joluka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Korciaczki']podnieść nie zaszkodzi :lol:[/QUOTE] ja też podrzucam - nie mam wieści, żeby sprawa zakończyła się już pozytywnie...:shake: więc nadal szukamy!!!!!!! Quote
joluka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Hura!!!! Hura!!!! Hura!!!! Szczęśliwe zakończenie! :multi: Lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć!:loveu: Dzisiaj zgłosił się do mnie Pan, który zobaczył zdjęcia suni na jednym z ogłoszeń, zamieszczonych przeze mnie w internecie. W czerwcu ub.r.!!! w Serocku!!!!! zaginęła mu taka właśnie suczka - podał cechy charakterystyczne psiaka - i okazało się, że to ona!!!!!!!!!! Właściciele natychmiast przyjechali po suczkę do Józefowa (koło Otwocka, nie koło Legionowa!) - nie wiadomo, jak sunia przebyła tak daleką odległość, kto ją przewiózł, kto przez tyle miesięcy przetrzymywał. Ale najważniejsze, że odnalazła swój dom!!! Właściciele przez tych 7 miesięcy uparcie szukali Diany - bo tak ma na imię. Sprawdzali schroniska, szukali w gazetach, w internecie - i nareszcie trafili! Dzieci podobno bardzo za Dianą tęskniły... :shake: Dziękuję bardzo wszystkim za wsparcie i za kciuki! akcja zakończona szczęśliwie!!! :cool1: Quote
Korciaczki Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Strasznie, strasznie, strasznie się cieszmy :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
joluka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Korciaczki']Strasznie, strasznie, strasznie się cieszmy :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy !!! - my też, my też, my też :loveu: Quote
obraczus87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Muszę Wam powiedzieć, że kilka dni temu dzwoniła do Pani, której pomagałam w poszukiwaniach Suni w lipcu... 3 tygodnie temu Sunia sie znalazła. CUDA sie zdarzają!!!!! :) Quote
Recommended Posts