Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, andegawenka napisał:

Czy my znany dzień pierwszy Heniusiowego szczęścia. :)

Natalar napisala 7 marca ze zabrali Heniutka od Kasi wiec to bylo pewnie dzien wczesniej. Trzeba bedzie pamietac I obchodzic rocznice :)

Posted

Na Fb wrzucałam zdjęcie o przyjęciu do rodziny 7go,ale możliwe,ze było to dzien po :) muszę zobaczyć w galerii w telefobie kiedy robione były zdjęcia w samochodzie :P

• Upvote 1
Posted
21 minut temu, natalar napisał:

Nie sprawdze,bo telefon po drodze zmieniałam,ale na pewno był to weekend :)

Nie szkodzi. mam adres zameldowania 7/17 więc też zapamietam. Mieszkam pod numerem 7 i numer działki to 7 :))) Powinnam opływać w szczęście jak Heniuś od 7 marca, ale niestety .......Chyba  przedobrzyło się z tymi szczęśliwymi siódemkami i nie działają :))))

Posted
2 godziny temu, natalar napisał:

Agent Henio jak sie dzis okazalo, przybrał u nas półtora kilograma . Chyba czas zacząć jakieś zasady "anty podjadające" :P

OjniewiemczytotakiekonieczneZbytdrastycznemoimzdaniem 102.gif

Posted
14 godzin temu, natalar napisał:

Agent Henio jak sie dzis okazalo, przybrał u nas półtora kilograma . Chyba czas zacząć jakieś zasady "anty podjadające" :P

Henius zrobi oczki ze Szreka i tak wszystko dostanie. Kto ma sile żeby sie oprzeć takim oczom ? :))))