doddy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bardzo się cieszę, że udało się znaleźć dla suni fajny dom. Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 enton napisał(a):Sunia juz jest w nowym wspanialym domku, cala szczesliwa. Zdjecia zamieszcze jutro, jak tylko bede mial chwile. -Bardzo dziekuje wszystkim z wielkim sercem, zaangazowanym w pomoc suni. Bylo to dla mnie bardzo milym zaskoczeniem. Szczegolne podziekowania dla Alicji, Chalimali oraz nowemu domkowi oczywiscie. [FONT=Arial]:multi::multi:super że już w domku :Rose: Wojtkowi należą się szczególne podziękowania za wspaniały DT dla sunieczki .[/FONT] Quote
enton Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Sunia juz szczesliwa w nowym domku. Jeszcze raz dziekuje za wielkie serca! Quote
Alicja Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 :multi: super fotki pięknej dziewczynki i mamy nawet nową pańcie , wybawcę i braciszka Quote
agnieszka32 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ooo, fotaski ślicznotki :lol: ostatnie zdjęcie - rozbrajające :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='agnieszka32']ooo, fotaski ślicznotki :lol: ostatnie zdjęcie - rozbrajające :loveu: teraz prośba do Ciebie byś poprosiła nowy domek czasem o jakąś relację i fotki , może być za twoim pośrednictwem ;) Quote
agnieszka32 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Alicja']teraz prośba do Ciebie byś poprosiła nowy domek czasem o jakąś relację i fotki , może być za twoim pośrednictwem ;) Jasne, dzisiaj jeszcze napiszę do p. Asi - podeślę jej jeszcze raz wątek, to może sama się zaloguje i będzie nam relacje zdawać (koniecznie codziennie :evil_lol:) i fotki wklejać (nie mniej niż 100 na raz :diabloti:) Quote
Alicja Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='agnieszka32']Jasne, dzisiaj jeszcze napiszę do p. Asi - podeślę jej jeszcze raz wątek, to może sama się zaloguje i będzie nam relacje zdawać (koniecznie codziennie :evil_lol:) i fotki wklejać (nie mniej niż 100 na raz :diabloti:) :cool2: takie podejście bardzo mi się podoba ;) Quote
doddy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Szczęśliwa rodzinka :) Sunia chudziutka, ale pewnie niebawem jej nie poznamy :) Quote
chalimala Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ooooooooooo!!!rewelacjaaa :D i wreszcie mogę zobaczyć braciszka ;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ładna ta sunieszka:) Cieszę się, że znalazła dom. Pzdr. Quote
agaga21 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 przepiękna jest! pasują do siebie z "braciszkiem". Quote
agnieszka32 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rozmawiałam dzisiaj przez telefon z panią Asią - pani jest zachwycona sunią! Niunia była bardzo chudziutka, ale po tygodniu najlepszej opieki zniknęły jej żeberka i kręgosłup - je za czterech (uwielbia kanapki :diabloti:)i robi wieeelkie koopy :evil_lol: Dostaje witaminki, preparaty na stawy, została też obejrzana dokładnie przez weterynarza i zaszczepiona na wszystko, co możliwe ;) Niunia jest grzeczna, pięknie bawi się z braciszkiem, ale próbuje go sobie ustawić - ma charakterek :diabloti: Nie chciała spać na łóżku :crazyeye:, wolała na podłodze na mięciutkich puszystych skórach, ale jak pani Asia ubrała czyściutką białą pościel, to rano obudziła się z dwoma psiakami obok siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niezwykle miło słuchało się słów p. Asi, mówiła o niuni z taką miłością, czułością i radością :loveu: Pani Asia ma "fioła" na punkcie psiaków :loveu: - sunia otrzyma nowe posłanko szyte specjalnie dla niej, a wcześniej p. Asia zamówiła próbki materiałów, żeby zamówić posłanko w kolorze sierści swojej nowej "córeczki" :evil_lol: - jest lepsza chyba nawet ode mnie :evil_lol::diabloti: Umówiłam się z p. Asią na kawkę w czwartek, to zobaczę te dwa cuda na własne oczy - już się nie mogę doczekać :multi: I oczywiście - tu informacja szczególnie dla Alicji - porobię fotki :cool3: P.S. Dostałam od p. Asi zdjęcie mmsem, ale nie umiem wstawiać z komórki :placz: Quote
Alicja Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 wow ....będą fotaski :multi: Aga , ja ostatnio jak dostałam fotki wysyłałam sobie na maila i stamtąd ściągałam na kompa i na dogo ;) Quote
agnieszka32 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Alicja napisał(a):wow ....będą fotaski :multi: Aga , ja ostatnio jak dostałam fotki wysyłałam sobie na maila i stamtąd ściągałam na kompa i na dogo ;) Ja też tak chciałam zrobić, ale mam jaką blokadę w telefonie i nie mogę wysyłać na maila z komórki :placz: Już wiem - wyślę Tobie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 najpierw musze wyczaić jak sie z mojego teraz zrzuca Quote
chalimala Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ciekawa jestem jak tam sunia...dziolszkiii djcie fotyyyyyyyyyyy!!!! Quote
Alicja Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='chalimala']ciekawa jestem jak tam sunia...dziolszkiii djcie fotyyyyyyyyyyy!!!! Agnieszka będzie u Niuni w tym tygodniu Quote
agnieszka32 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 W ten smutny dla mnie dzień (żegnaj Lecterku (*):-() trochę optymistycznych wiadomości: Otóż odwiedziłam dzisiaj niunię w nowym domku - teraz ten skarb ma na imię Ishi :lol: No cóż, co tu dużo mówić, sunia trafiła do psiego raju na ziemi!!! :multi: Lepszego domu dla psiaka nie jestem sobie w stanie wyobrazić - wszystko dookoła, cały dom jest dostosowany do psich potrzeb - najlepsze leki, witaminki, karma, obroże, smycze, szeleczki, kagańce, posłanka, identyfikatory... I wieeeelkie serce Asi i jej TZta do psów :loveu:. Śmiem nawet twierdzić, że wraz ze swoim nowym braciszkiem Bonzo, są to najbardziej rozpieszczone psy na świecie :diabloti: Doszło do tego, że jeszcze trochę i Pańcia będzie musiała spać w wannie, albo w nowym posłanku zamówionym dla Ishi :evil_lol: Ishi wygląda wspaniale, sierść mięciutka jak aksamit, przytyła - ani śladu po wystających żebrach i kręgosłupie :loveu:. Świetnie dogaduje się ze swoim braciszkiem Bonzo, wyglądają razem cudownie!!! W ogóle sunia jest grzeczna, wspaniale dostosowała się do nowego domku, pięknie się bawi z Bonzem, można na nie patrzeć godzinami... I to największe dwa lizaki na świecie, nie muszę już dzisiaj zmywać makijażu :cool3::diabloti: Mam mnóstwo fotek (coś ok. 800 :cool3:), oto część zdjęć, która zrobiła Asia - nowa Pańcia Ishi :loveu: Quote
Recommended Posts