Ingrid44 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tak sie ciesze ze Henio odkrywa do czego sluza pileczki. Wreszcie psiak zyje pelna piersia :) :) :) Quote
zuzka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Porobiłam Heniowi ogłoszenia Jutro wstawie linki bo dzisiaj już mam dosyć oczy z orbit chcą mi wyskoczyć Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='zuzka']Porobiłam Heniowi ogłoszenia Jutro wstawie linki bo dzisiaj już mam dosyć oczy z orbit chcą mi wyskoczyć[/QUOTE] Bardzo dziekuje Zuziu :):) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='zuzka']Porobiłam Heniowi ogłoszenia Jutro wstawie linki bo dzisiaj już mam dosyć oczy z orbit chcą mi wyskoczyć[/QUOTE] No to Super, teraz czekamy na odzewz ogloszen :) Quote
andegawenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Witaj Heniu....:-( w Lublinie wczoraj było zimno, a teraz pada deszcz:-( Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 cześć Henio :) mam nadzieję, że teraz się telefony rozdzwonią i nowe domki będą się po ciebie w kolejce ustawiały :) śliczne zdjęcia, widać ogromną zmianę, to nie ta sama psina, co na samym początku, gdy Henio wychodził ze schronu... cudownie patrzy się na takie widoczne zmiany :) aż żałuję że nie mogę zobaczyć go osobiście, jaki ma charakter, jak się bawi... może uda Ci się funiu to nagrać kiedyś?? Quote
andegawenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Henio przystojniak jak się patrzy:cool3: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Heniu ratuj, dogomania sie rozlazla i wyglada bardzo dziwnie ........... Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Heniu ratuj, dogomania sie rozlazla i wyglada bardzo dziwnie ...........[/QUOTE] Henio poszczeka, powarczy, pokaże keiłki i dogomania wróci do normalności :) Quote
andegawenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='funia']Czy trzymacie kciuki za wyniki Heńka?:mad:[/QUOTE] ...oczywiście,cały czas:kciuki: Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 i na wieczór Heniu jeszcze przytuptałam do ciebie :) uwielbiam cię Heniutku kochany :) Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Heniu chyba nie szczekales dosc glosno bo dalej jest do maku ........ Quote
anawa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Heniu chyba nie szczekales dosc glosno bo dalej jest do maku ........[/QUOTE] Dobrze szczekał..............jest super! Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='anawa']Dobrze szczekał..............jest super![/QUOTE] Anawa popatrz ile ja mam postow. Ide na odwyk :):) i to bez zawieszenia :):) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Anawa popatrz ile ja mam postow. Ide na odwyk :):) i to bez zawieszenia :):)[/QUOTE] NIE,NIE , a kto bedzie ludzi molestowal i naganial na watki. Juz wiem dlaczego lubisz Podhalany, Ty tez jak pies pasterski naganiasz nas na watki i jak sie nie sluchamy to zeby pokazujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Uwazaj bo Cie zlapie za pecine :):) Quote
anawa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Anawa popatrz ile ja mam postow. Ide na odwyk :):) i to bez zawieszenia :):)[/QUOTE] Rzeczywiście................... nieźle się rozpisałaś, dziewczyno. Dlatego korona Cię pali.......Może się zabierzesz za jakąś powieść? ;) Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='anawa']Rzeczywiście................... nieźle się rozpisałaś, dziewczyno. Dlatego korona Cię pali.......Może się zabierzesz za jakąś powieść? ;)[/QUOTE] Tak napisze prace naukowa, wplyw dogo na moje zycie tworcze :):) Quote
anawa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Tak napisze prace naukowa, wplyw dogo na moje zycie tworcze :):)[/QUOTE] ....... i rozstrój nerwowy....... i bankructwo....... :eviltong: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='anawa']....... i rozstrój nerwowy....... i bankructwo....... :eviltong:[/QUOTE] brak czasu, balagan w domu, zaniedbania i brak spacerow dla psa rezydenta. Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Ingrid44']i bezsennosc ![/QUOTE] Dlatego staram sie po nocach nie chodzic po dogo, bo mnie potem psy ganiaja ....... Quote
Akrum Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Szarotko i tak mimo że się od góry palisz, to do twarzy Ci z tą ognistą koroną :) i nawet nie próbuj iść na odwyk, przecież jeszcze musisz zdobyć ostatni ogieniek :) no i Henia przecież nie zostawisz ;) Quote
agada Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Szarotka']brak czasu, balagan w domu, zaniedbania i brak spacerow dla psa rezydenta.[/QUOTE] U mnie dochodzi ględzący mąż, wyrzuty sumienia :oops:(w obie strony, ze i tu i tu robię za mało, przydałby się jakis klon:cool3:) i też moi rezydenci, czasami zastanawiam się jak inni dają radę? Quote
Recommended Posts