benulka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 pomyślimy pomyślimy:)A mam takie pytanko do Ciebie bo czytałam jak kiedys pisałas ze Itske na zajeciach pokazywała zęby psom:)czy z czasem jej to przeszło?.Pytam bo nasz Benek tez tak sie zachowuje do niektórych psów ,bawi sie z nimi tak raczej "na ostro" az czasami za bardzo .A tak poza tym to jest bardzo ułozoną hiencią,tylko te zabawy wymysła dziwne:)z psami. Quote
Itske Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Icek lubi zabwy konkretne, tylko nagrać bez zmieniania podkladu dźwiękowego i mamy walkę na śmierć i życie :-), albo gonitwy szalone, labo polubi jakiegoś psa od razu i wtedy szaleja albo go ignoruje albo nienawiść od pierwszego spojrzenia albo zakochuje się bez wzajmności - szczególnie kocha długowłose belgi :-) i to nizależnie od plci i wielkości Quote
benulka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ben ogólnie lubi psy niezaleznie od rasy(no moze za wyjatkiem bulterierow nie wiem skad taka trauma:))ale jak podczas zabawy znajdzie sie piłeczka ,patyk lub nawet dołek w ziemi to robi sie dziwnie podkrecony i groznie to wyglada .Idzie na całosc zdobycz musi byc jego za wszelka cene . Quote
Recommended Posts