Szarotka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Jestem jeszcze na watku u Kseni, ktora mieszka od 2009 w roznych dt, hotelach itp. W kazdym razie trzeba sie zmobilizowac i szukac domu. Niektore psy znajduja domy przez fb., ale trzeba stale wydarzenie rozsylac, dodawac zdjecia i pisac cos o psie, wtedy jest wieksza szansa. Quote
andegawenka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Jestem jeszcze na watku u Kseni, ktora mieszka od 2009 w roznych dt, hotelach itp. W kazdym razie trzeba sie zmobilizowac i szukac domu. Niektore psy znajduja domy przez fb., ale trzeba stale wydarzenie rozsylac, dodawac zdjecia i pisac cos o psie, wtedy jest wieksza szansa. Nie dostałam zaproszenia z fb Quote
funia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Chciałabym wyróżnić Heniowi ogłoszenie na którymś z portali, oczywiście tym, który jest najbardziej popularny, dlatego proszę, podpowiedzcie, który to może być? Olx, gumtree, czy jeszcze coś innego? Do tego muszę też wybrać na jakie to będzie województwo i tu również proszę o radę. Tylko błagam, nie zostawiajcie mnie z tym znowu, bo czy odpowiecie, czy nie, ja i tak zrobię, ale czuję się już kompletnie bezsilna w kwestii tych ogłoszeń i naprawdę zależy mi na tym, żebyście podpowiedziały mi coś. Ja już jestem kompletnie załamana, że nawet durnego telefonu o Henia nie ma :-( Pomyślałam też, że mogłabym poobklejać Heniowymi ogłoszeniami ogródki działkowe u mnie w okolicy, ale tu już MUSZĘ znać Wasze zdanie, bo po pierwsze, chcę to zrobić, żeby wycelować w ludzi starszych, bo według mnie Henio do takich pasuje ( a nie wiem, czy to dobrze), po drugie, to byłaby wtedy moja okolica (a to mega daleko od miejsca, w którym Henio jest teraz- mieszkam we Wrocławiu), a po trzecie, nie do końca jestem przekonana, czy tak można, a telefon na ogłoszeniu byłby na funię, jak wszystkie. Może to głupi pomysł, ale ja już naprawdę nie wiem, co robić, a jak tak patrzę na tego naszego Heniutka, to mi serce pęka... Po pierwsze M.P ...bradzo Ci dziekuje ze jestes !!!Ze się interesujesz i ze nie zniechęcasz ..Twój pomysł jest jak najbardziej dobry ,Zrób tak jak mówisz .A z portalami to tak samo myślę ze OLX i Gumtree ma sporą oglądalnośc ,Więc moze tam.. PS .Bywam we Wrocku kilka razy w roku .I będę znowu w tym roku .Moze się kiedyś zdzwonimy . Quote
funia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Ne wiem czemu moj post wkleił się w Twoj ....W kazdym razie moja jest końcówka Quote
M.P Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Dostałam odpowiedź że na najwięcej wejść ma OLX i gumtree a najbardziej zaludnione województwa to: mazowieckie,śląskie i łódzkie i że kundelkowe czarnuszki mają najgorzej :( Heniuś chyba trzeba cię przemalować może ;) W takim razie w weekend wystawiam Heniowi wyróżnione ogłoszenie i na olx i na gumtree. Tylko muszę się zastanowić z jakim tekstem (czy tym bardzo krótkim i prostym, z kilkoma informacjami, czy tym złożonym?) i na jakie województwo. Możecie też coś podpowiedzieć :cool1: A kundelkowe czarnuszki rzeczywiście mają najgorzej, a jeszcze te starsze, jak pisze Gajowa, to w ogóle tragedia :( Ale ja nie tracę nadziei (a zwykle nie jestem taką optymistką) A ja uwielbiam czarne psy i koty! I zwykłe, najzwyklejsze fretki też uwielbiam! O! Po pierwsze M.P ...bradzo Ci dziekuje ze jestes !!!Ze się interesujesz i ze nie zniechęcasz ..Twój pomysł jest jak najbardziej dobry ,Zrób tak jak mówisz .A z portalami to tak samo myślę ze OLX i Gumtree ma sporą oglądalnośc ,Więc moze tam.. PS .Bywam we Wrocku kilka razy w roku .I będę znowu w tym roku .Moze się kiedyś zdzwonimy . Jestem z Heniem, bo go lubię i zawsze jestem stała w uczuciach ;) Ogłoszenia wyróżnię na pewno, a plakaty zrobię i jeśli będzie taka pogoda jak teraz, to zacznę je rozwieszać w ten weekend. Chyba, że znowu się coś spartoli i będą jakieś okropne wichury, albo ulewy, wtedy z działkami się wstrzymam, bo kto w taką pogodę wybierałby się do ogródka.... I super, że bywasz we Wrocławiu, może rzeczywiście udałoby się kiedyś zdzwonić. A może do tego czasu Heniu znajdzie dom i to jeszcze we Wrocławiu i będzie przyjemne z pożytecznym- wizyta adopcyjna i wspólna herbatka :) Quote
