno ....Ale Heniucie to wcale nie przeszkadza .JEst szcześliwy :loveu: Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Na tym podobno polega prawdziwe szczescie, jest bez powodu:loveu::loveu::multi::multi::multi: Henio jest enlighten:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='funia']SZarotko u nas wcale nie jest piekna ,leje deszcz i jest zimno ....Ale Heniucie to wcale nie przeszkadza .JEst szcześliwy :loveu:[/QUOTE] Heniu witaj, przysłałeś mi deszcz i zimno do Lublina, ale nic nie szkodzi, Tobie bardziej się przyda ładna pogoda bo mam nadzieję że Zamość tonie w słońcu:) Quote
E-S Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='andegawenka']Heniu witaj, przysłałeś mi deszcz i zimno do Lublina, ale nic nie szkodzi, Tobie bardziej się przyda ładna pogoda bo mam nadzieję że Zamość tonie w słońcu:)[/QUOTE] ale Heniowi pewnie nie przeszkadza :) Zawsze radosny :) Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a u mnie dziś od rana piękne słoneczko :) Heniek, choć pójdziemy na spacerek :) Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 :stormy-sad:[quote name='Akrum']a u mnie dziś od rana piękne słoneczko :) Heniek, choć pójdziemy na spacerek :)[/QUOTE] a chmura pyłu wulkanicznego jeszcze nie dotarła? Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='andegawenka']:stormy-sad: a chmura pyłu wulkanicznego jeszcze nie dotarła?[/QUOTE] do mnie jeszcze nie, póki co jest w północno zachodniej części Polski,a ja w zachodniej mieszkam :) i mam nadzieję, że nie przyjdzie :) bo ładna pogoda jest i pewnie moje ogony wygrzewają się już na podwórku na trawce, a ja bidulka musze siedzieć w pracy i tylko przez okno słoneczko mnie grzeje... Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ...ale mają dobrze, żeby jeszcze Heniuś taki podwórko znalazł:-( Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='andegawenka']Oj Heniu, nie masz odwiedziń:shake:[/QUOTE] A co Funia zabronila .........o biedny Henius bez odwiedzin :):) Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Szarotka']A co Funia zabronila .........o biedny Henius bez odwiedzin :):)[/QUOTE] :hmmmm: szlabanik ciotki dostały czy co? Heniu narozrabiaj tam:bigcool: Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 no to na dobranoc jeszcze Heniu do ciebie przychodzę i mówię ci dobranoc :) Quote
Andzike Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dobranoc Heniutku !!! Zla ciotka za rzadko do Ciebie zagląda - wszędzie zapraszają i biega w odwiedziny ;) Miziam na dobranoc :*** Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wieli buziol na Dobranoc dla Henia :) :) :) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Henio wyslalam chyba 200 pw dla Kamelka i Faxa, mam nadzieje, ze pomoze: Kamel i Fax siedza 8 lat w schronie. Brakuje nam 225 zl deklaracji:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-225z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko[/url]... [IMG]http://i41.tinypic.com/2jdkfi1.jpg[/IMG] Quote
andegawenka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Heniu pozwolisz na ofa, ale potrzebujemy pomocy: [INDENT]"Dziewczyny przepraszam za offa ale poszukuje kogoś z okolic Kraśnika do sprawdzenia domu dla bokserki, która została uratowana przez moją znajomą i fundację SOS bokserom od śmierci głodowej. Ludzie zainteresowani jej adopcją są dokładnie z miejscowości Trzydnik Duży a to w pobliżu Kraśnika, a to okolice Lublina więc pomyślałam, że zapytam" Quote
andegawenka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Szarotka']Link nie dziala :(:([/QUOTE] Szarotko, ja tylko skopiowałamn apel z tąd : [url]http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-Nowodwór-piękn*****-czekają-na-Twoją-pomoc!/page338[/url] Quote
E-S Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A ja mam pytanie do Funi - czy piłeczka twarda żółta przypadła Henrykowi do gustu? Czy aby nie za ciężka dla hrabiego ? Quote
Recommended Posts