Szarotka Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='funia']MIalam kilka dni temu fajny telefon od Polki mieszkjającej w Niemczech .Dzwoniła w spr.innego psa ale ,ze juz go nie ma zaproponowałam Henia .Pani twierdzi ze wszystko jej jedno jaki to pies aby uratowac bidnego z Polski .Wysłąłam jej duzo zdjec Henia i cisza .....Moze podam komuś numer na pw .Moze warto zadzwonić ,podpytać ?[/QUOTE] Funiu czy wiesz jak Pani ma na imie ?? Quote
funia Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Pani odpisala mi na maila ,ze jednak Henio jest za duzy bo myslała o mniejszym ......Jak chcesz to sprawdze ale jutro dopiero .Ide lulu pa ....Większośc dnia na dworze robi swoje jak się w ciepełku usiądzie ... Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='funia']Pani odpisala mi na maila ,ze jednak Henio jest za duzy bo myslała o mniejszym ......Jak chcesz to sprawdze ale jutro dopiero .Ide lulu pa ....Większośc dnia na dworze robi swoje jak się w ciepełku usiądzie ...[/QUOTE] Jaka szkoda :( Quote
Szarotka Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 To nie bede dzwonic. Nie bylam taka przekonana, bo Pani jest Niemczech i jak zrobic wizyte przedadaptacyjna itp. Quote
Akrum Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 oj Heniek, Heniek... na allegro ciągle się na ciebie napotykam i mimo to nikt nie dzwoni... na bieżąco ogłoszenia masz robione i nic... Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Byla pani z Niemiec, ale Henio na Niemca nie wyglada :):) Quote
zuzka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wpłynęła wpłata od . Ingrid44 - 80 zł I,II,III,IV W imieniu Henia bardzo dziękuje [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/4/99763za7tvfxv0w.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/99763za7tvfxv0w.gif[/IMG][/URL] Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='zuzka']Wpłynęła wpłata od . Ingrid44 - 80 zł I,II,III,IV W imieniu Henia bardzo dziękuje [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/4/99763za7tvfxv0w.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/99763za7tvfxv0w.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Wow, ale Ingrid Henia zaopatrzyla az do kwietnia, mam nadzieje, ze Henio tak dlugo nie posiedzi :):) Quote
Akrum Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Heniek - na wiosnę ty już dawno masz po swoim ogródku biegać, rozumiesz? Quote
funia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 moze zmienić tytuł ....np.JUż od roku czekam nikt mnie nie chce .CZy coś w tym stylu ... Quote
Szarotka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Zmienilam. Pewnie trzeba bedzie sie powaznie zajac ogloszeniami i tekstem, bo tak to moze siedziec w hotelu do u.............s.............. Quote
Szarotka Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Heniu u nas ma przez noc spac od 15 do 20 cm sniegu ............ Quote
funia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Własnie Szarotko trzeba ,tzreba im dalej tym gorzej niestety ......A Heniek nieczego nieświadomy zadomawia sie ..... W piatek sesja zdjęciowa. Quote
Akrum Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Heniek to już prawie rok? matko,jak ten czas szybko pędzi... Quote
Szarotka Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Hm cos musimy z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fabian zamojski podobny do Henryka też tyle czeka.. co jest :( skończyło się allegro, już II. Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Trzeba ciagle oglaszac bo co innego zostaje ? Quote
Szarotka Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Ingrid44']Trzeba ciagle oglaszac bo co innego zostaje ?[/QUOTE] Mysle, ze trzeba troche popracowac nad tekstem. Quote
handzia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Heniek to jest tak zawalisty pies:loveu:, Funia ciągle rozpływa się nad jego walorami...Gdybym miała swój dom z ogrodem nawet nie zastanawiałabym się nad wzięciem Heniusia pod swój dach:lol: to cudowny, wdzięczny pies Quote
Szarotka Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Musimy znalezc kogos kto doceni Henia walory :):) tak jak Handzia :):) Quote
funia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Szarotka']Musimy znalezc kogos kto doceni Henia walory :):) tak jak Handzia :):)[/QUOTE] Handzia ,ale napisz ze widziałaś na własne oczy naszego królewicza ..... Quote
Szarotka Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='funia']Handzia ,ale napisz ze widziałaś na własne oczy naszego królewicza .....[/QUOTE] Tez bym chetnie zobaczyla......... Quote
handzia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No pewnie, że widziałam, może niekompletnie się wypowiedziałam:shake: spotkałam Henia już kilka razy, zachowuje się wspaniale. Jest bardzo łagodny i nie wiem już jak o nim napisać... To jeden z tych wyjątkowych psów...... W każdej osobie widzi swojego potencjalnego pana:-( Łasi się i ciągle ma nadzieję....A większość niestety woli yorki (szczekliwe jak piorun) albo jakieś inne wynalazki...przepraszam od razu miłośników tych psów Quote
obraczus87 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Henio zagladam i ja do Ciebie.. chlopaku gdzie Twoj domek??? Quote
Recommended Posts