marlenka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ingrid , dzwonią ale chcą go do dzieci . On na zdjęciach wygląda na takiego misia do przytulania a wcale taki nie jest . Ludzie nie rozumieją że małe psy się czasami nie nadaja ani do domu ani do dzieci . Wiesz ja nie chcę ryzykowac ze Tuptus ugryzie jakies dziecko i w najlepszym przypadku wróci z adopcji w najgorszym - nawet nie chce mi sie mysleć . Zreszta wczoraj widziałam Jamora i mu mówiłam i upewniałam się czy napewno nie ma szns zeby Tuptuś poszedł do domu z dziećmi - pokrecił głową ze nie ... Quote
ketunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Wyróznione Allegro Tuptusia -21 zł http://allegro.pl/item999481609_malenki_tuptus_waleczny_jak_naopleon.html Finanse Tuptusia Wpłaty: Scared Piranha 138 zł Majuska 20 zł Bambino 10 zł ( VIII, IX, X) Marysia55 10 zł (IX, X) Ihabe 30 zł (VIII) Darkwater 48,50 zł Ihabe 35 zł (IX, X, XI, XII, I,II) od marca 20 zł (III) Agata51 10 zł (VIII, IX, X, XI,XII, I,II,III, IV) Piromanka 125 zł Bazarki ketuni 1358 zł Sava 300 zł Asia (siostra ketuni) 1000 zł Szarotka 70 zł Krzysztof K. 60 zł Ra_dunia 60 zł SBD bazarek 158 zł Pies wolny 50 zł SBD 5 zł (XII, I, II,III, IV) Ingrid44 390 zł (XII) Ingrid44 300 zł (I) Ingrid44 400 zł (II,III) Madcat1981 45,20 zł spadek po Baranku Razem: 5347,70 zł Wydatki: 50 zł weterynarz 270 zł hotelik IX 180 zł weterynarz 325 zł hotelik X 1180 zł operacja 157,50 zł puszki RC 2220 zł operacja, kastracja, karma i pobyt w klinice 390 zł hotelik II 20 zł wyróżnione Allegro 390 zł hotelik III 10 zł ogłoszenia wykupione na bazarku przez Ingrid44 21 zł wyróżnine allegro 21 zł wyróżnione allegro Razem: 5234,50zł 5347,70 zł - 5234,50zł ------------------ 113,20zł Stan konta Tuptusia na dzień 13.04.2010 Quote
Ingrid44 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 marlenka napisał(a):Ingrid , dzwonią ale chcą go do dzieci . On na zdjęciach wygląda na takiego misia do przytulania a wcale taki nie jest . Ludzie nie rozumieją że małe psy się czasami nie nadaja ani do domu ani do dzieci . Wiesz ja nie chcę ryzykowac ze Tuptus ugryzie jakies dziecko i w najlepszym przypadku wróci z adopcji w najgorszym - nawet nie chce mi sie mysleć . Zreszta wczoraj widziałam Jamora i mu mówiłam i upewniałam się czy napewno nie ma szns zeby Tuptuś poszedł do domu z dziećmi - pokrecił głową ze nie ... Szkoda ze on taki glupol bo juz by domek byl. jasne ze trzeba wybrac odpowiedni domek zeby pozniej nie bylo ze wraca z adopcji. Quote
marlenka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ingrid44 napisał(a):Szkoda ze on taki glupol bo juz by domek byl. jasne ze trzeba wybrac odpowiedni domek zeby pozniej nie bylo ze wraca z adopcji. Dziwi mnie że mało ludzi dzwoni wogóle z tych ogłoszeń , ja nie wiem jak niektóre dziwuczyny to robią ze raz, dwa i pies ma dom . Chciałabym dla Tuptusia taki fajny domek żeby miał , ale coz po samych checiach . Quote
Ingrid44 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pytalam po rodzinie ale wszyscy zapsieni , znajomi tez :(:shake::shake: Moze Pies Wolny cos wykombinuje w Niemczech ? Ja naprawde nie wiem co robic. :(:shake: Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 marlenka napisał(a):Dziwi mnie że mało ludzi dzwoni wogóle z tych ogłoszeń , ja nie wiem jak niektóre dziwuczyny to robią ze raz, dwa i pies ma dom . Chciałabym dla Tuptusia taki fajny domek żeby miał , ale coz po samych checiach . Mysle, ze albo ktos ze znajomych wezmie, albo akurat pies komus trafi do serca. Tuptek to potrzebuje osoby co kocha psy, bo to oczko dla niektorych moze nie byc plusem, no i on do dzieci nie zabardzo. Dorosla osoba i Tuptus jako pies do towarzystwa. Maly jest to by mogl podrozowac :):) Quote
marlenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Szarotka napisał(a):Mysle, ze albo ktos ze znajomych wezmie, albo akurat pies komus trafi do serca. Tuptek to potrzebuje osoby co kocha psy, bo to oczko dla niektorych moze nie byc plusem, no i on do dzieci nie zabardzo. Dorosla osoba i Tuptus jako pies do towarzystwa. Maly jest to by mogl podrozowac :):) Samochodem lubi jezdzic . I na smyczy to on nie jest jakis dziki , on broni swojego terenu , kurcze potrzebny nam dom z podwórkiem , kojec super buda , człowiek co go czasami po głowie poczochra i da sie za nogawke pociagac i tyle , no czy my chcemy salonów i złotych klamek ??? Quote
Ingrid44 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Tuptus mlodziutki jeszcze, mozna go wszystkiego nauczyc. Tylko czy ktos sie taki znajdzie ? :( Quote
ketunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Ciotki Tuptuś ma obserwatora na allegro. Mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie. Quote
marlenka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 oj trzymam kciuki , Ketunia oby cholera jasna , oby się maluchowi udało Quote
agnieszkal2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ketunia napisał(a):Ciotki Tuptuś ma obserwatora na allegro. Mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie. Oby sie udalo! Quote
jamor Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 krótka relacja ze konforntacji dwóch najmocniejszych psów: Bronek z mocno dopiętym kagancem, smycz . luzem na wybiegu. Tuptusia wypusciłem, on sprint i krzyk : "samuraj samuraj za ojczyzne za kraj" i piekny chwyt na szyje Bronka. ten zaskoczony wielkością kleszcza , strzepał go na ziemię i próbował przygniesc kagancem. Tuptuś wstecznym wyjechał mu miedzy kroczem i dziabach w łydke . Bronek " O Ty gnoju" Tuptus chodu na 5 metrów i pokazał mu paluchem faka. Tuptus juz mu odpuscił i go olał, bo w sumie piokazał kto jest Panem. Bronek łaził za nim i gadał " no mały , no choc na solówke, teraz juz cię widze" a tuptus " gon sie leszczu" takich dwóch do pilnowania posesji - to maksymalne zabezpieczenie. MOze w komplecie ich ogłaszac. Cwaniak i fizyczny gratis Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 marlenka napisał(a):Jamor napuscił Bronka na naszego Tuptusia No tak, chlopaki tak juz dlugo siedza, ze Jamor chcial Wam ulzyc, ale sie nie udalo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Super fotki a relacja Jamora jeszcze lepsza. Tuptus do pilnowania bylby super bo dziala z zaskoczenia. Wyglad ma slodziaszka i nikt nie bedzie sie spodziewal ataku :) :) :) Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ja chce to zobaczyć . Jamor kiedy "solówa " Tuptusia z Bronkiem ??? Nawet urlop sobie wezmę zeby to zobaczyć . Ale powiem Wam ze Jamor jest odważny że puscił Tuptusia z Bronkiem . Jakby się udało Bronkowi zdjac kaganiec to koniec z naszym Tuptusiem by było , nawet by nie zdazył zawołać Talib "pomocy " jakby go Bronisław chapnął . Quote
Ingrid44 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nie znam Bronka wiec nie wiedzialam ze taki z niego agresor. Marlenka, czy dzwonia ludzie z ogloszen. Chce wiedziec czy warto robic ogloszenia. Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ingrid44 napisał(a):Nie znam Bronka wiec nie wiedzialam ze taki z niego agresor. Marlenka, czy dzwonia ludzie z ogloszen. Chce wiedziec czy warto robic ogloszenia. Do mnie juz nikt nie dzwonił ale do Agnieszki podobno dzwoniła Pani , ale ma małe dzieci :) więc Tuptuś odpada . Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Zrobilam dzisiaj (sama osobiscie) 20 ogloszen dla Tuptusia na cala Polske- rozne portale. Trzymajcie kciuki ! Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Zrobilam dzisiaj (sama osobiscie) 20 ogloszen dla Tuptusia na cala Polske- rozne portale. Trzymajcie kciuki ! Trzymam :):) Quote
Bjuta Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Tuptusiu, obyś znalazł dom tej wiosny! Takiemu przystojniakowi niebo powinno sprzyjać! Quote
Recommended Posts