handzia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Budę zamówimy w tym tygodniu, jutro funia zadzwoni do pani Beaty, żeby załatwiła sobie transport do siebie, bo nas już nie będzie stać na to... Quote
andegawenka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Mnie się jeszcze i to marzy, podobno swietna sprawa [url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=dry+bed[/url] Quote
majku33krakow Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='handzia']Budę zamówimy w tym tygodniu, jutro funia zadzwoni do pani Beaty, żeby załatwiła sobie transport do siebie, bo nas już nie będzie stać na to...[/QUOTE] przemyślałyście to wszystko?,biedny jest ten heniu,skąd wiecie że heniu jest bardzo za beatą? Quote
handzia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='andegawenka']Mnie się jeszcze i to marzy, podobno swietna sprawa [URL]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=dry+bed[/URL][/QUOTE] Piękne, ale raczej dla psiaka, który jest w domu... Quote
andegawenka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='handzia']Piękne, ale raczej dla psiaka, który jest w domu...[/QUOTE] Myslałam że do budy, po co psiakowi do domu? mało ma kanap?;) Quote
NusiaiJa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Oprócz budy Heniowi jest potrzebne nic nie kosztujące mizianie, Dużo,DUUUUŻO miziania i głaskania. Wtedy może pysiol byłby bardziej radosny.. Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='NusiaiJa']Oprócz budy Heniowi jest potrzebne nic nie kosztujące mizianie, Dużo,DUUUUŻO miziania i głaskania. Wtedy może pysiol byłby bardziej radosny..[/QUOTE] Tez sie obawiam ze on tego tam nie ma . Quote
handzia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Od Pani Beaty na pewno ma, ja widzę, jakim ona jest człowiekiem, kocha zwierzęta. Zgłosiła nam przecież nawet interwencję. To świadczy o jej wrażliwości na krzywdę zwierząt. Edited November 28, 2012 by handzia Quote
handzia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ingrid, doszła stówka od Ciebie :) Heniuta ma u mnie [B]510 zł :)[/B] Quote
majku33krakow Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Ingrid44']Tez sie obawiam ze on tego tam nie ma .[/QUOTE] najlepiej to wie ten kto zna p. beate Quote
majku33krakow Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='NusiaiJa']Oprócz budy Heniowi jest potrzebne nic nie kosztujące mizianie, Dużo,DUUUUŻO miziania i głaskania. Wtedy może pysiol byłby bardziej radosny..[/QUOTE] może Heniu był szczęśliwszy w hoteliku tam gdzie był,dziewczynki przemyślcie to sobie dokładnie,nie mogę tego przeżyć że on w budzie siedzi i jeszcze my kupujemy kobiecie budę. Quote
NusiaiJa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ja liczę na to że Cioteczki wiedzą co robią i nie zostawią Henia bez pomocy zdając sie tylko na zapewnienia P.Beatki. Na pewno na swój sposób kocha zwierzaki,gdyby miała większe możliwości fin.pewnie miały by lepsze jedzonko.Ale to nie wszystko co pies potrzebuje. Psiakowi potrzebne jest obcowanie z człowiekiem, czuły dotyk jego reki, głaskanie. Pies musi wiedzieć że jest kochany, wtedy czuje sie psem i odwdzięcza bezgranicznym oddaniem.A tego ( wydaje mi się ) Heniutek nie ma. Więc jego psychika zmienia się , siedzi cały czas w kojcu i nie rozumie dlaczego.Smutne to bardzo. Quote
funia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Pisałam nie dawno ze sytuacja zmieniła się i ze psy nie siedzą juz cały dzień w kojcu . Biegaja czesciej .Dostałam zapewnienie .Wierze . Przytulanie ma od P.Beaty bo to dobra ciepła dziewczyna . Ps .Buda w kazdej chwili moze byc kupiona . Niestety jest problem z transportem. Czy ktoś wie jak to jest jakby kurierem wysłac ? Gdzie tego szukac ?Jakie ceny ? Quote
andegawenka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 No własnie transport. Gdy przegladałam budy to widziałam z transportem np takie [url]http://ogloszenia.wp.pl/Domki_i_meble_ogrodowe_9098,Buda-dla-psa-Ocieplona-Transport,25761640.html?S[/url][srch]=1&S[k]=9097 Trzeba szukać prywatnego wsród znajomych chyba. Quote
Szarotka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 A ile taka wysylka moze kosztowac?? i gdzie ta buda jest?? Quote
andegawenka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Szarotka']A ile taka wysylka moze kosztowac?? i gdzie ta buda jest??[/QUOTE] Gdzies widziałam 100 zł ale to cena razem z zamówioną budą. tak osobno to chyba krocie i nie wiemy gdzie ona jest bo kilometrówka tez się liczy. Najlepiej gdyby sąsiad albo "kuzyn" z duzym autkiem sie zgodził. Quote
funia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Najtaniej wyjdzie auto z hakiem plus własna przyczepka . Dostawczy spali za duzo beznzyny . Moim osobowym za 70 zł jadę i wracam na rezerwie .Niestety z przyczepa pewnie spali coś więcej . Quote
Szarotka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 No tak, ale macie wogole takie mozliwosci ?? Quote
obraczus87 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 A patrzyłyście na firmy kurierskie?? Może działa na tym terenie jakaś tańsza firma.. Quote
funia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='Szarotka']No tak, ale macie wogole takie mozliwosci ??[/QUOTE] Ostatecznie pojedzeimy męża autem .Jak nic się nie znajdzie . Quote
funia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='obraczus87']A patrzyłyście na firmy kurierskie?? Może działa na tym terenie jakaś tańsza firma..[/QUOTE] Własnie jeszce o tym samym myslałaysmy .Ale to prawie Ukraina ....nie wiem czy tam często cos jedzie ...Tam wrony zawracaja ... Quote
Szarotka Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 To Henio na kresach mieszka ;) Quote
funia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Buda już jest . Chyba z moim mężem pojedziemy .Nie ma innego wyjścia . Tylko nie wiem dokładnie który to dzień bedzie.Chciałabym jak najszybciej ... Quote
Recommended Posts