furciaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Czy ktos pisal do Pani Ewy Job?? Ona zainteresowana jest Sajka, to jej mail: [email][email protected][/email] Quote
Blue_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Już pisałam,jakiś czas temu..Ponownie to zrobiłam dzisiaj. Quote
Guest malva Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 oj,czyli widzę że poprzedni mail był bez odzewu? może nie doszedł.. Quote
Blue_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Doszedł,doszedł,pisałam z dwoma osobami,których maile były na wątku.Czekam na odpis od powyzszego.... Quote
Blue_ Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Sajka dzisiaj została adoptowana,własnie jedzie do Krakowa do nowego domku:) Sajka od razu polubiła swoje nowe państwo ,a wiadomo liczy sie pierwszy kontakt nowych właścicieli z pieskiem. Quote
Zofija Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='Blue_']Sajka dzisiaj została adoptowana,własnie jedzie do Krakowa do nowego domku:) Sajka od razu polubiła swoje nowe państwo ,a wiadomo liczy sie pierwszy kontakt nowych właścicieli z pieskiem.[/QUOTE] Super!!!! Dobrze, ze miała takie szczęście, ze trafiła na tymczas Quote
Guest malva Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 huuuuuurrrrrra :) strasznie się cieszę czy mogę wiedzieć jak znalazł się nowy dom? tzn kontakt via allegoro czy jakoś inaczej? jak to juz gdzieś było napisane to przepraszam,nie doczytałam Quote
Blue_ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dzięki Furciaczkowi,która zrobiła allegro i do niej państwo z Krakowa napisali.Wkleiła e maile w tym wątku.Ja z kolei skontaktowałam się,potem byął przerwa myśleli,że Sajka juz znalazła domek.Ponowiłam pytanie i szczęsliwi przyjechali po nią w niedzielę.Pierwszy kontakt był zdumiewający mianowicie Sajka całkiem na nich"zaskoczyła" od razu wręcz. Także cieszę się,że trafiła w dobre ręce:) Quote
Guest malva Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja też ,tak się cieszę ,Blue ,że mogła być u ciebie na tymczasie :))))) i z nowego domku też :) Quote
Recommended Posts