Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Myślałam że porobione:???:[/QUOTE]
No niestety nie, ja napisałam tekst i któraś z ciotek chciała zamówić pakiecik chyba 74 ogłoszeń...

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/../../members/56521-Basia1968"][B]Wpłyneła wpłata [/B][/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/../../members/56521-Basia1968"][B]Basia1968 za III -10 zł i IV - 10 zł [/B][/URL]

Posted

[quote name='andegawenka']czytałam tekst :), ogłoszenia to dla mnie czarna magia :([/QUOTE]

ej, to wcale nie jest trudne, na prawde :) ja też nie wiedziałam jak się je robi, ale gdy zaczełam się w to wtapiać stwierdziłam, że to pikuś, tylko czasochłonne niestety, a wiadomo jak to jest kiepsko z wolnym czasem...
spróbuj może się też w to wciągniesz :)

Posted

Właśnie poszedł ode mnie przelew za kwiecień za Henia i za Groszka jednym przelewem.
Więc: dla Henia 40 zł (taką miałam deklaracje) i dla Groszka 20 zł (taką miałam deklaracje) :)

Posted

[quote name='Szarotka']To chyba ciotka Andzike obiecywala wykupic bazarek ???[/QUOTE]

Tak, tak to ja i nie zamierzam się z tego wycofywać ;) Zaraz się cofnę na poprzednie strony, czyzby był jakiś tekst ?

Posted

Tak Akrum zrobila tekst jest pare stron dalej. No i zdjecia troche na pierwszej stronie a te lepsze to tez pare stron dalej.
Wiczorem je wstawie tez na pierwsza strone.

Posted

[quote name='Akrum']A więc drogie cioteczki - przedstawiam tekst, znaczy moje wypociny:

[CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]Szukasz wiernego przyjaciela – zaadoptuj psa imieniem Henio!!![/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman]Znam taką historię, która dzięki Twojemu wielkiemu sercu na pewno będzie miała szczęśliwe zakończenie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest to historia nietypowego psa imieniem Henio. Psa, który podbił serca wielu osób i w ten sposób dostał szansę na lepsze życie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Henio miał kiedyś dom, miał też swojego „pana”, któremu był wierny i którego kochał psią miłością – miłością, na którą ten „pan” nie zasłużył. Dlaczego spytasz? Dlatego że wyrzucił Henia, zamknął przed nim swoje serce i swój dom. Henio nie wiedział za co ów „pan” go tak potraktował, przecież kochał „pana” nad życie i co za to dostał? Schroniskowy zimny boks, w którym siedział z innymi psami.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Niestety Henio nie potrafił się odnaleźć w schronisku, stał zawsze z boku, jeśli jakiś pies przechodził obok niego, on się wycofywał, bał się otaczającej go rzeczywistości.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]I nagle los Henia się odmienił – został zauważony przez osoby, którym nie jest obojętny psi los, zostały zebrane deklaracje i Henio trafił do psiego raju, czyli płatnego hoteliku dla psów, gdzie ma zawsze pełną miskę, ma osobę do głaskania, wychodzi na spacerki i przede wszystkim gdzie został przygotowany do adopcji.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Henio, to niepozorny psiak, o czarnej sierści i filigranowej budowie. Jego główną cechą jest spokojny charakter. Nie ma w sobie agresji. W stosunku do innych psów jest bardzo uległy i może mieszkać z innym psem/suką.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Do ludzi na początku jest nieśmiały, ale im dłużej z kimś przebywa tym bardziej się otwiera na człowieka. Henio ładnie chodzi na smyczy, spuszczony pilnuje się i reaguje na wołanie. Mimo iż jego poprzedni właściciel tak go potraktował, Henio nadal szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi głaskanie i przytulanie. Lubi się bawić i biegać.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Henio ma wielkie serce i szuka domu, w którym będzie naprawdę kochany.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeśli chcesz sprawić, by historia Henia miała szczęśliwe zakończenie - zaadoptuj go.[/FONT]
[B][U][FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i podopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/U][/B]
[B][FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER]

nie wiem, do kogo dać namiary ws. adopcji.
nie wiem też znaczy nie znalazłam nigdzie i zresztą nie miałam czasu szukać ile latek ma Heniuś.[/QUOTE]

Andzike, tu jest tekst.
Witaj Henio :)

Posted

A jak się mialo spać:razz: ,Heniek jak Lord zajmuje boks i bude .Budzi sie i jak lew wychodzi na posilek zaraz potem biegnie (co prawda nie pierwszy w kolejce )na spacerniak i mizianka i tak mu dzień schodzi jest kolunio na wczasach albo moze nawet w sanatorium bo zdrówko tez poprawiło się ;)

Posted

:multi:[quote name='funia']A jak się mialo spać:razz: ,Heniek jak Lord zajmuje boks i bude .Budzi sie i jak lew wychodzi na posilek zaraz potem biegnie (co prawda nie pierwszy w kolejce )na spacerniak i mizianka i tak mu dzień schodzi jest kolunio na wczasach albo moze nawet w sanatorium bo zdrówko tez poprawiło się ;)[/QUOTE]

:multi::loveu: Heniuś ale Ci skarbie u Funi dobrze, ale domcio potrzebny bo swój własny pan to jednak własny;)

Posted

[quote name='Freya73']Hej Heniu, idziemy na spacerek.[/QUOTE]
W przypadku Henia - pędzimy w podskokach na spacerek :) ja nie zauważyłam, żeby on chodził, bądź kroczył lub też maszerował - ten pies lata po prostu :) Taki zwinny, leciutki, wesolutki.

Posted

[quote name='E-S']W przypadku Henia - pędzimy w podskokach na spacerek :) ja nie zauważyłam, żeby on chodził, bądź kroczył lub też maszerował - ten pies lata po prostu :) Taki zwinny, leciutki, wesolutki.[/QUOTE]

to dobrze, przynajmniej wiadomo że chłopak zdrów :)

Posted

No, że rak ... w najlepszym wypadku zapalenie stawu ... histeryce. Pesymistki. Przypomniało mi się - nie pomnę autora - pesymista to człowiek, który z dwojga złego wybiera obydwa ...
Henio nas pozytywnie rozczarował :)
Ewa

Posted

DZisiaj wieczorem Heniek poznał kolezanke z ADHD zmordowała go tak ,ze mało ducha nie wyzionąl ....Ale fajnie sie bawili .Miło popatrzeć na zmiane psa ,który nie dawno bal się swego cienia .
teraz tylko cieplej jakby było, to bym mu futro wyprała i powiesiła na suszarce a on by się w tym czasie opalał:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']DZisiaj wieczorem Heniek poznał kolezanke z ADHD zmordowała go tak ,ze mało ducha nie wyzionąl ....Ale fajnie sie bawili .Miło popatrzeć na zmiane psa ,który nie dawno bal się swego cienia .
teraz tylko cieplej jakby było, to bym mu futro wyprała i powiesiła na suszarce a on by się w tym czasie opalał:evil_lol:[/QUOTE]

Swietny pomysl z futrem Heniusia:grins::grins::grins::grins: