Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid pamietasz jak mowilam o ogloszeniach a f.b, to ciagle aktualne, juz zaczelam mu robic nowa strone, musze skonczyc, nie idzie mi tak szybko jak bym chciala, ale mam nadzieje, ze jutro bede nad tym pracowac. Licze na to, ze da rezultaty :) :) 

Posted

Jezeli ktos wie o jakiejsc gazecie gdzie by mozna oglosic Henia placac za ogloszenie, oczywiscie jak by to mialo sens, to dajcie znac.

Niestety narazie musze poczekac z nowa strona Henia na f.b bo mam tu b. male limity internetowe, jak przekrocze to place sporo.... Mysle, ze  pojade do domu pod koniec tygodnia a tam mam bez limitow i wtedy skoncze strone i zaczne oglaszac Henia na f.b. Wiem, ze sie odwleka, ale jestem w trakcie remontu lazienki i nie moge sie stad ruszyc dopuki moj tz. nie dojedzie.. no i jeszcze samochod ktorym jestem nie ma klimy a sa potworne upaly i jazda z Maya dopoki jest tak goraca tez bardzo ryzykowna..., ale jeszcze chwila i sie bedzie :)

Posted

A takie gazety jak Nasz Pies ? czy cos w tym rodzaju ??

Przez chwile bede nie obecna, bo to juz koniec mojego internetu tutaj, chyba, ze cos dokupie, ale narazie siedze i pilnuje remontu na polnocy miedzy Bancroft a Peterborough. Limity sa tu b. male i drogie. Jak sie przeniesiemy to kupimy jeszcze jedne serwis.

Bede spowrotem w cywilizacji za jakis tydzien i wtedy zajme sie Heniem na powaznie. 

Posted

Najlepiej beda wiedzialy cioteczki w Polsce. Dawno juz nie widzialam "Moj Pies" I nawet nie wiem czy nadal sa tam ogloszenia. Kiedys osobiscie tam dawalam ogloszenia ale to bylo kilka lat temu.

Posted

na dniach Agnieszka ,która jeżdzi do Henia bo ma swoje psy u Gajowej ..Zrobi wizyte przedadopcyjną dla Henia w Waraszawie 

Wczoraj rozmawiałysmy /

Pani to 70 letnia krzepka kobitka ,która jest w ruchu i pelni sił ...Szczerze miaolam lekkie obiekcje ,ale Pani ręczy ze w razie W jest syn i rodzina .CO wy na to ??Pani miała 18 lat pieska .Był czarny i ona tez takiegon szuka .

Jestem w kontakcie na dniach bedziemy wiedziały .

Posted

Mi tam się podoba taka opcja. Heniuś też nie jest młodziutki, a skoro jest jeszcze rodzina, która w razie czego się zajmie, to brzmi dobrze. Czekamy na wyniki wizyty.

Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości, domek dla Henia jest nieaktualny.

Rodzina przekonała Panią Zosię, że 15 kg piesek jest dla niej za duży.

Już wczoraj w czasie kilku rozmów wyrażała obawę czy sobie poradzi w

miejskich środkach transportu z Heniem, jej piesek miał ok 4 kg i jeździł z nią

niemal wszędzie. Szkoda wielka bo dom miałby naprawdę super.

Posted

A może Pani jeszcze się zastanowi , taki spokojny pies jak Henio nie będzie ciężarem dla Pani.... przecież nie trzeba Henia wnosić na pietra i chyba nauczony chodzić na smyczy... jeżeli Pani zrezygnowała to wielka szkoda :( Heniusiowi znów domek czmychnął koło nosa, żal mi Heniusia bardzo ...

Posted

nie mogę zapraszać znajomych na wydarzenie Henia na fb :( może ktoś uaktualnić wydarzenie , a może Henio ma nowe fotki ? Tak mało ludzi na fb udostępnia Henia, może ja"  wychodzę przed szereg", nie wiem co o tym sądzić, wiem jedno,Heniuś tak długo bez domu i trzeba wykorzystać każdą szansę aby mu pomóc,fb daje taką szansę kiedy wątek żyje.... pozdrawiam Heniusia :)