EwikB Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratki dla kolejnych wygranych ;) W Słupsku natomiast był prezentowany psiak Ring The Moon , który został Najlepszym Psem w Rasie. Młody zastrajkował przy prezentacji w ruchu , natomiast dzieki sędzinie, która korzystała z miarki ,wiem że Ring ma 26 cm.Otrzymał również bardzo ciekawy opis ::lol: [FONT=Arial]Pies na górnej granicy wzrostu.Proporcjonalnej budowy, jedynie kufa mogłaby być trochę dłuższa. Zgryz. oczy . uszy, górna linia ,kończyny -bdb.[/FONT]
Dora32 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='EwikB']Gratki dla kolejnych wygranych ;) W Słupsku natomiast był prezentowany psiak Ring The Moon , który został Najlepszym Psem w Rasie. Młody zastrajkował przy prezentacji w ruchu , natomiast dzieki sędzinie, która korzystała z miarki ,wiem że Ring ma 26 cm.Otrzymał również bardzo ciekawy opis ::lol: [FONT=Arial]Pies na górnej granicy wzrostu.Proporcjonalnej budowy, jedynie kufa mogłaby być trochę dłuższa. Zgryz. oczy . uszy, górna linia ,kończyny -bdb.[/FONT][/quote] GRATULACJE!!!! Widac że wczorajszy dzień obfitował w zwycięstwa i dobrze:multi:
Dzidtka_Gl Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 trochę się pochwalę :) doszły kolejne kraje, w których hodowcy mają szczenię po moim DJu :) po Francji, Szwecji i Niemczech kolejne lhasaczki wyemigrowały do Holandii i Chorwacji, z dwóch kolejnych krajów sa zamówione i czekają na transport :) cieszy mnie to, że za granica jest doceniany a jego "krew" tak porządana, no ale kto by się nie cieszył :)
EwikB Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 W Helsinkach na europejskiej tylko 30 lhasa jest zgłoszonych
BOŻENA Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 GRATULACJE !!! dla wszystkich wygranych na ostatnich wystawach. ANKA supere że psiaki po DJ idą w świat i dla Markety też rewelacyjnie, psiaki jak malowane -to fajnie że będę nasz kraj reprezentować za granicami a nie siedzieć tylko na kanapach !!!!!!!!!!
Guest marketa2312 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Chwilka relaksu przed komputerem!! Także gratuluje wszystkim wygranym!!!! Szczenięta po Dj mają faktycznie branie jak świeże bułeczki!! Sama jestem w szoku, ludzie któzy kupili ode mnie teraz szczeniaki sa naprawde super!! Także czekamy teraz na ich sukcesy!! Marketa
magnum sal Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='marketa2312']Chwilka relaksu przed komputerem!! Także gratuluje wszystkim wygranym!!!! Szczenięta po Dj mają faktycznie branie jak świeże bułeczki!! Sama jestem w szoku, ludzie któzy kupili ode mnie teraz szczeniaki sa naprawde super!! Także czekamy teraz na ich sukcesy!! Marketa[/quote] dobrze sie dzieje ze szczeniaki sie sprzedaja ale okreslenie jak sweże bułeczki to bardziej do sklepu pasuje :):):):) hodowcy szukaja raczej dobrych domów i wystawców ,no cheba ze mówiomy o handlarzach ale w lasa ich pewnie nie ma
Dora32 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='magnum sal']dobrze sie dzieje ze szczeniaki sie sprzedaja ale okreslenie jak sweże bułeczki to bardziej do sklepu pasuje :):):):) hodowcy szukaja raczej dobrych domów i wystawców ,no cheba ze mówiomy o handlarzach ale w lasa ich pewnie nie ma[/quote] Myślę , że to dobrze , że szczeniaki idą w świat. A co do handlarzy niestety czasem się zdarzaja. Miałam doczynienia kiedyś z handlarą ale jak miałam miot shih-tzu . Dobrze , że w pore się udało odebrac szczeniaka. [IMG]http://upload.miau.pl/1/68372.jpg[/IMG]
magnum sal Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Dora32']Myślę , że to dobrze , że szczeniaki idą w świat. A co do handlarzy niestety czasem się zdarzaja. Miałam doczynienia kiedyś z handlarą ale jak miałam miot shih-tzu . Dobrze , że w pore się udało odebrac szczeniaka. [IMG]http://upload.miau.pl/1/68372.jpg[/IMG][/quote] to prawda trzeba uwazać na handlarzy w tamtym roku miałem mase meili i tel z europy ze wzgledu na krycie Marciem z Polski nawet bez mojej zgody przesłano mi pieniadze za dwie suczki .pieniadze zwróciłem a psów nigdy nie wysłałem przesyłka bo dla mnie jak ktos nie przyjedzie osobiscie po psa to nie ma oczym mówic .teraz tez dostałem z Dani Belgi propozycje ale wszystko z czasem sie okaze czy to handlarz czy uczciwy człowiek
Dzidtka_Gl Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 niektórzy mają problemy ze zrozumieniem porównania... piekarni nikt z nas nie otwiera, robimy wszystko by nasze buleczki trafily do dobrych domow, byly pokazywane na wystawach wypiekow, utrzymujemy kontakty i sprawdzamy przyszłych włascicieli (wątek Danii już był poruszany nie raz) a główny cel to zagranica bo nie chcemy by nawet okruszek z naszych wypieków trafił do niepowołanych rąk :)
Guest marketa2312 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 KAsjana: TRZEBA CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!
