Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

enton napisał(a):
Sunia juz jest w nowym wspanialym domku, cala szczesliwa. Zdjecia zamieszcze jutro, jak tylko bede mial chwile.

-Bardzo dziekuje wszystkim z wielkim sercem, zaangazowanym w pomoc suni. Bylo to dla mnie bardzo milym zaskoczeniem.
Szczegolne podziekowania dla Alicji, Chalimali oraz nowemu domkowi oczywiscie.

[FONT=Arial]:multi::multi:super że już w domku
:Rose: Wojtkowi należą się szczególne podziękowania za wspaniały DT dla sunieczki .[/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32']ooo, fotaski ślicznotki :lol:

ostatnie zdjęcie - rozbrajające :loveu:

teraz prośba do Ciebie byś poprosiła nowy domek czasem o jakąś relację i fotki , może być za twoim pośrednictwem ;)

Posted

[quote name='Alicja']teraz prośba do Ciebie byś poprosiła nowy domek czasem o jakąś relację i fotki , może być za twoim pośrednictwem ;)

Jasne, dzisiaj jeszcze napiszę do p. Asi - podeślę jej jeszcze raz wątek, to może sama się zaloguje i będzie nam relacje zdawać (koniecznie codziennie :evil_lol:) i fotki wklejać (nie mniej niż 100 na raz :diabloti:)

Posted

[quote name='agnieszka32']Jasne, dzisiaj jeszcze napiszę do p. Asi - podeślę jej jeszcze raz wątek, to może sama się zaloguje i będzie nam relacje zdawać (koniecznie codziennie :evil_lol:) i fotki wklejać (nie mniej niż 100 na raz :diabloti:)

:cool2: takie podejście bardzo mi się podoba ;)

Posted

Rozmawiałam dzisiaj przez telefon z panią Asią - pani jest zachwycona sunią!

Niunia była bardzo chudziutka, ale po tygodniu najlepszej opieki zniknęły jej żeberka i kręgosłup - je za czterech (uwielbia kanapki :diabloti:)i robi wieeelkie koopy :evil_lol: Dostaje witaminki, preparaty na stawy, została też obejrzana dokładnie przez weterynarza i zaszczepiona na wszystko, co możliwe ;)

Niunia jest grzeczna, pięknie bawi się z braciszkiem, ale próbuje go sobie ustawić - ma charakterek :diabloti:
Nie chciała spać na łóżku :crazyeye:, wolała na podłodze na mięciutkich puszystych skórach, ale jak pani Asia ubrała czyściutką białą pościel, to rano obudziła się z dwoma psiakami obok siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niezwykle miło słuchało się słów p. Asi, mówiła o niuni z taką miłością, czułością i radością :loveu:
Pani Asia ma "fioła" na punkcie psiaków :loveu: - sunia otrzyma nowe posłanko szyte specjalnie dla niej, a wcześniej p. Asia zamówiła próbki materiałów, żeby zamówić posłanko w kolorze sierści swojej nowej "córeczki" :evil_lol: - jest lepsza chyba nawet ode mnie :evil_lol::diabloti:

Umówiłam się z p. Asią na kawkę w czwartek, to zobaczę te dwa cuda na własne oczy - już się nie mogę doczekać :multi:

I oczywiście - tu informacja szczególnie dla Alicji - porobię fotki :cool3:

P.S. Dostałam od p. Asi zdjęcie mmsem, ale nie umiem wstawiać z komórki :placz:

Posted

Alicja napisał(a):
wow ....będą fotaski :multi:

Aga , ja ostatnio jak dostałam fotki wysyłałam sobie na maila i stamtąd ściągałam na kompa i na dogo ;)

Ja też tak chciałam zrobić, ale mam jaką blokadę w telefonie i nie mogę wysyłać na maila z komórki :placz:

Już wiem - wyślę Tobie :diabloti:

Posted

W ten smutny dla mnie dzień (żegnaj Lecterku (*):-() trochę optymistycznych wiadomości:

Otóż odwiedziłam dzisiaj niunię w nowym domku - teraz ten skarb ma na imię Ishi :lol:

No cóż, co tu dużo mówić, sunia trafiła do psiego raju na ziemi!!! :multi:
Lepszego domu dla psiaka nie jestem sobie w stanie wyobrazić - wszystko dookoła, cały dom jest dostosowany do psich potrzeb - najlepsze leki, witaminki, karma, obroże, smycze, szeleczki, kagańce, posłanka, identyfikatory... I wieeeelkie serce Asi i jej TZta do psów :loveu:.
Śmiem nawet twierdzić, że wraz ze swoim nowym braciszkiem Bonzo, są to najbardziej rozpieszczone psy na świecie :diabloti:
Doszło do tego, że jeszcze trochę i Pańcia będzie musiała spać w wannie, albo w nowym posłanku zamówionym dla Ishi :evil_lol:

Ishi wygląda wspaniale, sierść mięciutka jak aksamit, przytyła - ani śladu po wystających żebrach i kręgosłupie :loveu:. Świetnie dogaduje się ze swoim braciszkiem Bonzo, wyglądają razem cudownie!!!
W ogóle sunia jest grzeczna, wspaniale dostosowała się do nowego domku, pięknie się bawi z Bonzem, można na nie patrzeć godzinami... I to największe dwa lizaki na świecie, nie muszę już dzisiaj zmywać makijażu :cool3::diabloti:

Mam mnóstwo fotek (coś ok. 800 :cool3:), oto część zdjęć, która zrobiła Asia - nowa Pańcia Ishi :loveu: