zuzka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Marinka']Na fb wysłałam konto do wpłat 5- u osobom. Zuzka masz ode mnie pw z nazwiskami darczyńców - jeśli wpłyną pieniążki proszę o potwierdzenie[/QUOTE] Już przeczytałam i odpisałam. Jak będą jakies wpłaty to zaraz tu na wątku zapisze. Quote
Ingrid44 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Witam Heniusia i cioteczki w Nowym Roku :) Quote
funia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kobity jak co miesiac przespałam Heniutki karme ,Juz dawno jest na mojej . takze jak by co mozna zamówic , teraz dostaja naprzemian i gotowane wiec jemu tez daje .tym bardziej ,ze on uwielbia gotowane . Quote
Marinka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dziewczyny na fb dostałam takie oto zapytanie: witam panią. założyła pani wydarzenie odnośnie psa henia. niestety nie mogłam znaleźć informacji o jego wieku, albo przegapiłam albo jej tam nie ma. :) czy mogłaby pani napisać w jakim wieku on jest i czy był kastrowany? Quote
Marinka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 I druga wiadomość od tej samej osoby: jestem zainteresowana przygarnięciem henia, gdyż opis jest bardzo przekonujący. zależy mi na tym, by piesek był spokojny bo już mieszka ze mną jedna sunia i chciałabym by się dogadali. myśli pani, czy byłaby taka możliwość, żebym z nią przyjechała tam by mogli się poznać i zobaczyć czy ona też go polubi? Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 jejku, czyżby nowy rok miał się zacząć szczęśliwie dla Henia? a skąd ta Pani? wiadomo? trzymam mocno kciuki :) i posyłam za styczeń pieniążki dla Henia :) Quote
Marinka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Pani jest z Wrocławia a mieszka w Krakowie Podałam nr telefonu do hoteliku Funi Quote
zuzka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Oj świetne wieści i to tak niespodziewanie jak z moim Groszkiem. Quote
Marinka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Napisałam Pani, że Heniek jest wykastrowany, wieku nie znam, ale mogę się dowiedzieć :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 kurczé, no nalezaloby juz Heniowi isc na dom... Mam nadziejé, ze odleglosc tej Pani nie zniechéci... Quote
zuzka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Heniu trzymam mocno kciuki żeby to był domek odpowiedni dla ciebie już na zawsze. Quote
funia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ale numer ....Moze ,nasz sliczny znajdzie w końcu swój dom .Henio wspaniale dogaduje się z suczkami ,jest dla nich prawdziwym gentelmanem. Quote
Szarotka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Ja mysle, ze Henio ma jakies 3, 4 lata ?? tak funiu ?? Quote
funia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Szarotka']Ja mysle, ze Henio ma jakies 3, 4 lata ?? tak funiu ??[/QUOTE] według mnie ma góra 4 lata . Quote
Szarotka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Jezeli Pani mieszka w Krakowie to moglabym jak bede w Polsce Henia odwiedzic, byloby by super. Quote
funia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Henio jest piekny ,okragły i piekna ma siersc .Jest kochany i to pierwszy pies którego jestem pewna na 100 %.Jego reakcje i zachowanie sa dla mnie pewnikiem ,To pies bez wad .To ,ze czasem zaczepi Argo przez boks to pikus ,zupełna ddrobnostka bo poza boksem by sie nie odwazzył bo jest za mało waleczny .:evil_lol: Quote
Szarotka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Funiu ile Henio moze miec lat ???????????/ Quote
funia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Szarotka']Funiu ile Henio moze miec lat ???????????/[/QUOTE] SZarotko wyzej napisałam ma około 4lata Quote
Szarotka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='funia']SZarotko wyzej napisałam ma około 4lata[/QUOTE] Jas nie doczytal ;);) Marinko mam nadzieje, ze masz jakies wiesci od Pani zainteresowanej Heniem. W Krakowie jest sporo ciotek i moga zrobic napewno wizyte jak by co.:):) Quote
kmurdz Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 dorzucam 20 pln stalej deklaracji, jesli to cos da.. Quote
kmurdz Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 teraz widze, ze jest szansa na domek!! :) byloby cudownie!! dajcie prosze znak na priva, jesli bedzie potrzeba dalszej zbiorki, a w miedzyczasie trzymam kciuki za Henia!!! Quote
Aldrumka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 o jakie wieści, jakie nadzieje trzymam kciuki, choć już też liczyłam kasę ile mogłabym dorzucić Quote
agada Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Marinka']I druga wiadomość od tej samej osoby: jestem zainteresowana przygarnięciem henia, gdyż opis jest bardzo przekonujący. zależy mi na tym, by piesek był spokojny bo już mieszka ze mną jedna sunia i chciałabym by się dogadali. myśli pani, czy byłaby taka możliwość, żebym z nią przyjechała tam by mogli się poznać i zobaczyć czy ona też go polubi?[/QUOTE] Byłoby super, (moje deklaracje za XII i I popłynęły) Quote
zuzka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wpłynęły wpłaty od ; sybisia - 10 zł I,II, Maks - 10 zł XII AKRUM - 40 zł I grzanka - 20 zł I Bardzo dziękuję w imieniu Henia [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff50/Wikinda/blumee.gif[/IMG] Quote
zuzka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 W skarbonce Henia jest 216.20 zł za co mam zapłacić? Do zapłaty jest hotelik za styczeń i Funia pisała że Heniu nie ma karmy. Quote
Recommended Posts