Ingrid44 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Heniutek ma cudowne cioteczki na watku :) :) :) Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 W takim razie w weekend wystawiam Heniowi wyróżnione ogłoszenie i na olx i na gumtree. Tylko muszę się zastanowić z jakim tekstem (czy tym bardzo krótkim i prostym, z kilkoma informacjami, czy tym złożonym?) i na jakie województwo. Możecie też coś podpowiedzieć :cool1: A kundelkowe czarnuszki rzeczywiście mają najgorzej, a jeszcze te starsze, jak pisze Gajowa, to w ogóle tragedia :( Ale ja nie tracę nadziei (a zwykle nie jestem taką optymistką) A ja uwielbiam czarne psy i koty! I zwykłe, najzwyklejsze fretki też uwielbiam! O! Jestem z Heniem, bo go lubię i zawsze jestem stała w uczuciach ;) Też bardzo lubię czarne psiaki. M.P. dziękuje za ogłoszenia Henia. Kilka lat temu był u mnie Cyganek ze schronu w Lublinie. Czarny średniaczek z posiwiałą mordką tak zwyczajny ale bardzo miły, proludzki jak Henio. Czekał prawie półtora roku, ogłaszany non-stop bez odzewu. W końcu osoby odpowiedzialne za Cyganka zdecydowały się na ogłaszanie go na niemieckich stronach. Dość szybko znalazł się wspaniały dom, w którym Cyganek był szczęśliwy do końca swoich dni . Może warto rozważyć taka adopję w przyszłości ... Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Nie wiem dlaczego mój post się znalazł w cytacie... makabra z tym dogo... Quote
Szarotka Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Ogolnie Henio to ma szczescie do dobrych ludzi, bo np. Ksenia to juz sie tula od 2009 roku... tu macie watek a Ingrid to zna cala sprawe ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/40636-komornik-juz-sie-zblizajuz-puka-do-kseni-drzwi/ Wracajac do f.b. to jezeli chcemy tam szukac Heniowi domu, to trzeba stale do wydarzenia dodawac zdjecia i info o Heniu, bo inaczje to wydarzenie ginie. F.b jest tak dziwnie skonsturowane, ze trudno cos starszego znalezc.... Quote
Ingrid44 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Dobrze ze Heniutek ma fajne cioteczki na watku. Na Fb Heniutka bardzo cicho :( Ksenia nie miala szczescia od poczatku. Quote
Szarotka Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 No wlasnie jak chcemy Heniowi pomoc na f.b. to musi byc wiecej aktywnych ludzi na watku. F.b ma to do siebie, ze sie latwo watki gubi. Quote
*Gajowa* Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Mnie nie ma na FB ale wiem, że tam się tematy gubią ... Heniowi kończy się sucha karma, mamy na ok. 10 dni - przypominam Henio je Joserę Festival. Dziś rano była znów p. Karolina i zrobiła Heniowi trochę fotek . Quote
Szarotka Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 A kto zamawia karme ? i czekamy na fotki. Quote
handzia Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ja również czekam na foteczki Heniutka :) Quote
handzia Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Tutaj znalazłam Joserę Festival najtaniej http://allegro.pl/karma-josera-festival-15kg-5lapek-gratis-i4999708011.html Quote
handzia Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Mnie nie ma na FB ale wiem, że tam się tematy gubią ... Heniowi kończy się sucha karma, mamy na ok. 10 dni - przypominam Henio je Joserę Festival. Dziś rano była znów p. Karolina i zrobiła Heniowi trochę fotek . Ja mogę zamówić karmę i podać na zamówieniu Twój adres. Albo prześlę pieniądze i Ty zamówisz. Jak będzie Ci wygodniej? :) Quote
NusiaiJa. Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Jest mi strasznie żal tego psiaka że nadal bez domu...kibicuję mu od dawna..on ma coś takiego w tych swoich ślepiach ale też i charakter cudowny, że zapada człowiekowi w serduchu...przykro mi że nie mogę mu realnie pomóc :( pragnę z całego serca aby wreszcie Heniuś znalazł swoją przystań.Wierzę głęboko że jest gdziś ta druga połówka pomarańczy która jest dla Henia przeznaczona.To cudowny pies i zasługuje na dobrego człowieka.Więcej przeprowadzek już mu nie trzeba ! Heniuś,gdzie twój domek ?????? Quote
NusiaiJa. Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Heniuś ma mało wejść na fb, bo brak zdjęć aktualnych i wiadomośći.aby była szansa adopcji wątek z Heniem musi " żyć " ostanie fotki Henia z grudnia i nie dostałam zaproszenia od osoby zakładającej stronę :( Ewa Kowalska ( wysłałam pieniążki dla Heniusia za hotelik ) Quote
Szarotka Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Wogole to mi sie wydaje, ze Henio ma wiecej jak jedno wydarzenie ?? I oczywiscie, zeby wydarzenie mialo impakt musi sie tam cos dziac. Quote
*Gajowa* Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Kilka fotek Henia z dnia wczorajszego można zobaczyć tutaj https://www.facebook.com/KarolinaMazurFotografia Quote
*Gajowa* Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Ja mogę zamówić karmę i podać na zamówieniu Twój adres. Albo prześlę pieniądze i Ty zamówisz. Jak będzie Ci wygodniej? :) Prosze zamów z dostawą do mnie , to bardzo dobra oferta. Quote
Szarotka Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 No Henio sie aktywuje na f.b prosimy o rozsylanie wydarzenia. Quote
handzia Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Prosze zamów z dostawą do mnie , to bardzo dobra oferta. Oczywiście zamówię, tylko podaj mi Twój adres, bo gdzieś posiałam.... Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Przepiekne fotki wszystkich psiaczkow. Henio jak zwykle bardzo slodki. Szkoda ze taki smutny. Quote
Szarotka Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Mam nadzieje, ze Henio ma sie dobrze ??? Quote
Recommended Posts