Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']DZisiejsza wizyta u weta zamyka sie kwota 50zł

20zł -Płyn do smarowania ( jutro podam nazwę bo nie chce mi się juz leciec i czytać )
20zł -wymaz na grzyba
10zł - transport Heńka w te i wewte

Prosze o wyslanie pieniedzy ,ale nie na to konto na które wpłynęły pieniążki za hotel .Bo to konto jest do likwidacji .Nowe konto funkcjonuje juz od 3 tyg.podałam je Szarotce na Pw .
Więc podam jeszce raz tutaj .
BRE bank 78 1140 2004 0000 3502 6734 1190[/QUOTE]

To znaczy że wszystkie opłaty Heniowe przelewać na to konto?

Zaraz zrobie przelew na 50 zł za weta

Posted

[quote name='Andzike']Ja wykupiłam :) ale jeszcze nie przesłałam tesktu i zdjęc do zuzi, bo i tak ogłasza sukcesywnie, w miarę wpływania zamowień (a wpłynęło ich spooooro;)[/QUOTE]
O sorry nie widzialam tego wpisu :):)

Posted

Ten srodek którym go traktuje nazywa sie Peroxywet.Spienia sie go i wmasowuje w skóre a po 10 minutach trzeba spłukac .
Trzymamy kciuki aby u Heńka w próbówce nic nie wyrosło .....

Posted

dzięki Szarotko za uzupełnienie 1, 2 i 3 postu :)
teraz wszystko jest ładnie jasne i przejrzyste :) nikt już się nie powinien gubić :)
A ty Henio nam nie dzikuj z tymi paskudztwami na sierści, to mam nadzieję tylko takie małe wybryki z twojej strony, a nie żadne okropne choróbsko...

Posted

[quote name='Szarotka']Hm mam troche daleko :):) ale kto wie :):) poza tym lubie wiedziec :):)[/QUOTE]

tak myślałam :)
no ale jak byś kiedyś kiedyś kiedyś była w okolicy to zapraszam :)

Posted

U Heniuty zrobiony obrzadek ,wysmarowane miejsca podejrzane i jajeczność też bo to w okolicach jest i nawet był zadowolony .Chociaż śmiesznie w tej pianie wygladał .....
Ale juz wie ,ze ma stac i juz .Stoi i te oczęta niewinne robi .Mówie do niego Heniuta stój .I Heniuta stoi potulnie .Na klacie wyrosły nowe włoski ,śa smieszne takie nowe ładne czarne i błyszczące .Jak nie Heńkowe...bo te stare są niezbyt atrakcyjne .
Po wynikach wymazów zrobimy jakis ruch w kierunku kąpieli ( jęśli wetka pozwoli kapac )

Posted

[quote name='Ingrid44']Kochany Heniutek, grzecznie znosi wszystkie zabiegi :)[/QUOTE]

Oj wiesz, każdy facet jakoś zniesie zabiegi troskliwych damskich rączek w pobliżu swoich jajek o ile nie chodzi o ich urwanie .... a nie ?
Ewa

Posted

[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_EZman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_44.gif[/IMG][/URL] witaj Heniu....

[URL="http://www.smileycentral.com/dl/index.jhtml?partner=ZSzeb095_EZman000&utm_id=7923"]
[/URL]