Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamowilam Heniowi nowe ogloszenia za 8 zl. i tekst za 15 zl. Poprosze skarbinczek o wplacenie w oba miejsca, bo ode mnie strasznie wolno idzie, a oddam Heniowi w marcu z moja deklaracja.

Posted

Heniutku, pobudka ... zapraszamy na spacerek, piękne słońca od rana :)

U Jamora psiaki mają wspaniale, ale nie ma to jak własny ludź i ciepły domek , tylko skąd je brać .... :roll:

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Cześć Ingrid . Bardzo kibicowałam Tuptusiowi - zafundowałaś mu drugie życie :multi:

Może i Heńkowi się uda .:cool1:[/QUOTE]

Czesc Zenabiusz. Fajnie ze pamietasz Tuptusia. Tez mial wielkie problemy ze znalezieniem DS, ale to byl niezly gagatek a Henius przeciez taki lagodny i wszystkich kocha.

Posted

Mam nowy tekst dla Henia:

Dla Henia:
Żyje na tym świecie już parę lat i przez ten czas wszyscy utwierdzają mnie w przekonaniu, że nie ma nic za darmo.. Masz rodowód- możesz być nieznośny, twoje urodzenie robi swoje.. Jesteś słodkim szczeniaczkiem, możesz demolować i niszczyć- ujdzie ci to na sucho, jesteś milutką puszystą maskotka- dostaniesz wszystko czego zapragniesz.. Kiedy jesteś najzwyklejszym, średnim kundelkiem, musisz się bardzo starać, żeby zasłużyć na wszystko co masz.. Ci, którzy mnie znają mówią, że jestem wybitnie przemiłym, delikatnym, takim lekkim i kruchym, bezproblemowym i przytulankowym pieskiem. Takiego nie strach spuścić ze smyczy, zostawić samego w domu..
Jestem Henio i jeśli kogoś kocham, nie potrzebuje już niczego więcej.. Mogę nie jeść, jeśli mój przyjaciel nie ma pieniędzy, nie wychodzić na dwór, kiedy jest chory i płakać razem z nim, gdy mu smutno..
Henio- nie słodki szczeniak, nie puszysta maskotka, nie rodowodowy czempion..
Żyje na tym świecie już parę lat i wiem, że ludzie kochają pozory- sztuczne paznokcie, włosy, opalenizna.. Teraz spójrz na mnie- zwykłego Henia, który nie ukrywa przed Tobą nic.. Zechciej popatrzeć duszą, a przekonasz się jak ogromne może być serce zwykłego kundelka.. Pamiętaj, że przyjaciel jest darem, który składasz samemu sobie..[FONT=Lucida Console][COLOR=DarkGreen]

Dodam jeszcze dane, ze Henio jest wysterylizowany itp. Podam to ciotkom co maja mu robic ogloszenia.
Mam nadzieje, ze bedzie super :):)
[/COLOR][/FONT]