Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest ok .To Puszek inicjuje ,,zabawy z kurami ,,.Nasz Henio tylko pomawiając sie po nim złapał chyba już martwego ,.....
Było mineło .Nie robia z tego dramatu .
Starają sie izolować psy od drobiu .

Posted

Heniu kochany, wybacz ciotce, ale chciałam zaprosić na bazarek dla moich podopiecznych:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230008-MINI-KOSMETYCZNY-BAZAREM-do-05-08-12-r-g-23-00?p=19436798#post19436798"][B][COLOR=#ff0000][SIZE=4]MINI KOSMETYCZNY BAZAREK[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

serdecznie zapraszam :smile:

• 2 months later...
Posted

[quote name='funia']Boze aż się zwyłam ....Często myśle o nim .....
Dzisiaj zadzwonie .....[/QUOTE]

Nie chciałam go wziąć bo mi było szkoda do bloku:-( a mało brakowało....nawet chyba jest jeszcze ten post...Szarotka szybko go wychwyciłą...

Posted

[quote name='andegawenka']Nie chciałam go wziąć bo mi było szkoda do bloku:-( a mało brakowało....nawet chyba jest jeszcze ten post...Szarotka szybko go wychwyciłą...[/QUOTE]
Szkoda do bloku??? W bloku niejeden psiak ma lepiej niż na podwórku :) Wiem po swoich :) Zawsze z człowiekiem, w cieple... Żyć, nie umierać :)

Posted

[quote name='handzia']Szkoda do bloku??? W bloku niejeden psiak ma lepiej niż na podwórku :) Wiem po swoich :) Zawsze z człowiekiem, w cieple... Żyć, nie umierać :)[/QUOTE]

Były jeszcze inne wątp[liwości...:flaming:

Posted

[quote name='handzia']Skąd my to znamy ;)[/QUOTE]
No wlasnie ...
Co prawda i tak mamy duzego psa i 3 koty i od czasu do czasu przyjezdza syn ze swoja malizna, a domek nie taki duzy.

Posted

[quote name='andegawenka']Nie chciałam go wziąć bo mi było szkoda do bloku:-( a mało brakowało....nawet chyba jest jeszcze ten post...Szarotka szybko go wychwyciłą...[/QUOTE]

On by mial lepiej w bloku bo blisko swojego ludzia i spacerki po parkach lub ulicach a na wsi to pewnie tylko podworko albo kojec.

Posted

[quote name='Ingrid44']On by mial lepiej w bloku bo blisko swojego ludzia i spacerki po parkach lub ulicach a na wsi to pewnie tylko podworko albo kojec.[/QUOTE]

Działamy!!!...............trzeba zrobic reaktywacje wątku!!!:roll:

Posted

[quote name='andegawenka']Heniuś......nie da się zapomnieć:shake:[IMG]http://img858.imageshack.us/img858/4171/p3130498.jpg[/IMG][/QUOTE]

No Heniu dalej Cie ciotki kochaja:loveu::loveu::loveu: