asika5 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 prawdziwa modelka:loveu: i czemu nikt jej nie chce:shake: Quote
Guest monia3a Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Fajne fotki malutkiej :) http://lh4.ggpht.com/_OIhF7x8VnqQ/TBO0beYLoFI/AAAAAAAABC4/pWKaAFjTT6g/s576/FILE0061.jpg na tej wygląda na dużą psicę :D Quote
Guest monia3a Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Widziałam małą jeszcze zimą, cudna dziewczyna, miałam nadieję, że szybko znajdzie domek, a tu cisza. Ma wogóle ona jakiekolwiek ogłoszenia?? Quote
zuza911 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Surce robiłam kilka razy komplet ogłoszeń, ostatnie całkiem niedawno i NIC. Teraz zrobię z nowymi fotkami, może to pomoże?:roll: Quote
bbgm Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Śliczna Suri nadal bez domu.Dzwoniło zaledwie parę osób przez te kilka miesięcy...:-( Quote
Kuna Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Bardzo pilnuję Moniu, aby miała ogłoszenia, poza tym ma wątki na forum husky, shiby w potrzebie... nie wiem, nie rozumiem tego braku zainteresowania :( Nawet ostatnio zastanawiałysmy sie z Sayrel czy nie wyrzucic z jej opisu haszczaka i ogłaszać jako tylko mix shiby? Quote
Guest monia3a Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 W takim razie dziwię się, że ona jeszcze szuka domku. Wyślijcie może ją do sobotnich Pupili. Quote
zuza911 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ostatnio zdaje się była w Pupilach i nadal nic... Quote
Guest monia3a Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zuza911 napisał(a):Ostatnio zdaje się była w Pupilach i nadal nic... Kupuję Pupile co tydzień i od dobrych 3 jej nie było. Quote
Sayrel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wcale tak nie latwo ja zlapac aparatem, jest za szybka:> I odrazu przylazi do cioci:> I maly zagryzacz: (jejku gdzie domek dla niej jest... ciocia nie wezmie:/) Quote
bbgm Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kurcze ,Martyna te ostatnie fotki są strasznie "krwawe":lol: Quote
bbgm Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 monia3a napisał(a):Kupuję Pupile co tydzień i od dobrych 3 jej nie było. Monia może masz wydanie niepełne:cool3:,bo 12 czerwca Suri była w Pupilach Quote
Kuna Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Historia tułaczki Suri dobiega końca :) Wyjechałyśmy dzisiaj z domu o 7:30, a przed momentm o 19:30 Suri wysiadła na krakowskiej ziemii, mam nadzieję, że przeżyje tam szczęśliwie kilkanaście lat! Dziękuję wszystkim, którzy pomogli znaleźć jej dom: Lando, bo to o niego pytał się nowy Pan Suri, Amator, która skierowała Go na strone HA, Ha, bo tam własnie Suri zauroczyła swojego Jacka ;-) . Dziękuję wszystkim za ogłoszenia i proszę trzymajcie kciuki, aby ta mała menda nic nie nawywijała :devil: Quote
zachary Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Mała mendo, nic nie wywijaj nowym właścicielom!!! Dobrze się sprawuj, nie przynieś wstydu kunie.... Quote
bbgm Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ja jeszcze ciągle nie mogę uwierzyć,że Suri w końcu ma dom.Dziękuję Kunie,że wytrzymała z Surinką tyle czasu i zapewniła jej podróż do nowego domu:iloveyou: Quote
holly101 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Właśnie mówiłam mojemu Ukochanemu, że to szok i wielka zagadka dla mnie, że taka piękność jak Suri nie ma jeszcze domku a tu taka cudowna wiadomość! Brawo! Dla wszystkich co pomogli znaleźć jej domek, dla jej nowych Ludzi i dlasamej Suni :) Quote
Kuna Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Surinka ma się bardzo dobrze :), jak na razie zachowuje się bardzo grzecznie, ładnie bawi się zabawkami dzieci, dopóki ich nie wypatroszy 111 , z domownikami przywitała się jak ze starymi znajomymi, słowem pies do rany przyłóż. Mam nadzieję, że się tylko ten opatrunek solą nie okaże :lol2: Kciuki trzymamy i wierzymy, że Surinkowy domek, będzie już nim na zawsze Quote
bbgm Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Po ostatnich wiadomościach o Surince trzeba chyba tytuł zmienić:multi: Quote
Kuna Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 bbgm napisał(a):Po ostatnich wiadomościach o Surince trzeba chyba tytuł zmienić:multi: ano racja :), zaraz zmienię! Tym bardziej, ze nowe wiesci tylko to potwierdzają. Surówke wszyscy kochają, a ona chyba też juz zaakceptowała zmianę miejsca zamieszkania. Czekamy jeszcze tylko na obiecane zdjęcia :lol: Quote
Kuna Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Szczęśliwa Suri :) korzystająca z wszelkich dóbr domowych a zwłaszcza tych, należących do dzieci pozwalajaca dzieciom na wiele, choć jej charakterek pozstawia wiele do zyczenia ;) wyluzowana i posiadająca poczucie bezpieczeństwa :D i wreszcie terenowo - Suri w końcu zobaczyła, że świat to nie tylko płaskie przestrzenie i las :) Quote
bbgm Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Zdjęcia super.Suri na w końcu swoją wymarzoną rodzinę. Quote
Recommended Posts