Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Na fb wysłałam konto do wpłat 5- u osobom.
Zuzka masz ode mnie pw z nazwiskami darczyńców - jeśli wpłyną pieniążki proszę o potwierdzenie[/QUOTE]

Już przeczytałam i odpisałam.
Jak będą jakies wpłaty to zaraz tu na wątku zapisze.

Posted

Kobity jak co miesiac przespałam Heniutki karme ,Juz dawno jest na mojej .
takze jak by co mozna zamówic ,
teraz dostaja naprzemian i gotowane wiec jemu tez daje .tym bardziej ,ze on uwielbia gotowane .

Posted

Dziewczyny na fb dostałam takie oto zapytanie:

witam panią. założyła pani wydarzenie odnośnie psa henia. niestety nie mogłam znaleźć informacji o jego wieku, albo przegapiłam albo jej tam nie ma. :) czy mogłaby pani napisać w jakim wieku on jest i czy był kastrowany?

Posted

I druga wiadomość od tej samej osoby:

jestem zainteresowana przygarnięciem henia, gdyż opis jest bardzo przekonujący. zależy mi na tym, by piesek był spokojny bo już mieszka ze mną jedna sunia i chciałabym by się dogadali. myśli pani, czy byłaby taka możliwość, żebym z nią przyjechała tam by mogli się poznać i zobaczyć czy ona też go polubi?

Posted

jejku, czyżby nowy rok miał się zacząć szczęśliwie dla Henia?
a skąd ta Pani? wiadomo?

trzymam mocno kciuki :)

i posyłam za styczeń pieniążki dla Henia :)

Posted

Henio jest piekny ,okragły i piekna ma siersc .Jest kochany i to pierwszy pies którego jestem pewna na 100 %.Jego reakcje i zachowanie sa dla mnie pewnikiem ,To pies bez wad .To ,ze czasem zaczepi Argo przez boks to pikus ,zupełna ddrobnostka bo poza boksem by sie nie odwazzył bo jest za mało waleczny .:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']SZarotko wyzej napisałam ma około 4lata[/QUOTE]

Jas nie doczytal ;);)

Marinko mam nadzieje, ze masz jakies wiesci od Pani zainteresowanej Heniem. W Krakowie jest sporo ciotek i moga zrobic napewno wizyte jak by co.:):)

Posted

teraz widze, ze jest szansa na domek!! :) byloby cudownie!! dajcie prosze znak na priva, jesli bedzie potrzeba dalszej zbiorki, a w miedzyczasie trzymam kciuki za Henia!!!

Posted

[quote name='Marinka']I druga wiadomość od tej samej osoby:

jestem zainteresowana przygarnięciem henia, gdyż opis jest bardzo przekonujący. zależy mi na tym, by piesek był spokojny bo już mieszka ze mną jedna sunia i chciałabym by się dogadali. myśli pani, czy byłaby taka możliwość, żebym z nią przyjechała tam by mogli się poznać i zobaczyć czy ona też go polubi?[/QUOTE]
Byłoby super, (moje deklaracje za XII i I popłynęły)

Posted

Wpłynęły wpłaty od ;

sybisia - 10 zł I,II,
Maks - 10 zł XII
AKRUM - 40 zł I
grzanka - 20 zł I

Bardzo dziękuję w imieniu Henia

[IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff50/Wikinda/blumee.gif[/IMG]