Akrum Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ło matko, nacisnęłam dziś od rana jakiś przycisk, bo wyskoczył komunikat i poblokowały mi się wszystkie strony ogłoszeniowe... chyba zablokowałam sobie dostęp do nich... [IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0015.gif[/IMG] Quote
Szarotka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Hm nie wiedzialam, ze mozna cos takiego zrobic ?? Quote
Szarotka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Henio i Lenka cos ostatnio nie maja powodzenia ......... Quote
Ewanka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Szarotka']Henio i Lenka cos ostatnio nie maja powodzenia .........[/QUOTE] Witaj Heniu :lol: ... to racja ze teraz jakos male czarne nie sa w modzie :roll: Quote
Szarotka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Ewanka']Witaj Heniu :lol: ... to racja ze teraz jakos male czarne nie sa w modzie :roll:[/QUOTE] Dziwie sie bo mniej sie brudza :):) Quote
Ingrid44 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Szarotka']Dziwie sie bo mniej sie brudza :):)[/QUOTE] Wlasnie ! Zdecydowanie mniej roboty . Quote
Szarotka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Ingrid44']Wlasnie ! Zdecydowanie mniej roboty .[/QUOTE] Poza tym Henio jest lagodny i pogodny a Lenka gladka - chwatka :):) Quote
Ingrid44 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Widzaialam ten bazarek ogloszeniowy na 120 portalach (cos kolo tego) za 40 zl ! Nie oplaca sie. Za drogo i duzo portali jest rzadko przegladana. Pamietam jak robilam dla Tuptusia (sama,osobiscie) to pozniej sprawdzalam ile osob weszlo na lokalne portale to bardzo sie zdziwilam bo po tygodniu bylo np. 17 wejsc. Quote
Szarotka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Czyli na ktore portale oplaca sie ogloszenia wstawiac ?? Quote
zuzka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wpłynęła wpłata od; Szarotka 30 zł ( nie wiem jak zapisać czy to jest wpłata deklaracyjna czy jednorazowa) Bardzo dziękuję w imieniu Henia [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers/3/663k8sm.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/663k8sm.gif[/IMG][/URL] Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Akrum']Heniek, ciotka się dziś postara, ale nie obiecuje nic... Najważniejsze portale to cafeanimal, gumtree, allegro, psiamania, adpcjapsa, ofertka... z tych często miałam odzew.[/QUOTE] Szarotka pytala jakie sa najwazniejsze portale to cytuje Akrum :) :) :) Quote
Szarotka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Staram sie Heniowi od czasu do czasu wplacic wiecej, bo wiem, ze mu brakuje. Trzeba by znowu ogloszenia puscic i allegro napewno sie skonczylo ........... Quote
Ingrid44 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 W przyszlym tygodniu bede wysylac wszystkie deklaracje to wysle wiecej na ogloszenia . Quote
Szarotka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dzieki, mam wrazenie, ze przezucamy pieniadze :):) ja na Twoje pieski a Ty na moje :):) Quote
lilk_a Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Szarotka']Staram sie Heniowi od czasu do czasu wplacic wiecej, bo wiem, ze mu brakuje. Trzeba by znowu ogloszenia puscic i allegro napewno sie skonczylo ...........[/QUOTE] allegro wystawiłam zwykłe , niech leci , jak się skończy , zadecydujecie jakie następne :) Quote
Szarotka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='lilk_a']allegro wystawiłam zwykłe , niech leci , jak się skończy , zadecydujecie jakie następne :)[/QUOTE] Dobrze by bylo wyroznic :):) jak sie to skonczy. Dzieki za pamiec o Heniu :):) Quote
Ewanka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Witaj Heniu ... zapraszamy na specerek :) Quote
funia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Oj Heniek .....Dobrze ci u mnie ale do domu bys poszedł .Grzeczny ,spokojny ,łagodny ,dobry ,czysty ,porządny ,PIEKNY ,słodziutki i zabawny ....Co mam jeszce napisac ? Heniu ty jesteś skarbem a nikt nie chce takiego skarba miec u siebie ? Quote
Ingrid44 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='funia']Oj Heniek .....Dobrze ci u mnie ale do domu bys poszedł .Grzeczny ,spokojny ,łagodny ,dobry ,czysty ,porządny ,PIEKNY ,słodziutki i zabawny ....Co mam jeszce napisac ? Heniu ty jesteś skarbem a nikt nie chce takiego skarba miec u siebie ?[/QUOTE] Ludzie oczy i rozum potracili !:shake::shake::shake: Quote
Akrum Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Heniek, jutro jak będę w pracy obiecują, że ogłoszenia zrobię! OBIECUJE :) :) :) chociaż kilka na najwazniejszych portalach. Informatyk odblokuje mi jutro strony reklamowe. Quote
Ingrid44 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Akrum']Heniek, jutro jak będę w pracy obiecują, że ogłoszenia zrobię! OBIECUJE :) :) :) chociaż kilka na najwazniejszych portalach. Informatyk odblokuje mi jutro strony reklamowe.[/QUOTE] Niesamowite ze jednym kliknieciem mozna narobic sobie tyle szkody.:shake: Quote
lilk_a Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Ingrid44']Niesamowite ze jednym kliknieciem mozna narobic sobie tyle szkody.:shake:[/QUOTE] no niestety można , tym bardziej na firmowym komputerze , zakładane są filtry żeby pracować w pracy a nie czas tracić ;) Quote
Ingrid44 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='lilk_a']no niestety można , tym bardziej na firmowym komputerze , zakładane są filtry żeby pracować w pracy a nie czas tracić ;)[/QUOTE] Aaaaaaaaa, teraz to kapuje . Quote
Akrum Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='lilk_a']no niestety można , tym bardziej na firmowym komputerze , zakładane są filtry żeby pracować w pracy a nie czas tracić ;)[/QUOTE] niestety... informatyk dziś nie przyszedł... :(:(:( będzie ponoć po 15 stej, ale wtedy mnie już nie będzie... dzwoniłam, wytłumaczyłam, może odblokuje. Quote
funia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wczoraj bylismy na spacerze pod laskiem i w piaskowni .Gdybalismy z mężem moze puscimy Heńka ....Ciekawe czy wróci ???.Ja mówie ,ze pewnie by zwiał mąż mówi a gdzie tam on sie własnego cienia boi .No i idziemy sobie Heniek biegnie na 10 metrowej lince i nagle odpada karabińczyk ( cos z jego cześci odpadło )i Heniek nie wiedząc ,ze jest wolny biegnie sobie spokojnie koło mojej nogi .Zaczał sie oddalać po woli od nas i ja zawołąłam go ......I wiecie co On w sekundzie wrócił do mnie w podskokach !!!!!!Drogę powrotną do hoteliku zaliczył idąc pieknie koło mojej nogi.Zatrzymał sie pod bramą hoteliku i poczekał na otwrcie furtki .Zuch chłopak a ja w niego nie wierzyłam ....Ale w związku z tym ,ze wraca będzie mogł biegac teraz bez linki .mam nadzieje ,ze drugi raz nie zrobi mnie w konia i nie zwieje .Cholera nie wierzę w te obroze ,które się urywają ( zaciskowe na ogniwacH)i te karabińczyki a ten był solidny . Takze miałam staracha ,ale Heniuta chyba mnie kocha i dlatego do mnie wrocił . Quote
Recommended Posts