Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Budę zamówimy w tym tygodniu, jutro funia zadzwoni do pani Beaty, żeby załatwiła sobie transport do siebie, bo nas już nie będzie stać na to...[/QUOTE]

przemyślałyście to wszystko?,biedny jest ten heniu,skąd wiecie że heniu jest bardzo za beatą?

Posted

[quote name='andegawenka']Mnie się jeszcze i to marzy, podobno swietna sprawa [URL]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=dry+bed[/URL][/QUOTE]
Piękne, ale raczej dla psiaka, który jest w domu...

Posted

[quote name='NusiaiJa']Oprócz budy Heniowi jest potrzebne nic nie kosztujące mizianie, Dużo,DUUUUŻO miziania i głaskania.
Wtedy może pysiol byłby bardziej radosny..[/QUOTE]

Tez sie obawiam ze on tego tam nie ma .

Posted (edited)

Od Pani Beaty na pewno ma, ja widzę, jakim ona jest człowiekiem, kocha zwierzęta. Zgłosiła nam przecież nawet interwencję. To świadczy o jej wrażliwości na krzywdę zwierząt.

Edited by handzia
Posted

[quote name='NusiaiJa']Oprócz budy Heniowi jest potrzebne nic nie kosztujące mizianie, Dużo,DUUUUŻO miziania i głaskania.
Wtedy może pysiol byłby bardziej radosny..[/QUOTE]

może Heniu był szczęśliwszy w hoteliku tam gdzie był,dziewczynki przemyślcie to sobie dokładnie,nie mogę tego przeżyć że on w budzie siedzi i jeszcze my kupujemy kobiecie budę.

Posted

Ja liczę na to że Cioteczki wiedzą co robią i nie zostawią Henia bez pomocy zdając sie tylko na zapewnienia P.Beatki.
Na pewno na swój sposób kocha zwierzaki,gdyby miała większe możliwości fin.pewnie miały by lepsze jedzonko.Ale to nie wszystko co pies potrzebuje.
Psiakowi potrzebne jest obcowanie z człowiekiem, czuły dotyk jego reki, głaskanie. Pies musi wiedzieć że jest kochany, wtedy czuje sie psem i odwdzięcza bezgranicznym oddaniem.A tego ( wydaje mi się ) Heniutek nie ma.
Więc jego psychika zmienia się , siedzi cały czas w kojcu i nie rozumie dlaczego.Smutne to bardzo.

Posted

Pisałam nie dawno ze sytuacja zmieniła się i ze psy nie siedzą juz cały dzień w kojcu .
Biegaja czesciej .Dostałam zapewnienie .Wierze .
Przytulanie ma od P.Beaty bo to dobra ciepła dziewczyna .

Ps .Buda w kazdej chwili moze byc kupiona .
Niestety jest problem z transportem.
Czy ktoś wie jak to jest jakby kurierem wysłac ? Gdzie tego szukac ?Jakie ceny ?

Posted

No własnie transport. Gdy przegladałam budy to widziałam z transportem np takie [url]http://ogloszenia.wp.pl/Domki_i_meble_ogrodowe_9098,Buda-dla-psa-Ocieplona-Transport,25761640.html?S[/url][srch]=1&S[k]=9097

Trzeba szukać prywatnego wsród znajomych chyba.

Posted

[quote name='Szarotka']A ile taka wysylka moze kosztowac?? i gdzie ta buda jest??[/QUOTE]

Gdzies widziałam 100 zł ale to cena razem z zamówioną budą. tak osobno to chyba krocie i nie wiemy gdzie ona jest bo kilometrówka tez się liczy. Najlepiej gdyby sąsiad albo "kuzyn" z duzym autkiem sie zgodził.

Posted

Najtaniej wyjdzie auto z hakiem plus własna przyczepka .
Dostawczy spali za duzo beznzyny .
Moim osobowym za 70 zł jadę i wracam na rezerwie .Niestety z przyczepa pewnie spali coś więcej .

Posted

[quote name='obraczus87']A patrzyłyście na firmy kurierskie?? Może działa na tym terenie jakaś tańsza firma..[/QUOTE]
Własnie jeszce o tym samym myslałaysmy .Ale to prawie Ukraina ....nie wiem czy tam często cos jedzie ...Tam wrony zawracaja ...