magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='marketa2312']KAsjana: TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!![/quote] dziewczynko czy to moze do mnie piszesz z tymi wykrzyknikami?wiesz ja juz dawno z podstawówki wyszłem :):):)
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Dora32']Super. Trzymamy kciuki i czekamy na małego włocha:multi:[/quote] Bozena czekam na twego psa nawet nie wiesz jak, włochy kocham ,(chodzi o lasa)ja od pani dzidt usłyszałem nieraz o pecie z włoch a pózniej suka z tego miotu nawet sie spisała i wygrała z jej importem szkoda tylko ze z jej ust nie usłyszałem gratuluje ale widocznie to kwestia wychowania i kultury Ciesze sie i nie tylko ja z twojego importu a zwłaszcza ze suk troche juz mam robert
karolayna Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='magnum sal']dziewczynko czy to moze do mnie piszesz z tymi wykrzyknikami?wiesz ja juz dawno z podstawówki wyszłem :):):)[/quote] ja przepraszam ze sie wtrącam, ale krytykowac innych to łatwo a w podstwawówce to chyba uczą ze mowi sie "wyszedłem" a nie "wyszłem":evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 nie wyszłeś a wyszedłeś, jednak te podstawówki są na niskim poziomie :) co do psów z Włoch, gdybyś znał hodowle i linie wiedziałbyś, że w Paber płynie Hylan, a w Hylan Orlane i to jest to co mnie interesuje a co do suczki, wygrała ale jej brat przegrał, tak to jest już na wystawach, no i ta twoja suczka przegrała porównanie z moim drugim importem tego Ci miałam gratulować ? a bez złośliwości osobiście nie chce mieć z panem nic wspólnego o czym już wspominałam nie raz i nie mam zamiaru utrzymywać z panem jakiegokolwiek kontaktu czy to osobistego czy telefonicznego lub pisemnego, życzę powodzenia
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Dzidtka']nie wyszłeś a wyszedłeś, jednak te podstawówki są na niskim poziomie :) co do psów z Włoch, gdybyś znał hodowle i linie wiedziałbyś, że w Paber płynie Hylan, a w Hylan Orlane i to jest to co mnie interesuje a co do Twojej suczki, wygrała ale jej brat przegrał, tak to jest już na wystawach[/quote] no tak dlatego sie tobie dziwie ze nie znasz słowa gratuluje:):):)a co do słowa pet tak okreslasz inne psy :):):)
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 petami nazywam psy, które mi sie nie podobają
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='karolayna']ja przepraszam ze sie wtrącam, ale krytykowac innych to łatwo a w podstwawówce to chyba uczą ze mowi sie "wyszedłem" a nie "wyszłem":evil_lol:[/quote] no wiec sam fakt pisowni okresla ze mamy do czynienie ze zgredem :):):)
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Dzidtka']petami nazywam psy, które mi sie nie podobają[/quote] wiedza o tym Panerka iveta i wielu innych hodowców
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 ale ja się z tym nie kryje nic a nic i nie zgodziłam się na propozycje krycia tym psem, chociaż za suczkę (za pieniądze nikt nie chce nim kryć to kryje za szczenie) pojechał do Niemiec i szybko wrócił, zainteresowani wiedzą...
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Dzidtka']ale ja się z tym nie kryje nic a nic i nie zgodziłam się na propozycje krycia tym psem, chociaż za suczkę (za pieniądze nikt nie chce nim kryć to kryje za szczenie) pojechał do Niemiec i szybko wrócił, zainteresowani wiedzą...[/quote] wiesz kazdy ma takiego psa na jakiego zasługuje boli cie to ze on wygrywa a twój pies bez włosa dostawał ocene bdb ...czy ty uwazasz ze w poilsce oprócz Markety ludzie nie kryje dj dlatego ze ty go masz nie dlatego nioe kryja...............zreszzta wez go wystaw hehehehehhehe
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='magnum sal']cos mi klawiatura daje w kosc[/quote] poza tym wreszcie odczepiłabys się od innych psów i chodowców mamy tego juz po dziurki w nosie
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 lepiej sprawdź ile razy ten pies przegrał... co do DJa, Ty się o jego krycia i wystawy nie martw, jakie on ma tytuły każdy wie :) Ty masz problem z głupim polskim championatem, pisze na stronach że jest championem polski a jak wszyscy wiedzą nie skończył championatu, a na wystawie w tym roku gdzie miał skończyć dostał bdb :) no i miałeś z nim podbijać ringi zagraniczne, nie mogę się doczekać :) powodzenia
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='magnum sal']niedługo umieszcze jego zdjecia z chorwacji[/quote] a twojego z rzeszowa porównamy
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 czy Ty myslisz, że będziesz mnie nieudanymi zdjęciami DJa szantażował ? i tak wszystkim je wysłaliście, ale ludzie znają DJa i jestem spokojna :)
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Dzidtka']lepiej sprawdź ile razy ten pies przegrał... co do DJa, Ty się o jego krycia i wystawy nie martw, jakie on ma tytuły każdy wie :) Ty masz problem z głupim polskim championatem, pisze na stronach że jest championem polski a jak wszyscy wiedzą nie skończył championatu, a na wystawie w tym roku gdzie miał skończyć dostał bdb :) no i miałeś z nim podbijać ringi zagraniczne, nie mogę się doczekać :) powodzenia[/quote] dostał raz bo skakał jak głupi zdarz a sie aczempionem juz jest tylko ty o tym nie wiesz :):):)
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='magnum sal']dostał raz bo skakał jak głupi zdarz a sie aczempionem juz jest tylko ty o tym nie wiesz :):):)[/quote] nioe wszystko załatwia sie po znajomosci wystarczy by pies sie sędziemu spodobał a ty uwierz mi za granica nie robisz nam najlepszej reklamy i tu wcale nie chodzi o psy wystarczy bys kultury troche załapała no ale niedaleko pada jabłko od lepera :):):)
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 to nie była jego pierwsza ocena bdb a Rybnik ? jest ? jesli jest do gratuluje, pochwal się gdzie skończył :)
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 zreszta jałowa dyskusja ,w krakowie pewne rzeczy sie inaczej pojmuje koncvze ta głupawą dyskusje
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 oj chyba się nie dowiemy gdzie Anakin skończył championat polski...
magnum sal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ty napewno nie :):):) jak i nie dowiesz sie czym sie rózni kultura od pałacu kultury
Dzidtka_Gl Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 bo nie jest championem polski i nie oszukuj ludzi
Recommended Posts