Dzidtka_Gl Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 fotka Dodi z Radomia, strasznie wiało, nawet nie wysilałam się na przedziałek [IMG]http://img159.imageshack.us/img159/8226/wiejedodi7vs.jpg[/IMG]
karolayna Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [B]:evil_lol: [/B]wiatr był paskudny :mad:, ja napoczątku jeszcze usiłowałam jakos uczesac swojego Olka, ale nawet lakier w niczym nie pomogl takze dałam sobie spokoj ciekawe czy "taft na każda pogode":evil_lol: byłby dobry na wystawe w Radomiu :eviltong:
karolayna Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Dzidtka a z BISa szczeniąt masz jakies fotki? moze moj rozrabiak został gdzies uwieczniony :evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 niestety nie mam ani jednej fotki z BISa szczeniątja tam miałam w kuferku, lakiery, antystatyki itd ale nawet nie otwierałam :)
karolayna Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ja sie napoczatku meczyłam z lakierem zeby mu zrobic przedzialek, ale jeden podmuch wiatru i po przedzialku ani śladu :mad:
Guest marketa2312 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Oj tak, czytanie ze zrozumieniem to trudna sprawa...!!!! Marketa
Apso Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Witam Wszystkich! Dużo mnie ominęło :-( Troszkę późno, ale gratuluję serdecznie wszystkim nowm zwycięzcom:-) Choroba mnie "rozłożyła" i będąc w szpitalu mam tyły :-) :-) Gratuluję kolejnych exportów.... Piesek z mojej hodowli też "wyemigrował" ponad miesiąc temu do Włoch, do znanej hodowli PABER's :-)
sylv Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Apso']Witam Wszystkich! Choroba mnie "rozłożyła" i będąc w szpitalu mam tyły :-) :-) Piesek z mojej hodowli też "wyemigrował" ponad miesiąc temu do Włoch, do znanej hodowli PABER's :-)[/quote] Po pierwsze życzę dużo zdrowia, po drugie gratuluję udanego exportu:lol: . Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .
EwikB Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='sylv']Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .[/quote] Ja też i mam nadzieję , że będzie płci męskiej;) Podobają mi się lhasa z "Pabersa" i papierowo i eksterierowo a Poznań zdecydowanie bliżej:lol: Trzymam kciuki , a myślę ze nie tylko ja
Apso Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='sylv']Po pierwsze życzę dużo zdrowia, po drugie gratuluję udanego exportu:lol: . Mam nadzieję, że zaowocuje to równie udanym importem;) .[/quote] Dziękuję serdecznie za życzenia:lol: Mój mały "italianiec" przyleci do :terazpol: latem:lol::lol::lol::lol: [IMG]http://www.piaulau-gou.com.pl/image/baner.jpg[/IMG]
EwikB Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Apso'] Mój mały "italianiec" przyleci do :terazpol: latem:lol::lol::lol::lol:[/quote] Italianiec = chłopak ( mam nadzieje ) Super. Proszę zdradz cos więcej:lol:
Apso Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='EwikB']Italianiec = chłopak ( mam nadzieje ) Super. Proszę zdradz cos więcej:lol:[/quote] Chłopak!!!! Chłopak!!!!:loveu:.....mam nadzieje, że będzie w nim płynęła prawdziwa połudnowa krew :laugh2_2:Mogę zdradzić, że posiada super rodowód..... Jak przyleci obiecuję, że zaraz zamieszczę jego fotki:lol: [IMG]http://www.piaulau-gou.com.pl/image/baner.jpg[/IMG]
Dora32 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Apso']Chłopak!!!! Chłopak!!!!:loveu:.....mam nadzieje, że będzie w nim płynęła prawdziwa połudnowa krew :laugh2_2:Mogę zdradzić, że posiada super rodowód..... Jak przyleci obiecuję, że zaraz zamieszczę jego fotki:lol: [IMG]http://www.piaulau-gou.com.pl/image/baner.jpg[/IMG][/quote] Super. Trzymamy kciuki i czekamy na małego włocha:multi:
Recommended Posts