Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Widziałam małą jeszcze zimą, cudna dziewczyna, miałam nadieję, że szybko znajdzie domek, a tu cisza.

Ma wogóle ona jakiekolwiek ogłoszenia??

Posted

Bardzo pilnuję Moniu, aby miała ogłoszenia, poza tym ma wątki na forum husky, shiby w potrzebie... nie wiem, nie rozumiem tego braku zainteresowania :( Nawet ostatnio zastanawiałysmy sie z Sayrel czy nie wyrzucic z jej opisu haszczaka i ogłaszać jako tylko mix shiby?

Guest monia3a
Posted

W takim razie dziwię się, że ona jeszcze szuka domku.

Wyślijcie może ją do sobotnich Pupili.

Guest monia3a
Posted

zuza911 napisał(a):
Ostatnio zdaje się była w Pupilach i nadal nic...

Kupuję Pupile co tydzień i od dobrych 3 jej nie było.

Posted

Wcale tak nie latwo ja zlapac aparatem, jest za szybka:> I odrazu przylazi do cioci:>

I maly zagryzacz: (jejku gdzie domek dla niej jest... ciocia nie wezmie:/)

Posted

monia3a napisał(a):
Kupuję Pupile co tydzień i od dobrych 3 jej nie było.

Monia może masz wydanie niepełne:cool3:,bo 12 czerwca Suri była w Pupilach

• 4 weeks later...
Posted

Historia tułaczki Suri dobiega końca :) Wyjechałyśmy dzisiaj z domu o 7:30, a przed momentm o 19:30 Suri wysiadła na krakowskiej ziemii, mam nadzieję, że przeżyje tam szczęśliwie kilkanaście lat!
Dziękuję wszystkim, którzy pomogli znaleźć jej dom: Lando, bo to o niego pytał się nowy Pan Suri, Amator, która skierowała Go na strone HA, Ha, bo tam własnie Suri zauroczyła swojego Jacka ;-) . Dziękuję wszystkim za ogłoszenia i proszę trzymajcie kciuki, aby ta mała menda nic nie nawywijała :devil:

Posted

Ja jeszcze ciągle nie mogę uwierzyć,że Suri w końcu ma dom.Dziękuję Kunie,że wytrzymała z Surinką tyle czasu i zapewniła jej podróż do nowego domu:iloveyou:

Posted

Właśnie mówiłam mojemu Ukochanemu, że to szok i wielka zagadka dla mnie, że taka piękność jak Suri nie ma jeszcze domku a tu taka cudowna wiadomość!

Brawo! Dla wszystkich co pomogli znaleźć jej domek, dla jej nowych Ludzi i dlasamej Suni :)

Posted

Surinka ma się bardzo dobrze :), jak na razie zachowuje się bardzo grzecznie, ładnie bawi się zabawkami dzieci, dopóki ich nie wypatroszy 111 , z domownikami przywitała się jak ze starymi znajomymi, słowem pies do rany przyłóż. Mam nadzieję, że się tylko ten opatrunek solą nie okaże :lol2:
Kciuki trzymamy i wierzymy, że Surinkowy domek, będzie już nim na zawsze

Posted

bbgm napisał(a):
Po ostatnich wiadomościach o Surince trzeba chyba tytuł zmienić:multi:

ano racja :), zaraz zmienię! Tym bardziej, ze nowe wiesci tylko to potwierdzają. Surówke wszyscy kochają, a ona chyba też juz zaakceptowała zmianę miejsca zamieszkania. Czekamy jeszcze tylko na obiecane zdjęcia :lol:

Posted

Szczęśliwa Suri :)
korzystająca z wszelkich dóbr domowych a zwłaszcza tych, należących do dzieci

pozwalajaca dzieciom na wiele, choć jej charakterek pozstawia wiele do zyczenia ;)

wyluzowana i posiadająca poczucie bezpieczeństwa :D

i wreszcie terenowo - Suri w końcu zobaczyła, że świat to nie tylko płaskie przestrzenie i las :)