kinga.l Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Czy jest ktoś z tych okolic ? Może jakiś spacer z psiakami ? ;) Quote
nice_girl Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Hej, Jam Nowodębianka. ;) Spacer bardzo chętnie, tylko niech sie pogoda poprawi. ;) Quote
kinga.l Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 nie możliwe że tylko 2 osoby z naszego regionu .. :lol: :roll: Quote
AnkaW Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 To jeszcze ja się melduję, właśnie zauważyłam temacik :p, i na pewno jest nas tu więcej z okolic. Tylko że jeden z moich potffforków jest mało towarzyski w stosunku do panów psów Quote
justynia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='AnkaW']To jeszcze ja się melduję, właśnie zauważyłam temacik :p, i na pewno jest nas tu więcej z okolic. Tylko że jeden z moich potffforków jest mało towarzyski w stosunku do panów psów[/quote] I ja się melduję!!!!! Tylko żeby się pogoda poprawiła... Potwornie mokro:shake: Ale wiosna tuż tuż :multi: Quote
Ewa_17 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Rzeszów sie melduje :D z beaglowa i malo przyjazna Tinuszka-kundelka ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Tarnów:)jestem z Tarnowa dzielnica mościce:) Quote
nice_girl Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Mi na razie nie pasuje zbytnio. :-( W przyszły weekend wyjezdzam, w następny również. I lisica powinna dostać cieczkę w najblizszym czasie.:roll: Quote
kinga.l Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='nice_girl']Mi na razie nie pasuje zbytnio. :-( W przyszły weekend wyjezdzam, w następny również. I lisica powinna dostać cieczkę w najblizszym czasie.:roll:[/quote] No to beznadziejnie ... :-( :placz: :placz: :roll: moze kiedy indziej ..:lol: wiosna dopiero sie zaczyna :p Quote
nice_girl Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Moje fusy jak widac sie nie myla- lisica dostala cieczke.:razz: Nastepny weekend rowniez mamy wiec zajety pozbywaniem sie 'wianka'.:lol: Quote
Joollaa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja się melduję ze Stalowej Woli. Czy orgazniujecie jakieś spotkanka??? Quote
justynia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='Joollaa']Ja się melduję ze Stalowej Woli. Czy orgazniujecie jakieś spotkanka???[/quote] O, ktoś ze Stalówki! :multi: Co do spotkań to jak na raze jest nas bardzo mało, przynajmniej oprócz Ciebie widziałam tylko jedną osobę w Stalowej.... :shake: Quote
karlaaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Jeszcze ja z moim hasiakiem, okolice Stalowej Woli :lol: Quote
Ciastek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Tarnów, a dokładniej okolice są gotowe na spacer, może teraz taki jesienny? Tylko wolałabym w okolicach Tarnowa (mówi wam coś np. Marcinka [Góra Św.Marcina w Tarnowie] ?) Quote
kinga.l Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 I co chyba nici .. wszystko ucichlo :| Ludzie z TBG z jakich jesteście osiedli ?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Melduje sie z Tarnobrzega :) to kiedy ten spacerek :) ja jestem z przywiśla :):):):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B][I][SIZE=6][COLOR=red]HHAAAALLLLOOOO !!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][COLOR=black]co jest z wami ? co tak pusto ??!!!:mad: [/COLOR][/I][/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [B][I][COLOR=blue]Nooo nie dalej spustoszenie ,,, ;/;/;/[/COLOR][/I][/B] Quote
Ewa_17 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 moze byecie sie do rzeszowa wybrali, tam jutro spacerek organizujemy :lol::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Ewa_17']moze byecie sie do rzeszowa wybrali, tam jutro spacerek organizujemy :lol::cool3:[/quote] z chęcią, ale za daleko. .. :(:(:( Quote
Recommended Posts