Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratki dla kolejnych wygranych ;)

W Słupsku natomiast był prezentowany psiak Ring The Moon , który został Najlepszym Psem w Rasie. Młody zastrajkował przy prezentacji w ruchu , natomiast dzieki sędzinie, która korzystała z miarki ,wiem że Ring ma 26 cm.Otrzymał również bardzo ciekawy opis ::lol:

[FONT=Arial]Pies na górnej granicy wzrostu.Proporcjonalnej budowy, jedynie kufa mogłaby być trochę dłuższa. Zgryz. oczy . uszy, górna linia ,kończyny -bdb.[/FONT]

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EwikB']Gratki dla kolejnych wygranych ;)

W Słupsku natomiast był prezentowany psiak Ring The Moon , który został Najlepszym Psem w Rasie. Młody zastrajkował przy prezentacji w ruchu , natomiast dzieki sędzinie, która korzystała z miarki ,wiem że Ring ma 26 cm.Otrzymał również bardzo ciekawy opis ::lol:

[FONT=Arial]Pies na górnej granicy wzrostu.Proporcjonalnej budowy, jedynie kufa mogłaby być trochę dłuższa. Zgryz. oczy . uszy, górna linia ,kończyny -bdb.[/FONT][/quote]

GRATULACJE!!!!

Widac że wczorajszy dzień obfitował w zwycięstwa i dobrze:multi:

Posted

trochę się pochwalę :) doszły kolejne kraje, w których hodowcy mają szczenię po moim DJu :) po Francji, Szwecji i Niemczech kolejne lhasaczki wyemigrowały do Holandii i Chorwacji, z dwóch kolejnych krajów sa zamówione i czekają na transport :) cieszy mnie to, że za granica jest doceniany a jego "krew" tak porządana, no ale kto by się nie cieszył :)

Posted

GRATULACJE !!! dla wszystkich wygranych na ostatnich wystawach.
ANKA supere że psiaki po DJ idą w świat i dla Markety też rewelacyjnie, psiaki jak malowane -to fajnie że będę nasz kraj reprezentować za granicami a nie siedzieć tylko na kanapach !!!!!!!!!!

Guest marketa2312
Posted

Chwilka relaksu przed komputerem!!
Także gratuluje wszystkim wygranym!!!!
Szczenięta po Dj mają faktycznie branie jak świeże bułeczki!!
Sama jestem w szoku, ludzie któzy kupili ode mnie teraz szczeniaki sa naprawde super!!
Także czekamy teraz na ich sukcesy!!
Marketa

Posted

[quote name='marketa2312']Chwilka relaksu przed komputerem!!
Także gratuluje wszystkim wygranym!!!!
Szczenięta po Dj mają faktycznie branie jak świeże bułeczki!!
Sama jestem w szoku, ludzie któzy kupili ode mnie teraz szczeniaki sa naprawde super!!
Także czekamy teraz na ich sukcesy!!
Marketa[/quote]

dobrze sie dzieje ze szczeniaki sie sprzedaja ale okreslenie jak sweże bułeczki to bardziej do sklepu pasuje :):):):) hodowcy szukaja raczej dobrych domów i wystawców ,no cheba ze mówiomy o handlarzach ale w lasa ich pewnie nie ma

Posted

[quote name='magnum sal']dobrze sie dzieje ze szczeniaki sie sprzedaja ale okreslenie jak sweże bułeczki to bardziej do sklepu pasuje :):):):) hodowcy szukaja raczej dobrych domów i wystawców ,no cheba ze mówiomy o handlarzach ale w lasa ich pewnie nie ma[/quote]

Myślę , że to dobrze , że szczeniaki idą w świat. A co do handlarzy niestety czasem się zdarzaja. Miałam doczynienia kiedyś z handlarą ale jak miałam miot shih-tzu . Dobrze , że w pore się udało odebrac szczeniaka.

[IMG]http://upload.miau.pl/1/68372.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Dora32']Myślę , że to dobrze , że szczeniaki idą w świat. A co do handlarzy niestety czasem się zdarzaja. Miałam doczynienia kiedyś z handlarą ale jak miałam miot shih-tzu . Dobrze , że w pore się udało odebrac szczeniaka.

