Szarotka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='Funky']Cześć Ciotki, ja od Szarotki! Zaglądam, przeczytam i może coś mi wpadnie do głowy :)[/QUOTE] Witaj Funky :):) Henio napewno sie ucieszy z Twojego przyjscia :):) Quote
Akrum Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 witaj kochany Heniu :) nadal mocno, bardzo mocno trzymam kciuki za domek dla ciebie. Quote
funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć . Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie . Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.Jadę zaraz do weta i popytam o cenę i zapiszę . Quote
Szarotka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Hm, ale jestescie zakleszczeni ........ Quote
Funky Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 W tym roku chyba jest jakiś szczególny urodzaj na kleszcze :/ obrzydliwe i niebezpieczne, brrrrrrr Odwiedzam Henia przed snem :* Quote
zuzka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='funia']Jaka decyzja w spr.obrozy ?[/QUOTE] To muszą wypowiedzieć się inne osoby ,ja myślę że powinniśmy porządnie zabezpieczyć Henia (tego barachła w tym roku jest na-prawdę strasznie dużo) Funiu dowiedziałaś się ile kosztuje taka obroża u Twojej wetki ? Jak będzie decyzja podjęta to zaraz prześle pieniądze . Quote
Akrum Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ja myślę, że Heniek powinien mieć obróżkę Kiltix, one są bardzo dobre, co prawda kosztują około 40 zł, ale lepsze to niż walka z chorobami odkleszczowymi. Quote
funia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 zNAM JUŻ CENĘ 51 ZŁ SREDNIA DLA hENIA .wET DAŁ MI UPUST 9 ZŁ .nORMALNIE KOSZTUJE 60 ZŁ TEN ROZMIAR . Quote
andegawenka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] Quote
Szarotka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='funia']zNAM JUŻ CENĘ 51 ZŁ SREDNIA DLA hENIA .wET DAŁ MI UPUST 9 ZŁ .nORMALNIE KOSZTUJE 60 ZŁ TEN ROZMIAR .[/QUOTE] Nie mam pojacie jakie sa ceny to sie nie moge wypowiadac. Inne ciotki moze cos powiedza?? Quote
funia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Cena jest dobra .Ja czekam na decyzję czy kupować czy nie . Quote
Szarotka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='andegawenka']warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT][/QUOTE] To juz widzialam na kazdym watku, facetowi to sie chyba nie uda .......... Quote
Szarotka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='zuzka']Funiu to przelać ci 51 zł na tą obroże[/QUOTE] Mysle, ze tak. Quote
Ingrid44 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Cos cichutko u Henia :( Czy ktos dzwonil z ogloszen ? Quote
Szarotka Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Mysle, ze nie, bo telefon w ogloszeniach jest funi, to by cos napisala. Trzeba bedzie Heniowi jakie super allegro zafundowac. Quote
Akrum Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dzień dobry Heniek :) u nas w weekend były niesamowite upały, ciekawe jak ty czarnuszku to wytrzymujesz. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 przecież Henio ma cały czas allegro.. ewentualni e można coś zmienić w nim, pytałam już wiele razy o to, ale nikt nie reagował, więc wystawiam to samo cały czas. Zainteresowanie nikłe. Quote
funia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oczywiscie gdyby ktoś dzwonił natychmiast dałabym znac ....Ja swoja drogą ciągle szukam mu domu .MAm obiecane ze znajomi ,którzy w pażdzierniku się wprowadzą do nowego domu wezmą Henia .Powiedzieli ,ze tak zrobia .ale mysśle ze do jesieni Heniek bedzie W DS. Z obrozą jest taka sytuacja ,ze 51 zl kosztowałaby gdybym wzięła od weta co najmniej 10 a ,ze nie bedzie ich 10 to nie da mi juz tej ceny tylko 60 zł . Więc jeśli mozna to taka własnie kwote mozna mi przelać za obroże .Chociaż w internecie byłaby pewnie tańsza . Wstawię rachunek jak kupie . Quote
Ingrid44 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']przecież Henio ma cały czas allegro.. ewentualni e można coś zmienić w nim, pytałam już wiele razy o to, ale nikt nie reagował, więc wystawiam to samo cały czas. Zainteresowanie nikłe.[/QUOTE] Moze tym razem dac ten nowy tekst, ktory byl uzyty w nowych ogloszenich ? Quote
Recommended Posts