Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a [B]Asia [/B]wystawiała się dzisiaj na Międzynarodowej Wystawie w Czechach , w Litomericach, no cóż przegrała [B]była II, doskonała i dostała res.CAC,[/B] jak na pierwszy raz w klasie "dorosłej" to i tak nie narzekam tym bardziej, że przegrała z JUST THE ONE z Kybely Bohemia, która ma juz na koncie Najlepsze szczenie (lub baby) Klubu, Mł.Ch.Czech , 2x CAC i 2x res.CACIB itd

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzidtka'][B]wystawa Radom 2006[/B]
Lhasa apso
Psy
Klasa pośrednia [B]RINGO STARR Dar Tibetu[/B] nr 685 [B]I dosk CWC[/B]
Suki
Klasa szczeniąt [B]BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon[/B] nr 686 [B]I WO[/B]
Klasa młodzieży [B]LIKO Azurowa Amhara[/B] nr 687 [B]I dosk[/B], po zejściu z ringu nie miała Zw.Mł. może sędzina dopisała póżniej... nie było porównania, ogólnie dziwne sędziowanie... co do zdjęć może byc problem, cały czas strasznie wiało[/quote]

GRATULACJE dla wystawianych i ich włascicieli:multi:

Posted

jezlei chodzi o lhasaki to uchwyciłam tylko jednego szczeniora ale i tak malo co widac bo wiatr byl okropny :shake:

[U][URL="http://www.fotosik.pl"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/33/d4020dad4805b4fa.jpg[/IMG][/URL]
[/URL][/U]

Posted

[quote name='Dora32']Gratulacje dla Roberta i jego Liwki. Zw, Mł. i III miejsce w juniorach:multi: :multi: :multi:[/quote]

dzieki dorcia za gratulacje :):):)
a teraz gratulacje dla Livci drugie wyjscie a juz jest zw klubowym w sukach i młodziezowym a teraz na około 40 młodziezy konkurecja była spora otrzymała trzecie miejsce
jestem hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niech zyje lasa

Posted

[quote name='marketa2312']
Z takom sytuacją się jeszcze nie spotkałam żeby nie było porównania.:angryy::angryy::angryy:[/quote]

Marketa czasami tak bywa, sędzia nie musi dać Zw.Rasy , podobnie jak i innych wniosków

Guest marketa2312
Posted

[quote name='EwikB']Marketa czasami tak bywa, sędzia nie musi dać Zw.Rasy , podobnie jak i innych wniosków[/quote]

KAsjana:

TO ja pisałam nie mama zapominam się podpisywać!!!!!!!!!!!
:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Ok, stawke już mam - obstawiam że BOB-a dostała Arleta , ciekawa jestem jak wyglada Elami

psy:
młodzież
URANOS Dar Tybetu
Suki:
młodzież
LIVIA Magnum Sal
otwarta:
ARLETA Moravia Danzan
INES I-Valdi
QUEEN OF ELEGANCE ELAMI Mały Budda

Posted

tak, to byłam ja z tą suczką która wygrała BISa szczeniat na Klubówce i na międzynarodówce w Opolu

tak Arletka BOB
a Elami... całkiem ładna suczka ale obcieta dostała dosk
Ines bdb

Posted

[quote name='Dzidtka']tak Arletka BOB
a Elami... całkiem ładna suczka ale obcieta dostała dosk
[/quote]

Dzięki, a jakiego jest teraz koloru ?
A jak reszta wyników z Czech

Posted

[quote name='Dzidtka']tak, to byłam ja z tą suczką która wygrała BISa szczeniat na Klubówce i na międzynarodówce w Opolu

[/quote]

to na tym zdjęciu z Radomia z BISa szczeniąt, ja jestem z shihtzakiem obok Ciebie :):)

Posted

[quote name='karolayna']to na tym zdjęciu z Radomia z BISa szczeniąt, ja jestem z shihtzakiem obok Ciebie :):)[/quote]

ooo szkoda, że nie wiedziałam, ale teraz to sie poznamy :)

Posted

[quote name='Dzidtka']Elami jak Boogi, jaśniutka

BOB dla Afery , tyle wiem[/quote]

pisałem wczesniej ale powtórze Livia Magnum sal Najlepszy junior 3 lokata na około 40 juniorów bo moze ktos nie przeczytał wczesniej i widze ze była psy oprócz mojej wypisywane osiągi oczywiscie Zw.mł otrzymała bo nie wywalczyła :):):)

Posted

A oto fotki z Bytomia. Cieszy mnie wygrana Liwki i myślę że powtórzy to w Krakowie i bedzie miała MŁ CH. PL :lol: - nalezy się jej to
[B][url]http://upload.miau.pl/1/67800.jpg[/url][/B]
[B][url]http://upload.miau.pl/1/67799.jpg[/url][/B]

Posted

[quote name='karolayna']to na tym zdjęciu z Radomia z BISa szczeniąt, ja jestem z shihtzakiem obok Ciebie :):)[/quote]

a tak wogóle to coś czuje, że czesto będziemy sie spotykać na BISach :) będziesz w Lublinie ?

Posted

[quote name='magnum sal'] Livia Magnum sal Najlepszy junior 3 lokata na około 40 juniorów [/quote]

Gratulacje Robert, wielkie gratulacje.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...