Ingrid44 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Na watku Szczebrzeszyna jest kilka cioteczek z Zamoscia , Lublina i okolic , moze je spytac nawet na PW bo nie zawsze zagladaja na watki. Quote
andegawenka Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Ingrid44']Na watku Szczebrzeszyna jest kilka cioteczek z Zamoscia , Lublina i okolic , moze je spytac nawet na PW bo nie zawsze zagladaja na watki.[/QUOTE] Dobrze , z domu napisze na pw.:smile: Quote
andegawenka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Może pora już, by Pani Beata dała znać co z małym:smile: Quote
Ingrid44 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Zapraszamy Serdecznie na bazarek dla Nero ze Szczebrzeszyna .Majteczki z Victoria Secret : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=228496&goto=newpost[/URL] Quote
majku33krakow Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 a może ktoś by odwiedził henia bez zapowiedzi? Quote
handzia Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='andegawenka']Może pora już, by Pani Beata dała znać co z małym:smile:[/QUOTE] Puszek czuje się świetnie, pani Beata bardzo dziękuje nam za wyleczenie psiaka. :) Dzwoniła do funi. Oczka zagoiły się i piesek już nie cierpi. W sobotę jeździłyśmy nawet na interwencję, którą zgłosiła pani Beata, we wsi gdzie mieszka jej mama...Na innym wątku pisałam o tym. Niestety nie miałyśmy czasu, żeby wstąpić do pani Beaty, bardzo nas zapraszała :) Ale wróciłyśmy o północy do domu, bo czekałyśmy na policję... Quote
funia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Oczy małego są zdrowiuteńkie .Pani Beata dziekuje jeszce raz i mówi ,ze mały jest zupełnie inny i spokojniejszy .Więc bolało go biedaka ,,, Jest jeszce jedna sprawa .Podobno zagryzli razem z Heniem 8 kur ..Pani Beata dzwoniła i płakała ,ze jak dowiedza sie w domu bedzie żle .... Ja nie wierze ,ze Henio je zagryzł .Już szybciej ten mały . Ale Pani Beata mówi ,ze to zrozbili ....Choć przeciez nie widziała na oczy .... Oj Heniu ,Heniu.....Moja trosko ty ....Ja wiem ,ze w zyciu nie zjadłbyś nawet muchy ..:shake: Quote
Ingrid44 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 heniu przeciez nie napadal na kury wczesniej, wiec to pewnie ten maly dorosl , swietnie sie czuje i widocznie ma taki instynkt . Quote
Akrum Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 cieszę się, że mały już zdrowy, że wszystko się fajnie zagoiło i już go nic nie boli. [quote name='funia']Pani Beata dzwoniła i płakała ,ze jak dowiedza sie w domu bedzie żle .... [/QUOTE] a co znaczy, że będzie źle?? bo można to różnie rozumieć...:roll: Quote
andegawenka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Akrum']cieszę się, że mały już zdrowy, że wszystko się fajnie zagoiło i już go nic nie boli. a co znaczy, że będzie źle?? bo można to różnie rozumieć...:roll:[/QUOTE] Kiedyś wspomniała że tesciowie czy rodzice inaczej patrzą na wolny wybieg Henia (tak mniej więcej zapamietałam) Quote
Ingrid44 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Trzeba by sie cos wiecej dowiedziec o Heniu, jak to sie wszystko skonczylo. Quote
Akrum Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 martwię się trochę o chłopaka... chyba nie wyląduje na łańcuchu, co?? w końcu jest podpisana umowa, która tego zabrania. Quote
funia Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nie łańcuch nie wchodzi w grę .Jest juz gotowy kojec .Chodziło jej chyba ogólnie o całą sytuację ,ze jest żle ....Dla niej te kury to majatek ..... Quote
Akrum Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='funia']Nie łańcuch nie wchodzi w grę .Jest juz gotowy kojec .Chodziło jej chyba ogólnie o całą sytuację ,ze jest żle ....Dla niej te kury to majatek .....[/QUOTE] ale... będzie miał możliwość biegania po podwórku? i będzie zamykany tylko na czas, gdy kury będą chodzily po podwórku? a potem będzie mogl swobodnie biegać?? Quote
majku33krakow Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Akrum']ale... będzie miał możliwość biegania po podwórku? i będzie zamykany tylko na czas, gdy kury będą chodzily po podwórku? a potem będzie mogl swobodnie biegać??[/QUOTE] wiedziałem że to tak się skończy.BIEDNY HENIU I TYLE. Quote
Ingrid44 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Przeciez nie moze caly dzien w kojcu siedziec. Nawet nie wiadomo czy to on podusil te kury ! ! ! Mogl byc calkiem obcy pies , tak jak to bylo u mojej cioci. Jakis maly terier biegal po okolicy , wszedzie sie umial dostac i dusil ludziom kury. Quote
Akrum Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 a ten mały biały też będzie zamknięty w kojcu?? funiu, rozmawiałaś z p. Beatą, powiedziała Ci jak będzie wyglądać to mieszkanie Henia w kojcu?? Quote
funia Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Dziewczyny spokojnie ....Kojec słuzy do tego aby jak Beatka idzie do sklepu czy po prostu jedzie do miasta zamknąc psy bo Henio za nią biegnie i lata po całej wsi .Nigdy nie miała w planie trzymac psów w kojcu cały dzień ! Dzisiaj zadzwonię i wypytam o szczegóły . Quote
funia Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Ingrid44']Przeciez nie moze caly dzien w kojcu siedziec. Nawet nie wiadomo czy to on podusil te kury ! ! ! Mogl byc calkiem obcy pies , tak jak to bylo u mojej cioci. Jakis maly terier biegal po okolicy , wszedzie sie umial dostac i dusil ludziom kury.[/QUOTE] Oczywiście też w to nie wierzę .Ale czasami nie spodziewałabyśmy się co psu w głowie siedzi ....Moje psy domowe rozszarpały Szynszyla ukochanego moejej córki .... Ja tylko zastałam resztki futra ....MOja córka była na obozie wtedy .Trwałao to moze 1,5 minuty kiedy poszłam po pranie do łazienki .Oczywiście klatka była zamknieta .Jak ja otworzyły ??? Quote
majku33krakow Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 a pani z nimi chodzi na spacery,albo chociaż jeden? Quote
Akrum Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Heniu, tak jakoś mnie tu ciągle przyciąga do ciebie... Quote
andegawenka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Akrum']Heniu, tak jakoś mnie tu ciągle przyciąga do ciebie...[/QUOTE] Jakoś tak sobie przychodzimy:-D Quote
Szarotka Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Dawno u Henia nie bylam bo dochodze do siebie po pobycie w Polsce. Quote
Akrum Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ciekawe czy ci Heniu upały nie straszne... u nas dziś mocno gorąco... Quote
Recommended Posts