andegawenka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='handzia']No coś Ty? :) To było łatwe do przeoczenia. Jesteś kochanym aniołem dla Henia :loveu:[/QUOTE] i mam też białe różk:diabloti:;) Quote
handzia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='andegawenka']i mam też białe różk:diabloti:;)[/QUOTE] Takie aniołki są najfajniejsze, bo te bez różek są nuuuudne :diabloti::evil_lol: Quote
majku33krakow Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dziewczyny a może byście się zgodziły żeby henia i beatke odwiedził jakiś behawiorysta,bo mi henio nie daje spokoju,jego szczscie jest dla mnie pod znakiem zapytania,walczymy o szczęście henia a nie Beatki,nie możemy sczescie Beatki stawiać wyżej niż henia,powinni być razem szczesliwi a nie tylko pani beatka.Nie daje mi to spokoju bo pamiętam jak ktoś go chwalił i kochał jak był chyba na dt. Quote
handzia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Bahawiorysta???:crazyeye: Dla Henia??? :roflt: Aleś majku wyskoczył jak filip z konopii z ta propozycją :evil_lol: chyba nie czytasz dokładnie wątku, skoro takie pomysły przychodzą Ci do głowy. Przecież Henio nie ma problemów ze sobą, jest najnormalniejszym w świecie psiakiem, szczęśliwym u szczęśliwej pani Beaty ;) Ps. Uwierz nam, my również martwimy się o Henia, nie damy mu krzywdy zrobić ;) Quote
majku33krakow Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) [quote name='handzia']Bahawiorysta???:crazyeye: Dla Henia??? :roflt: Aleś majku wyskoczył jak filip z konopii z ta propozycją :evil_lol: chyba nie czytasz dokładnie wątku, skoro takie pomysły przychodzą Ci do głowy. Przecież Henio nie ma problemów ze sobą, jest najnormalniejszym w świecie psiakiem, szczęśliwym u szczęśliwej pani Beaty ;)[/QUOTE] nie dla henia bo henio nie ma problemów,ale zbadać sytuacje czy henio jest szczęśliwy z panią beatą.inaczej heniu się zachowywał jak był w dt u kogoś,nie pamiętam kogo ,ale w domu był,był uśmiechnięty widac było że był zadowolony a teraz jest smutny. Oddałyscie psa do domu na podwórko do budy i zadowolone jestescie że psa się pozbyłyscie,a czemu henio nie miał by w domu mieszkac na ciepłej kanapie,przecież był taki cudowny(tak dt pisał o nim)taki naj wspanialszy na świecie a jest w budzie bez człowieka,GDZIE WASZ HONOR ,ZASADY !? Edited March 21, 2013 by majku33krakow Quote
handzia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) Obróżki dla Henia i Puszka już przyszły. Wyślemy je niezwłocznie :) Edited March 22, 2013 by handzia Quote
Ingrid44 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Prosze [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-prosz%C4%99-podpiszcie"][SIZE=5][B][COLOR=#ff0000]PODPISZ PETYCJĘ [/COLOR][/B][/SIZE][/URL] Quote
handzia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Wpłynęło 20 zł od andegawenki :) dzięki serdeczne :) [B]Heniuś ma na koncie 73 zł :)[/B] Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ciekawe czy cioteczki wiedza co slychac u Henia ? Quote
handzia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Funia rozmawiała z panią Beatką, bo brała od niej adres do wysłania obróżek. Wszystko jest ok, może funia potem coś skrobnie :) Quote
funia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 jest ok,.Obroże wysłane . kleszcze juz zdejmowała pani beatka z psiaków...Więc priorytet aby szybko doszły . Trzeba bedzie wykastrować Puszka bo lata za suczkami a Henio leci za nim .Dobrze by było bo uspokoi się i nie bedzie ciagał za soba Henia . Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='funia']jest ok,.Obroże wysłane . kleszcze juz zdejmowała pani beatka z psiaków...Więc priorytet aby szybko doszły . Trzeba bedzie wykastrować Puszka bo lata za suczkami a Henio leci za nim .Dobrze by było bo uspokoi się i nie bedzie ciagał za soba Henia .[/QUOTE] A kto by sie tym zajal , czy p. Beata ma jakiegos dobrego weta ? No I sprawa kosztow. Quote
