Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Funky']Cześć Ciotki, ja od Szarotki!
Zaglądam, przeczytam i może coś mi wpadnie do głowy :)[/QUOTE]

Witaj Funky :):) Henio napewno sie ucieszy z Twojego przyjscia :):)

Posted

Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.Jadę zaraz do weta i popytam o cenę i zapiszę .

Posted

[quote name='funia']Jaka decyzja w spr.obrozy ?[/QUOTE]

To muszą wypowiedzieć się inne osoby ,ja myślę że powinniśmy porządnie zabezpieczyć Henia (tego barachła w tym roku jest na-prawdę strasznie dużo)

Funiu dowiedziałaś się ile kosztuje taka obroża u Twojej wetki ?

Jak będzie decyzja podjęta to zaraz prześle pieniądze .

Posted

ja myślę, że Heniek powinien mieć obróżkę Kiltix, one są bardzo dobre, co prawda kosztują około 40 zł, ale lepsze to niż walka z chorobami odkleszczowymi.

Posted

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

[INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT]

Posted

[quote name='funia']zNAM JUŻ CENĘ 51 ZŁ SREDNIA DLA hENIA .wET DAŁ MI UPUST 9 ZŁ .nORMALNIE KOSZTUJE 60 ZŁ TEN ROZMIAR .[/QUOTE]

Nie mam pojacie jakie sa ceny to sie nie moge wypowiadac. Inne ciotki moze cos powiedza??

Posted

[quote name='andegawenka']warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

[INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT][/QUOTE]

To juz widzialam na kazdym watku, facetowi to sie chyba nie uda ..........

Posted

Oczywiscie gdyby ktoś dzwonił natychmiast dałabym znac ....Ja swoja drogą ciągle szukam mu domu .MAm obiecane ze znajomi ,którzy w pażdzierniku się wprowadzą do nowego domu wezmą Henia .Powiedzieli ,ze tak zrobia .ale mysśle ze do jesieni Heniek bedzie W DS.
Z obrozą jest taka sytuacja ,ze 51 zl kosztowałaby gdybym wzięła od weta co najmniej 10 a ,ze nie bedzie ich 10 to nie da mi juz tej ceny tylko 60 zł .
Więc jeśli mozna to taka własnie kwote mozna mi przelać za obroże .Chociaż w internecie byłaby pewnie tańsza .
Wstawię rachunek jak kupie .

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']przecież Henio ma cały czas allegro..

ewentualni e można coś zmienić w nim, pytałam już wiele razy o to, ale nikt nie reagował, więc wystawiam to samo cały czas. Zainteresowanie nikłe.[/QUOTE]

Moze tym razem dac ten nowy tekst, ktory byl uzyty w nowych ogloszenich ?