Shetanka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [SIZE=-1]Kiedy; 06-07.03.2010 - Drzonków [SIZE=-1]Sobota - 06.03.2010 Grupy-FCI II, IV, VII, IX [SIZE=-1]Niedziela - 07.03.2010 Grupy-FCI I, III, V, VI, VIII, X [SIZE=-1]Gdzie; [SIZE=-1] [SIZE=-1] [SIZE=-1] Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji ul. Olimpijska 20 Drzonków koło Zielonej Góry http://drzonkow.pl/ [SIZE=-1]Opłaty: Opłata do dnia 10.02.2010 po 10.02.2010 i w dniu wystawy [SIZE=-1]Pierwszy pies z katalogiem [SIZE=-1]80 zł [SIZE=-1]130 zł [SIZE=-1]Drugi pies (i każdy kolejny) bez katalogu [SIZE=-1] 60 zł [SIZE=-1]130 zł [SIZE=-1]Baby i szczenięta bez katalogu [SIZE=-1]40 zł [SIZE=-1]130 zł [SIZE=-1]Interchampiony bez katalogu [SIZE=-1]50 zł [SIZE=-1]130 zł [SIZE=-1]Weterani bez katalogu [SIZE=-1]bezpłatnie[SIZE=-1] pod warunkiem wystawienia psa [SIZE=-1]Rasy polskie bez katalogu [SIZE=-1]bezpłatnie[SIZE=-1] pod warunkiem wystawienia psa [SIZE=-1]Młody Prezenter [SIZE=-1]20 zł [SIZE=-1]20 zł [SIZE=-1]Proponowana obsada sędziowska: [SIZE=-2]Grupa: [SIZE=-2]Sędziowie: Sobota - 06.03.2010 II, IV, VII, IX [SIZE=-1]II. Maria Bruska - Molosy w typie górskim Piotr Król - Pozostałe rasy Andrzej Mania - Dobermany, pinczery Siegfried Masuch - Dogi niemieckie Waldemar Mrowiec - Psy szwajcarskie Zbigniew Ostrowski - Sznaucery [SIZE=-1]IV. Małgorzata Lorenc [SIZE=-1]VII. Małgorzata Lorenc [SIZE=-1]IX. Iuza Beradze - Chihuahua Maciej Kozber - Małe molosy Mirosław Redlicki Magdalena Świętoń Maria Zasada Młody Prezenter Leszek Siejkowski Niedziela - 07.03.2010 I, III, V, VI, VIII, X [SIZE=-1]I. Waldemar Mrowiec - Bearded Collie, Border Collie, Owczarki staroangielskie (Bobtail), Owczarki szetlandzkie, Owczarki szkockie Mirosław Redlicki - Pozostałe rasy Zbigniew Szcześniak - ON [SIZE=-1]III. Iuza Beradze - Teriery w typie bull Piotr Król - Teriery toy i westie Magdalena Świętoń - Pozostałe rasy [SIZE=-1]V. Maria Zasada [SIZE=-1]VI. Maciej Kozber - Pozostałe rasy Leszek Siejkowski - Rhodesian'y [SIZE=-1]VIII. Małgorzata Lorenc Jan Ryk - Labradory [SIZE=-1]X. Leszek Siejkowski Młody Prezenter Maria Bruska WIĘCEJ INFORMACJI; http://zkwp.zgora.pl/wystawa/wdz-pl.html#6 *** i od razu chcę spytać, czy na tą wystawę można zgłosić psa inaczej niż tradycyjną pocztą? Bo nie widzę takiego info. Quote
Shetanka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 oj, przepraszam za dubla :oops: myśalałam, że spis jest uzupełniony.. (sorki nie działa mi opcja edytuj) Quote
bonia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Weterani- bezpłatnie pod warunkiem wystawienia. Quote
Elitesse Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ile sie jedzie z Zielonej do Drzonkowa ? Quote
Buszki Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Elitesse']ile sie jedzie z Zielonej do Drzonkowa ?[/QUOTE] Od strony Wrocławia,Drzonków jest przed Zieloną-dosłownie rzut beretem,prawie Zielona. Quote
bogi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Przedłużony został termin przyjmowania zgłoszeń na Drzonków - ostateczny termin to 16.02.2010 (wtorek). Gdyby jechał ktoś ze śląska i znalazł miejsce dla jednej osoby z małym psem to może i ja bym się skusiła Ta osoba to ja ( oczywiście parcypuje w kosztach) Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 bogi napisał(a):Przedłużony został termin przyjmowania zgłoszeń na Drzonków - ostateczny termin to 16.02.2010 (wtorek). Gdyby jechał ktoś ze śląska i znalazł miejsce dla jednej osoby z małym psem to może i ja bym się skusiła Ta osoba to ja ( oczywiście parcypuje w kosztach) Dołączam się do pytania, jechałabym sama(ewentualnie mały pies) i także dokładam się do kosztów? Quote
Buszki Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dołączam się do pytania, jechałabym sama(ewentualnie mały pies) i także dokładam się do kosztów? Jak dotrzesz na wystawę,to się ujawnij.Mnie na pewno poznasz,po psie :evil_lol:.Zgłosiłam Szepsi(Olę) :loveu:. Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Buszki napisał(a):Jak dotrzesz na wystawę,to się ujawnij.Mnie na pewno poznasz,po psie :evil_lol:.Zgłosiłam Szepsi(Olę) :loveu:. Na pewno będę was szukać jak tylko dojadę, będę raczej bez Ofcia, ale Olę chętnie zobaczę. My jutro, a właściwie za jakieś 8 godzin wyruszamy na podbój Rzeszowa. Quote
Twilight Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Może ktoś z Warszawy wybiera się na tą wystawę i miałby wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby z jednym, małym psem ? :) Quote
Dream Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wróciliśmy ;) DREAMER BOG 3 + debiut w Junior Handling ;) Czy ma ktoś może zdjęcia z finałów i prezentera. Quote
Dzidtka_Gl Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 czy ma ktoś fotki z wczoraj , z BOG IX gr ? chyba oddział daje na swoją www ale po jakimś czasie , tak ??? lhasaczka FRENCH FAIRNESS z Czańca BEST OF GRUP II :) Quote
miniaga Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']czy ma ktoś fotki z wczoraj , z BOG IX gr ? chyba oddział daje na swoją www ale po jakimś czasie , tak ??? lhasaczka FRENCH FAIRNESS z Czańca BEST OF GRUP II :) Nasza Sfora poszalała: Chiński Grzywacz: BARCELONA Artagasamazis Najlepsze Szczenie BIS SZCZENIĄT Lhasa Apso: Ti LA Shu Din-PA Zw.Mł Naj.Jun.w Rasie Zwycięzca BIS JUNIOR FRENCH CWC Zwycięzca Zwycięzca Rasy BOG II Terier Tybetański: AYANA Adevebballen BIS SZCZENIĄT II Dodam , że Barcelonka pochodzi z mojej hodowli , więc tym bardziej się cieszę z ich sukcesów! Quote
Recommended Posts