mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Na zmianę z TZ-tem wstawaliśmy do chłopaka, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku - najgorsze już minęło. Oglądałam każdą zrobioną koopkę - żadna nie chodziła. Rano było solidne siusiu, śniadanko (łyżeczka wysokokalorycznej papki) zjedzone i kolejne nakrętki wody wypite. Chłopak zaczyna dochodzić do siebie, bo sam podniósł się dziś do miseczki z wodą. Ciekawsko podnosi łepek, żeby sprawdzić co się dzieje poza kenelem. śliczności jest. Cudo, a nie pies :) Aga, dzięki, że tego okruszka wzięłaś, bo gdyby nie Ty to długo by tam nie przeżył. Jak pojechałyście to mamusia strasznie szczekała w budzie :roll: Quote
obraczus87 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mala_czarna napisał(a):śliczności jest. Cudo, a nie pies :) Aga, dzięki, że tego okruszka wzięłaś, bo gdyby nie Ty to długo by tam nie przeżył. Jak pojechałyście to mamusia strasznie szczekała w budzie :roll: Mamusie też trzeba wyciagnac i znaleźć Jej domeczek.... Biedna sunia. Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Kinia1984 napisał(a):hahaha jaki maluszek piekny:) Aga gratuluje :) tymczasowicz czy na stale;)? wyjdzie w praniu ;) Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Maluch nabrał nieco sił i koncertuje z tęsknoty :( Quote
Kinia1984 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Aga to wy z TZ jak z kolejnym dzieckiem, wstawanko w nocy, ogladanie kupek:) Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Kinia1984 napisał(a):Aga to wy z TZ jak z kolejnym dzieckiem, wstawanko w nocy, ogladanie kupek:) jak się nie chce mieć drugiego dziecka, to się maluszkowe psie koopki oglądać musi ;) Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 AGA35 napisał(a):A to dziś aga3376 zabrała ze sobą Trzeba Maluszkowi jakieś imię nadać, bo on na razie bidulek NN Czekam na propozycje ;) Quote
obraczus87 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Trzeba Maluszkowi jakieś imię nadać, bo on na razie bidulek NN Czekam na propozycje ;) Torres, Toro, Ares :) A najlepiej Pchełka :D Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 obraczus87 napisał(a): A najlepiej Pchełka :D Raczej Pchełek!! Ciotka, a na jednej focie (z Homerem) widać Twoje cuuudne kaloszki :eviltong: Quote
obraczus87 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mala_czarna napisał(a):Raczej Pchełek!! Ciotka, a na jednej focie (z Homerem) widać Twoje cuuudne kaloszki :eviltong: Ty się nie smiej ze mnie :D Kaloszki jak sie patrzy - cudo :D Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Do jutra do 16 chłopak musi mieć imię ;) bo jedziemy na kolejną wizytę i wstyd będzie jak doktor do adresata będzie chciał się po imieniu zwrócić :) Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A może jak z Klembowa, to nazwij go "Klembek" :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mala_czarna napisał(a):A może jak z Klembowa, to nazwij go "Klembek" :evil_lol: Chyba lepiej NIE :D Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Może masz rację. Jeszcze się chłopaczkowi póxniej na psychikę rzuci :shake: A może supełek? Albo Gucio? Jak będzie niegrzeczny to Aga będzie wołała Gutek ;) Quote
obraczus87 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mala_czarna napisał(a):Może masz rację. Jeszcze się chłopaczkowi póxniej na psychikę rzuci :shake: A może supełek? Albo Gucio? Jak będzie niegrzeczny to Aga będzie wołała Gutek ;) supełek i Gucio tez ładnie :) Cioteczko agnieskzo, Twój szczeniorek,. Twoja decyzja :) Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mój TZ już go nazwał - LAPI, "tata" od rana maluszkowi poopkę podciera, więc myślę że ma prawo głosu :evil_lol: zgadzacie się ? :loveu: Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aga, ja myślę, że Twój TZ to ma prawo nazwać maluszka jak tylko chce. Za to, że się zgodził przygarnąć maliznę do domu :) Quote
Aga-33-76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 maluch sika i koopkuje na okrągło ale koopy nie chodzą - good :lol: LAPI potrzebuje stałej obecności któregoś z domowników, często przebudza się, podnosi łepek i sprawdza czy jest ktoś koło niego, po czym znów usypia na chwilę ... dziś z ręką w kontenerku będę spała ja :evil_lol: porcja jedzenia, która miała starczyć na ok. 3 dni, skończy się już jutro :p LAPI jest do schrupania tylko że śmierdzi nieprzeciętnie :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aga-33-76 napisał(a):maluch sika i koopkuje na okrągło ale koopy nie chodzą - good :lol: LAPI potrzebuje stałej obecności któregoś z domowników, często przebudza się, podnosi łepek i sprawdza czy jest ktoś koło niego, po czym znów usypia na chwilę ... A może włożyć mu do kontenerka jakąś zabawkę? Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aga-33-76 napisał(a):nic z tego, ludź musi być i już ;) Nie widziałam jaki jest na wielkość ten kontenerek, ale Ty raczej do drobnych kobiet należysz, więc TZ się chyba nie obrazi jak dzisiejszą noc spędzisz z Lapikiem w kontenerku ;) :lol: Quote
Aga-33-76 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a to słodzik LAPI [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]próbuję się bawić - gryzę ręcznik ;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]gdzie mnie znów niosą?[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] pokocha mnie ktoś? [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]i kółeczka w górę :lol:[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]zdjęcia poniżej szyjki będą jak chłopczyk nieco masy nabierze :razz:[/FONT] Quote
obraczus87 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ciotenko Kochana co ty zrobiłas z Tym Lapim?? :D w niedziele chłopak nawet nie wstawał a teraz gimnastykuje się na prawo i lewo :) Quote
Kinia1984 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 no kochana ale masz przystojniaka:) nic tylko calowac:) a jak Nike to znosi? nie zazdrosny?:) (dobrze napisalam imie?;)) Quote
Recommended Posts