_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Takiego maila otrzymała justynavege od tymczasowych właścicieli Reksa :Późnym wieczorem 31.01 podczas spaceru przybłąkał się do nas mały piesek, z tego co nam wiadomo dwa miesiące temu wyrzucony z domu przez nieodpowiedzialnych właścicieli. Zrozumieli, że pies to obowiązek, więc postanowili z tego obowiązku zrezygnować, wyrzucając maleństwo na mróz. Piesek ma na imię Reksio, waży około 10 kg, jest mieszańcem w typie jamniczka. Psiak ma niecały roczek, jest bardzo spragniony miłości, cały czas się przytula, gramoli na kolana przy każdej nadarzającej się okazji. Jest dobrze ułożony, nie załatwia swoich potrzeb w domu, grzecznie czeka na spacerek. Mimo ciężkich chwil w jego życiu jest bardzo radosny i skory do zabawy. Absolutnie nie jest agresywny, bez problemu można zabrać mu miskę lub kość podczas jedzenia :-) Świetnie dogaduje się z innymi pieskami, już po paru minutach bawił się z naszą suczką jedną zabawką. Nie sprawiał problemów podaczas jazdy samochodem, siadział grzecznie i wyglądał przez okno. Byliśmy z nim u weterynarza, piesek jest zdrowy, został zaszczepiony i odrobaczony. Poszukujemy odpowiadzialnego właściciela, który da mu tyle miłości na ile zasługuje. Chetnie sami dalibysmy mu dom, jednak przygarnelismy już jednego pieska i na drugiego nie możemy sobie już pozwolić. Jeśli chcieliby Państwo zaopiekować się Reksiem proszę o kontakt pod numerem telefonu Jak widać podrostek szczeniaka szuka dobrego domu. Potrzebne są też ogłoszenia dla małego. Fotki: [CENTER] Kontakt: Pani Ola tel. [FONT=MS Shell Dlg 2]600251564[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=MS Shell Dlg 2]mail: [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][email protected][/FONT][/FONT] PSIAK PRZEBYWA W DZIERŻONIOWIE (DOLNY ŚLĄSK) Pomóżmy znaleźć mu Dom Stały. Quote
justynavege Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziękuję Aduś za zalozenie wątku :lol: Quote
justynavege Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 szukamy kogoś kto pomoże robić ogłoszenia :lol: Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Ja niestety nie mogę ... Mam ostatnio mniej czasu. Quote
a_szeliga Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Reksio wciąż czeka z utęsknieniem na kogoś kto go baaaardzo pokocha... Quote
justynavege Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ooo Ola :) witamy na dogo :) ogonku jak odnajdziesz troszkę czasu to moze choć kilka ? moze w tytule dadac ze potrzebujemy ogloszeń ? Quote
justynavege Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Psiak znalazl dom :))) Adus prosze o zmiane tytulu:multi: Quote
a_szeliga Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='justynavege']Psiak znalazl dom :))) Adus prosze o zmiane tytulu:multi:[/QUOTE] Cześć Justynko :) Owszem, Reksio znalazł dom - dom mojego brata :D Krzysiek wpadł do mnie na chwilkę przedwczoraj. Przez dwie godziny bawił się z Reksiem, po powrocie do Wrocławia pokazał zdjęcia ukochanej i padła decyzja :))) Taki dobry pieś nie może pójść w obce nieznane ręce :))))) Tak więc pakujemy manatki i wyprowadzamy Reksia do Wrocławia :) Pozdrawiam cieplutko! Ola Quote
Recommended Posts