funia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nie ,tam nie ma nikogo takiego .Musiałby u nas zostać wykastrowany .U tej pani doktor,która zoperowała mu oczy .Kiedys mówila,ze koszt 70-80 zł .Nie wiem jak to sie ma cenowo na dzisiaj Quote
andegawenka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Trzeba jak najszybciej, bo inne psy (konkurenci) Henia nam pogryzą:roll: Quote
Ingrid44 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='andegawenka']Trzeba jak najszybciej, bo inne psy (konkurenci) Henia nam pogryzą:roll:[/QUOTE] Tez tak mysle. Podesle 50 zl ale dojdzie do was dopiero po 8 maja bo cioteczka do ktorej wysylam wszystkie deklaracje jest za granica do 8 maja. Quote
majku33krakow Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) Mam ochotę wrzucić was na czarne kwiatki za tą adopcję do budy. sponsorujecie mu wszystko,super,ale to jest tak jak by więżniowi do celi wszystko kupować,WOLNOSCI NIKT MU NIEDA ,nie rozumiecie tego ze ten pies chce miec przy sobie człowieka? nie moge tego zrozumieć jak go kiedyś ktos zwas kochał zachwalał a teraz jest w budzie smutny,I CO Z TEGO ZE WSZYSTKO MU KUPUJECIE,BRAKUJE MU CZŁOWIEKA PRZY SOBIE,NIE BUDZI SIE PRZY CZŁOWIEKU. Edited April 24, 2013 by majku33krakow Quote
funia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='majku33krakow']Mam ochotę wrzucić was na czarne kwiatki za tą adopcję do budy. sponsorujecie mu wszystko,super,ale to jest tak jak by więżniowi do celi wszystko kupować,WOLNOSCI NIKT MU NIEDA ,nie rozumiecie tego ze ten pies chce miec przy sobie człowieka? nie moge tego zrozumieć jak go kiedyś ktos zwas kochał zachwalał a teraz jest w budzie smutny,I CO Z TEGO ZE WSZYSTKO MU KUPUJECIE,BRAKUJE MU CZŁOWIEKA PRZY SOBIE,NIE BUDZI SIE PRZY CZŁOWIEKU.[/QUOTE] Majku na Ciebie już słow brakuje.... Ręce opadają ... Pies jeden jak i drugi biega wolno a zammykane są jak jest taka potrzeba .Ja tez tak robie ,więc co jestem BE? Ze swoimi śmiesznymi uwagami idz tam gdzie cos pomozesz bo tu tylko niepotrzebnie jatrzysz i sie osmieszasz. Quote
majku33krakow Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='funia']majku na ciebie już słow brakuje.... Ręce opadają ... [b]pies jeden jak i drugi biega wolno a zammykane są jak jest taka potrzeba .[color=#ff0000]ja tez tak robie ,więc co jestem be?[/color][/b] ze swoimi śmiesznymi uwagami idz tam gdzie cos pomozesz bo tu tylko niepotrzebnie jatrzysz i sie osmieszasz.[/quote] super,czyli zamiast chodzić na spacery to chodzą sobie wolno,same?,czy chodzicie z psami na spacer bez smyczy?.proszę wytłumacz wszystko. [color=#ff0000][/color] Quote
Ingrid44 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Zostawiam wypowiedzi majku33krakow bez komentarza. Szkoda mi czasu na takie glupstwa. Quote
andegawenka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Ingrid44']Zostawiam wypowiedzi majku33krakow bez komentarza. Szkoda mi czasu na takie glupstwa.[/QUOTE] Najlepiej to przestać go czytać .... Quote
Szarotka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Sorry, ze nie tak dlugo nie bylo, ale jakos mi odeszlo od dogo. Poza tym po moim ostatnim pobycie w Polsce skonczyly mi sie zasoby na moim polskim koncie i dopiero bede miala nowe w czerwcu. Widze, ze inne ciotki sa stale w uczuciach ;) Quote
majku33krakow Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 dziewczyny mi chodzi o henia martwię się o niego,czy to coś złego ze martwię się o henia,on jest smutny bardzo,czy pani beata spytała się was o jakąs prace cokolwiek? Quote
Ingrid44 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Szarotka']Sorry, ze nie tak dlugo nie bylo, ale jakos mi odeszlo od dogo. Poza tym po moim ostatnim pobycie w Polsce skonczyly mi sie zasoby na moim polskim koncie i dopiero bede miala nowe w czerwcu. Widze, ze inne ciotki sa stale w uczuciach ;)[/QUOTE] Milo Cie widziec Szarotko na Dogo :) :) :) Quote
Szarotka Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='Ingrid44']Milo Cie widziec Szarotko na Dogo :) :) :)[/QUOTE] Ingrid chetnie bym Cie zobaczyla na zywo :) ;) Quote
Recommended Posts