Akrum Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 witaj Heniek z rana :) widzę, że ciocia Szarotka już ci wcześnie pobudkę zrobiła :) Quote
funia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ale piekny banerek .!!!!Jak go wstawic ? bo za cholere nie moge żadnego ..... Heniowi zarasta po wolii za uchem ten plkacek .Po za tym tylko czeka aby furtke uchylic i myk ...Gania po całym sadzie .Spryciarzyna z niego . Quote
Szarotka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Banerki wstawia sie w ustawieniach. Funia musisz isc na kurs banerkowy :):) Quote
Akrum Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ciekawe, czy się funi uda wstawić Heniusiowy banerek ;) Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Witam Henia I Heniowe cioteczki :) :) :) Quote
Szarotka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Henio masz ogloszenia i glucha cisz. Ja sie tak nie bawie ........... Quote
Akrum Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Heniek zakochany w cioci funi i nie chce nawet myśleć o nowym domku... ;) Quote
Szarotka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [quote name='Akrum']Heniek zakochany w cioci funi i nie chce nawet myśleć o nowym domku... ;)[/QUOTE] Hm i tak go bedziemy do konca zycia utrzymywac. Ja sie wybieram w tym roku na dluzej do Polski, ale mam nadzieje, ze Henia to juz bede w ds. odwiedzac :):) Quote
Szarotka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Henio wylaz na gore bo opadles z kretesem :):) Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 do góry Heniek, do góry :) pokazuj swój zadowolony pycholek :) Quote
basiek8 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Oj Henio kochany, mam nadzieję ze wiosnę przywitasz w nowym domku, może ludzie spią snem zimowym. Quote
funia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 MIalam kilka dni temu fajny telefon od Polki mieszkjającej w Niemczech .Dzwoniła w spr.innego psa ale ,ze juz go nie ma zaproponowałam Henia .Pani twierdzi ze wszystko jej jedno jaki to pies aby uratowac bidnego z Polski .Wysłąłam jej duzo zdjec Henia i cisza .....Moze podam komuś numer na pw .Moze warto zadzwonić ,podpytać ? Quote
UBOCZE Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [INDENT]Przepraszam Cię Heniu...:oops: Proszę Was, zagłosujcie na kandydata dogo i miau w Krakvecie - schronisko w Szczecinku. Jego przewaga zaczyna błyskawicznie topnieć i możemy przegrać...:-( Rozsyłajcie też tę wieść, gdzie się da...... [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45"][B][COLOR=#ff00ff][SIZE=5]GŁOSUJ NA SZCZECINEK[/SIZE] w ankiecie Krakvetu [/COLOR][/B][COLOR=#4444ff]to wspólny kandydat dogo i miau[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Szarotka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='funia']MIalam kilka dni temu fajny telefon od Polki mieszkjającej w Niemczech .Dzwoniła w spr.innego psa ale ,ze juz go nie ma zaproponowałam Henia .Pani twierdzi ze wszystko jej jedno jaki to pies aby uratowac bidnego z Polski .Wysłąłam jej duzo zdjec Henia i cisza .....Moze podam komuś numer na pw .Moze warto zadzwonić ,podpytać ?[/QUOTE] Ja moge zadzwonic. [quote name='UBOCZE'][INDENT]Przepraszam Cię Heniu...:oops: Proszę Was, zagłosujcie na kandydata dogo i miau w Krakvecie - schronisko w Szczecinku. Jego przewaga zaczyna błyskawicznie topnieć i możemy przegrać...:-( Rozsyłajcie też tę wieść, gdzie się da...... [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45"][B][COLOR=#ff00ff][SIZE=5]GŁOSUJ NA SZCZECINEK[/SIZE] w ankiecie Krakvetu [/COLOR][/B][COLOR=#4444ff]to wspólny kandydat dogo i miau[/COLOR][/URL] [/INDENT][/QUOTE] Ubocze na Henia watku , to chyba wszystkie ciotki glosowaly juz na Szczecinek........ale to glosowanie to naprawde wyglada cos nie tak, bo ja po tylu watkach chodzialam i blagalam............:(:( Quote
UBOCZE Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Szarotka'] Ubocze na Henia watku , to chyba wszystkie ciotki glosowaly juz na Szczecinek........ale to glosowanie to naprawde wyglada cos nie tak, bo ja po tylu watkach chodzialam i blagalam............:(:([/QUOTE] Domyślałem się, ale zostawiłem tę wieść już w desperacji, po tym, jak zaczęły się tam dziać cuda. Ale Henio - fajny chłopak, mam nadzieję, że mi wybaczy...:lol: Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ja tez juz dawno glosowalam na Szaczecinek . Buziole dla Henia :) Quote
Szarotka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='funia']Szarotko wysle Pw z numerem .[/QUOTE] Dostalam bede jutro dzwonic. Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Szarotka']Dostalam bede jutro dzwonic.[/QUOTE] Dzwon Kochana, moze cos sie z tego wykluje :) Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [INDENT]Proszę pomóżcie nagłośnić. [COLOR=blue][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości: [/B][/COLOR] [URL="http://www.petycje.pl/6464"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/6464[/COLOR][/URL] Cytat: "Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." [/INDENT] Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Co tak chicho u Henia ? Chyba wszystkich zasypalo :) Quote
Recommended Posts