Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marketa2312']KAsjana:

TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!![/quote]

dziewczynko czy to moze do mnie piszesz z tymi wykrzyknikami?wiesz ja juz dawno z podstawówki wyszłem :):):)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dora32']Super. Trzymamy kciuki i czekamy na małego włocha:multi:[/quote]

Bozena czekam na twego psa nawet nie wiesz jak, włochy kocham ,(chodzi o lasa)ja od pani dzidt usłyszałem nieraz o pecie z włoch a pózniej suka z tego miotu nawet sie spisała i wygrała z jej importem szkoda tylko ze z jej ust nie usłyszałem gratuluje ale widocznie to kwestia wychowania i kultury Ciesze sie i nie tylko ja z twojego importu a zwłaszcza ze suk troche juz mam
robert

Posted

[quote name='magnum sal']dziewczynko czy to moze do mnie piszesz z tymi wykrzyknikami?wiesz ja juz dawno z podstawówki wyszłem :):):)[/quote]

ja przepraszam ze sie wtrącam, ale krytykowac innych to łatwo a w podstwawówce to chyba uczą ze mowi sie "wyszedłem" a nie "wyszłem":evil_lol:

Posted

nie wyszłeś a wyszedłeś, jednak te podstawówki są na niskim poziomie :)

co do psów z Włoch, gdybyś znał hodowle i linie wiedziałbyś, że w Paber płynie Hylan, a w Hylan Orlane i to jest to co mnie interesuje

a co do suczki, wygrała ale jej brat przegrał, tak to jest już na wystawach, no i ta twoja suczka przegrała porównanie z moim drugim importem tego Ci miałam gratulować ? a bez złośliwości osobiście nie chce mieć z panem nic wspólnego o czym już wspominałam nie raz i nie mam zamiaru utrzymywać z panem jakiegokolwiek kontaktu czy to osobistego czy telefonicznego lub pisemnego, życzę powodzenia

Posted

[quote name='Dzidtka']nie wyszłeś a wyszedłeś, jednak te podstawówki są na niskim poziomie :)

co do psów z Włoch, gdybyś znał hodowle i linie wiedziałbyś, że w Paber płynie Hylan, a w Hylan Orlane i to jest to co mnie interesuje

a co do Twojej suczki, wygrała ale jej brat przegrał, tak to jest już na wystawach[/quote]
no tak dlatego sie tobie dziwie ze nie znasz słowa gratuluje:):):)a co do słowa pet tak okreslasz inne psy :):):)

Posted

[quote name='karolayna']ja przepraszam ze sie wtrącam, ale krytykowac innych to łatwo a w podstwawówce to chyba uczą ze mowi sie "wyszedłem" a nie "wyszłem":evil_lol:[/quote]
no wiec sam fakt pisowni okresla ze mamy do czynienie ze zgredem :):):)

Posted

ale ja się z tym nie kryje nic a nic
i nie zgodziłam się na propozycje krycia tym psem, chociaż za suczkę (za pieniądze nikt nie chce nim kryć to kryje za szczenie) pojechał do Niemiec i szybko wrócił, zainteresowani wiedzą...

Posted

[quote name='Dzidtka']ale ja się z tym nie kryje nic a nic
i nie zgodziłam się na propozycje krycia tym psem, chociaż za suczkę (za pieniądze nikt nie chce nim kryć to kryje za szczenie) pojechał do Niemiec i szybko wrócił, zainteresowani wiedzą...[/quote]

wiesz kazdy ma takiego psa na jakiego zasługuje boli cie to ze on wygrywa a twój pies bez włosa dostawał ocene bdb ...czy ty uwazasz ze w poilsce oprócz Markety ludzie nie kryje dj dlatego ze ty go masz nie dlatego nioe kryja...............zreszzta wez go wystaw hehehehehhehe

Posted

[quote name='magnum sal']cos mi klawiatura daje w kosc[/quote]

poza tym wreszcie odczepiłabys się od innych psów i chodowców mamy tego juz po dziurki w nosie

Posted

lepiej sprawdź ile razy ten pies przegrał...
co do DJa, Ty się o jego krycia i wystawy nie martw, jakie on ma tytuły każdy wie :) Ty masz problem z głupim polskim championatem, pisze na stronach że jest championem polski a jak wszyscy wiedzą nie skończył championatu, a na wystawie w tym roku gdzie miał skończyć dostał bdb :) no i miałeś z nim podbijać ringi zagraniczne, nie mogę się doczekać :) powodzenia

Posted

[quote name='Dzidtka']lepiej sprawdź ile razy ten pies przegrał...
co do DJa, Ty się o jego krycia i wystawy nie martw, jakie on ma tytuły każdy wie :) Ty masz problem z głupim polskim championatem, pisze na stronach że jest championem polski a jak wszyscy wiedzą nie skończył championatu, a na wystawie w tym roku gdzie miał skończyć dostał bdb :) no i miałeś z nim podbijać ringi zagraniczne, nie mogę się doczekać :) powodzenia[/quote]

dostał raz bo skakał jak głupi zdarz a sie aczempionem juz jest tylko ty o tym nie wiesz :):):)

Posted

[quote name='magnum sal']dostał raz bo skakał jak głupi zdarz a sie aczempionem juz jest tylko ty o tym nie wiesz :):):)[/quote]
nioe wszystko załatwia sie po znajomosci wystarczy by pies sie sędziemu spodobał a ty uwierz mi za granica nie robisz nam najlepszej reklamy i tu wcale nie chodzi o psy wystarczy bys kultury troche załapała no ale niedaleko pada jabłko od lepera :):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...