[IMG]http://upload.miau.pl/1/68372.jpg[/IMG][/quote]

to prawda trzeba uwazać na handlarzy w tamtym roku miałem mase meili i tel z europy ze wzgledu na krycie Marciem z Polski nawet bez mojej zgody przesłano mi pieniadze za dwie suczki .pieniadze zwróciłem a psów nigdy nie wysłałem przesyłka bo dla mnie jak ktos nie przyjedzie osobiscie po psa to nie ma oczym mówic .teraz tez dostałem z Dani Belgi propozycje ale wszystko z czasem sie okaze czy to handlarz czy uczciwy człowiek

Posted

niektórzy mają problemy ze zrozumieniem porównania... piekarni nikt z nas nie otwiera, robimy wszystko by nasze buleczki trafily do dobrych domow, byly pokazywane na wystawach wypiekow, utrzymujemy kontakty i sprawdzamy przyszłych włascicieli (wątek Danii już był poruszany nie raz)
a główny cel to zagranica bo nie chcemy by nawet okruszek z naszych wypieków trafił do niepowołanych rąk :)

Guest marketa2312
Posted

KAsjana:

TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!

Posted

[B]:evil_lol: [/B]wiatr był paskudny :mad:, ja napoczątku jeszcze usiłowałam jakos uczesac swojego Olka, ale nawet lakier w niczym nie pomogl takze dałam sobie spokoj

ciekawe czy "taft na każda pogode":evil_lol: byłby dobry na wystawe w Radomiu :eviltong:

Guest marketa2312
Posted

Oj tak, czytanie ze zrozumieniem to trudna sprawa...!!!!
Marketa

Posted

Witam Wszystkich!
Dużo mnie ominęło :-(
Troszkę późno, ale gratuluję serdecznie wszystkim nowm zwycięzcom:-)
Choroba mnie "rozłożyła" i będąc w szpitalu mam tyły :-) :-)
Gratuluję kolejnych exportów....
Piesek z mojej hodowli też "wyemigrował" ponad miesiąc temu do Włoch, do znanej hodowli PABER's :-)

Posted

[quote name='Apso']Witam Wszystkich!
Choroba mnie "rozłożyła" i będąc w szpitalu mam tyły :-) :-)
Piesek z mojej hodowli też "wyemigrował" ponad miesiąc temu do Włoch, do znanej hodowli PABER's :-)[/quote]

Po pierwsze życzę dużo zdrowia, po drugie gratuluję udanego exportu:lol: .
Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .

Posted

[quote name='sylv']Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .[/quote]
Ja też i mam nadzieję , że będzie płci męskiej;) Podobają mi się lhasa z "Pabersa" i papierowo i eksterierowo a Poznań zdecydowanie bliżej:lol: Trzymam kciuki , a myślę ze nie tylko ja

Posted

[quote name='sylv']Po pierwsze życzę dużo zdrowia, po drugie gratuluję udanego exportu:lol: .
Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .[/quote]

Dziękuję serdecznie za życzenia:lol:
Mój mały "italianiec" przyleci do :terazpol: latem:lol::lol::lol::lol:

[IMG]http://www.piaulau-gou.com.pl/image/baner.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Apso']
Mój mały "italianiec" przyleci do :terazpol: latem:lol::lol::lol::lol:[/quote]
Italianiec = chłopak ( mam nadzieje ) Super. Proszę zdradz cos więcej:lol:

Posted

[quote name='EwikB']Italianiec = chłopak ( mam nadzieje ) Super. Proszę zdradz cos więcej:lol:[/quote]

Chłopak!!!! Chłopak!!!!:loveu:.....mam nadzieje, że będzie w nim płynęła prawdziwa połudnowa krew :laugh2_2:Mogę zdradzić, że posiada super rodowód.....
Jak przyleci obiecuję, że zaraz zamieszczę jego fotki:lol:

[IMG]http://www.piaulau-gou.com.pl/image/baner.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Apso']Chłopak!!!! Chłopak!!!!:loveu:.....mam nadzieje, że będzie w nim płynęła prawdziwa połudnowa krew :laugh2_2:Mogę zdradzić, że posiada super rodowód.....
Jak przyleci obiecuję, że zaraz zamieszczę jego fotki:lol:

[IMG]http://www.piaulau-gou.com.pl/image/baner.jpg[/IMG][/quote]

Super. Trzymamy kciuki i czekamy na małego włocha:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...