Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aronka przyjechała do schroniska po tym jak spalil się jej dom i jej Pan. Co musiała przeżyc ta sunia widząc jak płonie jej całe życie? Wolę sobie nie wyobrażać...

Pan miał syna - ale niestety ten olał sprawę i po psa nie przyjechał....:angryy:

Aronka więc została zupełnie sama, jak palec. Nawet nie wiem jak naprawdę ma na imię i niestety nie mam sie jak dowiedzieć,bo od kogo?

Oto ona, niezwykle czuła, spokojna sunia. Bardzo zapatrzona w człowieka, przytulaśna, niestara - ok 3-4 lat. Wydaje się być ułożonym psem.

Tylko co dalej?

i co z nia dalej będzie?

Aronka wczoraj 06.02.2010 przyjechała do hoteliku u megii1.
I tutaj jej życie zaczyna sie od nowa..

18.02- przekazałam 300 zł zaliczki na pobyt Aronki. Telefonów do tej pory nie było zadnych :(

Bazarek na utrzymanie i szczepienia Aronki sie skonczyl, uzbierałysmy z niego 230 zł.
130 pojdzie za szczepienie i odrobacznie i 100 za na hotelik..
i po kasie.... :oops:

18.02- przekazałam 300 zł zaliczki na pobyt Aronki. Telefonów do tej pory nie było zadnych :(

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję:) Sunia jest mega grzeczna, spokojna, cieszy się jak nas widzi. Wczoraj była na pierwszym spacerku, który trochę ją zdziwił. Nie wiedziała Bidula co się dzieje ale potem już ładnie szła na smyczy. Ma apetyt, w kojcu czyścioszka, dziś spróbuje ją troszkę wyczesać i zrobimy zdjęcia.

Posted

Oj Idusiek, jak się cieszę, aż łzy mi poleciały :( kiedyś widziałam jej fotki i zastanawiałam się co z nią. Już wiem :)
Tylko superowy domek dla słodzinki, Megii mi mówiła, że sunia jest super. Kochana.
Czekam na fotki, wiem, że były ;)

Posted

nie płacz, nie płacz- dla Ciebie też "coś" mam ......

Czekamy na zdjecia od megii1.
Ja wiedziałam ze sunia jest mega grzeczna, to po prostu słodka domowa królewna...

Posted

Zdjęcia będą jutro bo Gos nie ma w domu netu i będzie wysyłać je jutro z pracy. Ja małą dziś wyczesałam i wyciełam mega duże dredy na ogonie. Suni się chyba podoba zmiana miejsca - na spacerze i działce jest przeszczęsliwa a w kojcu najczęściej wyleguje się na budzie. Idusiek jutro szczepimy, a odrobaczać Aniprazolem też?

Posted

tak, ona na wejsciu pewnie była odrobaczana dehinelem, ale lepiej powtórzyc, bo nigdy nic nie wiadomo....
Szczepien nie ma, no chyba, ze tamtem pan ją szczepił ale na to tez dowodów nie ma :(

Czekam na fotki ,na pewno będzie na nich szczęśliwsza niż na schroniskowych..

Posted

Bardzo grzeczna, chętnie je karmę, bardzo lubi się miziać. Teraz po małych zmianach w kojcach mieszka z Amberem -średniej wielkości psiakiem. No i już chyba pisałam , ze jej ulubionym miejscem w kojcu jest dach budy, na którym ciągle się wyleguje. Kiedy odchodzimy od niej i zajmujemy się innymi psiakami płacze troszkę bo chyb jest trochę zazdrosna. Co poza tym - piękne oczy, piękna błyszcząca sierść - cudeńko:)