Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Henio :):) chyba sie sama wezme za Twoje ogloszenia, bo cos wolno idzie :):)[/QUOTE]

...Henio się nie pogniewa, ciotki zielone też:multi::multi:[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/new_multi.gif[/IMG]

Posted

ja bym zrobiła, ale póki co jestem zawalona innymi ogłoszeniami, psiaków w kolejce trochę czeka....
ale jak znajdę chwilkę,to też zrobię kochanemu Heniowi :)

Posted

Informacje do ogłoszeń .
Zachowuje czystośc w boksie
silny instynkt terytorialny ,podlewa wszystko co się da .
zgadza sie z psami ,sukami .Aczkolwiek teraz juz nie da sobie w kasze napluc .
Jest bardzo wesoly ,przyjacielski
Moze mieszkac na zewnatrz
Lubi dzieci
Nie atakuje kotów
Jest szczekliwy ,jak coś chce

No i czekamy na wyniki w kierunku grzyba ( troche sie martwie ....)

Posted

[COLOR=Red]cioteczki, pilnie potrzebna jakaś pomoc, pomysły...inaczej śliczny ONek dostanie tylko morbital... :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam?p=14480095#post14480095[/url]
[/COLOR]

Posted

Hej Cioteczki miałam zabrac się za ogłaszanie Henia ale musiałam się wstrzymać .
Nie ma podanych danych kontaktowych w sprawie adopcji.
Kogo podać ??????????????????????

Posted

ja moge być osoba ,do której bedą dzwonic osoby pytające 601 071 963,ale co do decyzyjności w sprawie jego adopcji to nie wiem .Niech się odezwą inni ....

Posted

[quote name='funia']ja moge być osoba ,do której bedą dzwonic osoby pytające 601 071 963,ale co do decyzyjności w sprawie jego adopcji to nie wiem .Niech się odezwą inni ....[/QUOTE]

I tak bez wizyty przedadopcyjnej Henia nie wydamy, bo Henio jest wyjatkowy i domek taki tez musi byc. :):)

Posted

[quote name='Szarotka']I tak bez wizyty przedadopcyjnej Henia nie wydamy, bo Henio jest wyjatkowy i domek taki tez musi byc. :):)[/QUOTE]

To wiadomo ale powinny być podane dane osoby(telefon i mail ) która podpisze umowę adopcyjną i może być dodatkowo telefon hotelikowy.

Posted

Ciocia E-S zasponsorowała osobiście przynosząc obroże na pchły i kleszcze dla Heniuty.
Ciociu Ewo wielkie dzieki :loveu:
Dobra dawajcie,biorę na klatę sprawę kontaktu z ewentualnymi chetnymi na Heniute .Co będzie:eviltong: