Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj Heniek :)
ciotki nie było cały tydzień na dogo, więc i do ciebie nie przychodziłam.
ale już jestem i cię odwiedzam i buziaka w nos daje :)
i życzę ci ładnej słonecznej pogody, takiej jaka jest u mnie, być się mógł na słoneczku wygrzewać :)

Posted

SZarotko moze by tak chociaż tytuł zmienic ? Co ?
Wielkie serce Henia straciło nadzieję na dom.
Albo
Henio stracił resztki nadzieji .
Albo
Kochana dobrota Henio drugi rok bez domu ....

Posted

oż wy baby :mad: nikogo nie interesuje jak Henio reaguje na obcych ? bez kometarza przeszla relacja :crazyeye: to teraz napiszę : zjada na przekąskę a kostki wypluwa na kupkę :evil_lol: po której przytupuje łapkami by nikt nie zauważył morderczej zbrodni:cool1: .

Posted

[quote name='sonia71']oż wy baby :mad: nikogo nie interesuje jak Henio reaguje na obcych ? bez kometarza przeszla relacja :crazyeye: to teraz napiszę : zjada na przekąskę a kostki wypluwa na kupkę :evil_lol: po której przytupuje łapkami by nikt nie zauważył morderczej zbrodni:cool1: .[/QUOTE]
No to teraz rozdzwonią się domki z ofertami zatrudnienia: body gard, strażnik Teksasu:ices_bla: tzn posesji, a tak po prostu: pies stróżujący! Ale przecież chyba nie o takie życie dla Henia nam chodzi!;):evil_lol:

Posted

[quote name='sybisia']No to teraz rozdzwonią się domki z ofertami zatrudnienia: body gard, strażnik Teksasu:ices_bla: tzn posesji, a tak po prostu: pies stróżujący! Ale przecież chyba nie o takie życie dla Henia nam chodzi!;):evil_lol:[/QUOTE]

no bo naprawdę było tak:diabloti:
[quote name='sonia71']miałam dzisiaj wieeeeelką przyjemność spotkania Henia:loveu: i proszę mi wierzyć że to byla wielka PRZYJEMNOŚĆ,nie dość że wymiział obcą babę( a miało być odwrotnie :cool3: )to jeszcze ciągle były przytulanki ,nadstawianie pyszałki do czochrania,
to jeszcze przybiegal na zawołnie w takim tempie że aż się kurzyło i znów przytulanki ,mizianki -CUDO A NIE PIES :loveu:[/QUOTE]

Posted

[quote name='sonia71']miałam dzisiaj wieeeeelką przyjemność spotkania Henia:loveu: i proszę mi wierzyć że to byla wielka PRZYJEMNOŚĆ,nie dość że wymiział obcą babę( a miało być odwrotnie :cool3: )to jeszcze ciągle były przytulanki ,nadstawianie pyszałki do czochrania,
to jeszcze przybiegal na zawołnie w takim tempie że aż się kurzyło i znów przytulanki ,mizianki -CUDO A NIE PIES :loveu:[/QUOTE]
Faktycznie przegapilam:roll::roll:

Ja wiem, ze Henio to skarb........dlatego tak zaluje, ze nie moge go wziac do siebie i zycze mu najwspanialszego pod sloncem domku.

Posted

Heniek, szkoda że ja zapsiona jestem, bo z wielką przyjemnością bym cię adoptowała, do swojego domku zabrała.
Taki kochany psiak z ciebie i proszę, nikt tego nie docenia, nie dzwoni z ogłoszeń.

Posted

Jezu coś musimy wymyslec .Martwię sie ogromnie .Nie mogę wziąc więcej psów ( tzn,ja bym wzięła ale chłop by mnie zabił) ale przez Heńka spać czasmi nie mogę bo mysle jak on jest długo u nas .zżyty jak swój ,Nikt go nie chce ....Czas leci .ALe mam takie nawet głupie ,ze on nigdy domu nie znajdzie ....Henio jest psem jakie kocham .Ma wspaniały charakter .Ten pies to marzenie dla ludzi ,którzy nie potrzebuja obrońcy i psa na pokaz ....Henio tylko jako wielki przyjaciel do końca...

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Zuzka zajrzyj na wątek "kto nie wpłacił kto nie wysłał" bo 15 zł dla Heniuty poleciało nie tam chyba gdzie chciałaś, a w każdym razie dziewczyna nie wie co się dzieje :)[/QUOTE]

Ja wyslalam na wszystkie psy,ale Ania jakos nie ma czasu wplacic. Chyba sie bede ukrywac .........., bo nikt z moich jeszcze w tym miesiacu nie dostal..........