Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzka']Porobiłam Heniowi ogłoszenia
Jutro wstawie linki bo dzisiaj już mam dosyć oczy z orbit chcą mi wyskoczyć[/QUOTE]

Bardzo dziekuje Zuziu :):)

Posted

[quote name='zuzka']Porobiłam Heniowi ogłoszenia
Jutro wstawie linki bo dzisiaj już mam dosyć oczy z orbit chcą mi wyskoczyć[/QUOTE]

No to Super, teraz czekamy na odzewz ogloszen :)

Posted

cześć Henio :)
mam nadzieję, że teraz się telefony rozdzwonią i nowe domki będą się po ciebie w kolejce ustawiały :)

śliczne zdjęcia, widać ogromną zmianę, to nie ta sama psina, co na samym początku, gdy Henio wychodził ze schronu...
cudownie patrzy się na takie widoczne zmiany :) aż żałuję że nie mogę zobaczyć go osobiście, jaki ma charakter, jak się bawi... może uda Ci się funiu to nagrać kiedyś??

Posted

[quote name='Szarotka']Heniu ratuj, dogomania sie rozlazla i wyglada bardzo dziwnie ...........[/QUOTE]

Henio poszczeka, powarczy, pokaże keiłki i dogomania wróci do normalności :)

Posted

[quote name='Szarotka']Anawa popatrz ile ja mam postow. Ide na odwyk :):) i to bez zawieszenia :):)[/QUOTE]

NIE,NIE , a kto bedzie ludzi molestowal i naganial na watki.

Juz wiem dlaczego lubisz Podhalany, Ty tez jak pies pasterski naganiasz nas na watki i jak sie nie sluchamy to zeby pokazujesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Anawa popatrz ile ja mam postow. Ide na odwyk :):) i to bez zawieszenia :):)[/QUOTE]

Rzeczywiście................... nieźle się rozpisałaś, dziewczyno. Dlatego korona Cię pali.......Może się zabierzesz za jakąś powieść? ;)

Posted

[quote name='anawa']Rzeczywiście................... nieźle się rozpisałaś, dziewczyno. Dlatego korona Cię pali.......Może się zabierzesz za jakąś powieść? ;)[/QUOTE]

Tak napisze prace naukowa, wplyw dogo na moje zycie tworcze :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Tak napisze prace naukowa, wplyw dogo na moje zycie tworcze :):)[/QUOTE]

....... i rozstrój nerwowy....... i bankructwo....... :eviltong:

Posted

[quote name='anawa']....... i rozstrój nerwowy....... i bankructwo....... :eviltong:[/QUOTE]
brak czasu, balagan w domu, zaniedbania i brak spacerow dla psa rezydenta.

Posted

Szarotko i tak mimo że się od góry palisz, to do twarzy Ci z tą ognistą koroną :)
i nawet nie próbuj iść na odwyk, przecież jeszcze musisz zdobyć ostatni ogieniek :)
no i Henia przecież nie zostawisz ;)

Posted

[quote name='Szarotka']brak czasu, balagan w domu, zaniedbania i brak spacerow dla psa rezydenta.[/QUOTE]
U mnie dochodzi ględzący mąż, wyrzuty sumienia :oops:(w obie strony, ze i tu i tu robię za mało, przydałby się jakis klon:cool3:) i też moi rezydenci, czasami zastanawiam się jak inni dają radę?