Dzidtka_Gl Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 a [B]Asia [/B]wystawiała się dzisiaj na Międzynarodowej Wystawie w Czechach , w Litomericach, no cóż przegrała [B]była II, doskonała i dostała res.CAC,[/B] jak na pierwszy raz w klasie "dorosłej" to i tak nie narzekam tym bardziej, że przegrała z JUST THE ONE z Kybely Bohemia, która ma juz na koncie Najlepsze szczenie (lub baby) Klubu, Mł.Ch.Czech , 2x CAC i 2x res.CACIB itd
Dora32 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratulacje dla Roberta i jego Liwki. Zw, Mł. i III miejsce w juniorach:multi: :multi: :multi:
Dora32 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Dzidtka'][B]wystawa Radom 2006[/B] Lhasa apso Psy Klasa pośrednia [B]RINGO STARR Dar Tibetu[/B] nr 685 [B]I dosk CWC[/B] Suki Klasa szczeniąt [B]BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon[/B] nr 686 [B]I WO[/B] Klasa młodzieży [B]LIKO Azurowa Amhara[/B] nr 687 [B]I dosk[/B], po zejściu z ringu nie miała Zw.Mł. może sędzina dopisała póżniej... nie było porównania, ogólnie dziwne sędziowanie... co do zdjęć może byc problem, cały czas strasznie wiało[/quote] GRATULACJE dla wystawianych i ich włascicieli:multi:
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jezlei chodzi o lhasaki to uchwyciłam tylko jednego szczeniora ale i tak malo co widac bo wiatr byl okropny :shake: [U][URL="http://www.fotosik.pl"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/33/d4020dad4805b4fa.jpg[/IMG][/URL] [/URL][/U]
magnum sal Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Dora32']Gratulacje dla Roberta i jego Liwki. Zw, Mł. i III miejsce w juniorach:multi: :multi: :multi:[/quote] dzieki dorcia za gratulacje :):):) a teraz gratulacje dla Livci drugie wyjscie a juz jest zw klubowym w sukach i młodziezowym a teraz na około 40 młodziezy konkurecja była spora otrzymała trzecie miejsce jestem hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niech zyje lasa
magnum sal Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 chce sprostowac chodzxi oczywiscie o BIs młodziezy
EwikB Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='marketa2312'] Z takom sytuacją się jeszcze nie spotkałam żeby nie było porównania.:angryy::angryy::angryy:[/quote] Marketa czasami tak bywa, sędzia nie musi dać Zw.Rasy , podobnie jak i innych wniosków
Guest marketa2312 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='EwikB']Marketa czasami tak bywa, sędzia nie musi dać Zw.Rasy , podobnie jak i innych wniosków[/quote] KAsjana: TO ja pisałam nie mama zapominam się podpisywać!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [B]Dzidtka [/B]to ty byłas z tym lhasakiem na BISie szczeniąt :crazyeye:??
EwikB Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ok, stawke już mam - obstawiam że BOB-a dostała Arleta , ciekawa jestem jak wyglada Elami psy: młodzież URANOS Dar Tybetu Suki: młodzież LIVIA Magnum Sal otwarta: ARLETA Moravia Danzan INES I-Valdi QUEEN OF ELEGANCE ELAMI Mały Budda
Dzidtka_Gl Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 tak, to byłam ja z tą suczką która wygrała BISa szczeniat na Klubówce i na międzynarodówce w Opolu tak Arletka BOB a Elami... całkiem ładna suczka ale obcieta dostała dosk Ines bdb
EwikB Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Dzidtka']tak Arletka BOB a Elami... całkiem ładna suczka ale obcieta dostała dosk [/quote] Dzięki, a jakiego jest teraz koloru ? A jak reszta wyników z Czech
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Dzidtka']tak, to byłam ja z tą suczką która wygrała BISa szczeniat na Klubówce i na międzynarodówce w Opolu [/quote] to na tym zdjęciu z Radomia z BISa szczeniąt, ja jestem z shihtzakiem obok Ciebie :):)
Dzidtka_Gl Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Elami jak Boogi, jaśniutka BOB dla Afery , tyle wiem
Dzidtka_Gl Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='karolayna']to na tym zdjęciu z Radomia z BISa szczeniąt, ja jestem z shihtzakiem obok Ciebie :):)[/quote] ooo szkoda, że nie wiedziałam, ale teraz to sie poznamy :)
magnum sal Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Dzidtka']Elami jak Boogi, jaśniutka BOB dla Afery , tyle wiem[/quote] pisałem wczesniej ale powtórze Livia Magnum sal Najlepszy junior 3 lokata na około 40 juniorów bo moze ktos nie przeczytał wczesniej i widze ze była psy oprócz mojej wypisywane osiągi oczywiscie Zw.mł otrzymała bo nie wywalczyła :):):)
Dora32 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 A oto fotki z Bytomia. Cieszy mnie wygrana Liwki i myślę że powtórzy to w Krakowie i bedzie miała MŁ CH. PL :lol: - nalezy się jej to [B][url]http://upload.miau.pl/1/67800.jpg[/url][/B] [B][url]http://upload.miau.pl/1/67799.jpg[/url][/B]
Dzidtka_Gl Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='karolayna']to na tym zdjęciu z Radomia z BISa szczeniąt, ja jestem z shihtzakiem obok Ciebie :):)[/quote] a tak wogóle to coś czuje, że czesto będziemy sie spotykać na BISach :) będziesz w Lublinie ?
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 oczywiscie ze będe jakze bym mogla nie byc na wystawie w swoim miescie :) ja bym sie chetnie spotkała a na BISie to juz szczegolnie :evil_lol:
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jak ktos ma ochote pooglądac fotki to wrzuciłam wszystkie w poscie "Ozdóbki na wystawach"
Wind Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [B]Dora32,[/B] Prosze przeczytaj Regulamin Forum, Dziekuje, Mod.
sylv Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='magnum sal'] Livia Magnum sal Najlepszy junior 3 lokata na około 40 juniorów [/quote] Gratulacje Robert, wielkie gratulacje.:lol:
Recommended Posts