Szarotka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Ingrid44']Odwiedzam Henia :) :) :)[/QUOTE] Dostalas moje pw.?? Quote
sybil Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wpłaciłam za III i IV (patrz post 3571), a nie ma mnie w wykazie wpłat:niewiem: Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='sybisia']Wpłaciłam za III i IV (patrz post 3571), a nie ma mnie w wykazie wpłat:niewiem:[/QUOTE] Poprawie:):) dobrze, ze zauwazylas. Jako ksiegowa jadlabym suchy chleb :):) Quote
sybil Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Szarotka']Poprawie:):) dobrze, ze zauwazylas. Jako ksiegowa jadlabym suchy chleb :):)[/QUOTE] Eee tam, nie szkodzi ;), a na masełko do chleba zrzucilibyśmy się :evil_lol: Quote
plina Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witaj Heniu.. Trzymam kciuki za Twój domek! Piękny jesteś, niekłopotliwy... ach, ludzie, ludzie.. nic, tylko Heńka BRAĆ!! :) Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='plina']Witaj Heniu.. Trzymam kciuki za Twój domek! Piękny jesteś, niekłopotliwy... ach, ludzie, ludzie.. nic, tylko Heńka BRAĆ!! :)[/QUOTE] No wlasnie ..........., ale masz to samo z Perelka ........ Quote
zenobiusz flores Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 I ja bede miala tymczasa a wlasciwie tymczasik malenki... Zycze Harremu zeby znalazl dom jak najszybciej . Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='sybisia']Eee tam, nie szkodzi ;), a na masełko do chleba zrzucilibyśmy się :evil_lol:[/QUOTE] Samo maselko bez chlebka to juz wole sam chlebek :):) [quote name='zenobiusz flores']I ja bede miala tymczasa a wlasciwie tymczasik malenki... Zycze Harremu zeby znalazl dom jak najszybciej .[/QUOTE] A co to za tymczasik ?? Quote
plina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Heńku do góry!! Chciałabym, żeby dwa banerki w podpisie Szarotki były nieaktualne.. :) Quote
Akrum Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='plina']Heńku do góry!! Chciałabym, żeby dwa banerki w podpisie Szarotki były nieaktualne.. :)[/QUOTE] ale jeden z banerków już jest nieaktualny :) Lenka już dawno w super DS siedzi :) Quote
agada Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Poszła kasa dla Heniuty za III,IV,V- 30zł, niech on juz idzie do domu :cool3:;) Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='plina']Heńku do góry!! Chciałabym, żeby dwa banerki w podpisie Szarotki były nieaktualne.. :)[/QUOTE] [quote name='Akrum']ale jeden z banerków już jest nieaktualny :) Lenka już dawno w super DS siedzi :)[/QUOTE] Musze wymienic Lenke na jakiegos innego pieska. Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Heniu wyslalam dzisiaj deklaracje. Dotra po 15 maja. Quote
plina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Akrum']ale jeden z banerków już jest nieaktualny :) Lenka już dawno w super DS siedzi :)[/QUOTE] Wiem, wiem.. Swoją wypowiedź akcentowałam na 'dwa', w sensie ' nie jeden, a dwa' :) Lenka znalazła super DS, jest świetny kontakt i bierzace informacje. Ja tez chcę taki ;) Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='obraczus87']I na Henia przyjdzie w koncu czas!!!![/QUOTE] "I na ciebie przyjdzie kolej malpo zielona :):)"- byl kiedys taki kawal, a mnie tylko tyle z niego zostalo, bo mam taka pamiec do kawalow :):) Heniu natchnij mnie entuzjazmem to przerabiania tekstu ogloszen :):) nie mowiac o uzupelnieniu watku :):) Quote
agada Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='obraczus87']I na Henia przyjdzie w koncu czas!!!![/QUOTE] Wszyscy mamy taką nadzieje :cool3:, a im szybciej ten czas nastąpi, tym lepiej dla ogółu :lol:! Quote
funia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no nie wiem juz sama .....ile moze czekac ..... Ma u mnie dobrze ,ale co z tego ?Przyzwyczaił się jak do swoich ....A on musi iśc .... Quote
Ingrid44 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Heniowi bedzie bardzo smutno jak bedzie musial opuscic Funie. Quote
agada Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ingrid44']Heniowi bedzie bardzo smutno jak bedzie musial opuscic Funie.[/QUOTE] Długo to nie potrwa, a za to My będziemy się cieszyć, NIE???? Quote
funia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Szarotka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Henio wiosenny piesek, buszujacy w mleczach :):) Quote
Szarotka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='funia'] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale masz Heniu ladne zdjecia :):) Quote
Recommended Posts