Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]AgataM, [/B]masz przepiękną sunię Kiarę w przepięknych kolorach, nie mogę się na nia napatrzeć, takie z niej cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zresztą obie są piękne :D

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EwikB']Agata - dziewczyny wyglądaja super:lol:[/quote]

Dzięki Ewa, dzięki :B-fly: - tak prawdę mówiąc to głównie zasługa genów a nie moja:thumbs: , ja je tylko czeszę i piorę i czeszę i piorę:razz: :shake: :cool3: :shake: :hmmmm: .
Bognik, "szalałam" z fotkami by utrwalić sobie to i owo;) . Agata

Guest marketa2312
Posted

Kiara to super sunia ja tez chce taką ale kurcze Megi mi chyba na złość nie urodziła ani pieska ani suczki czarno- białej.A Kiara będzie wystawiana jeśli tak to trzymam za nią kciuki a jesli nie tez trzymam :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Cockerek'][B]AgataM, [/B]masz przepiękną sunię Kiarę w przepięknych kolorach, nie mogę się na nia napatrzeć, takie z niej cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zresztą obie są piękne :D[/quote]

Cocerek, dzięki za miłe słowa:B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: , pozdrawiam serdecznie:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Agata

Posted

[quote name='marketa2312']Kasjana:

Dlaczego ten pies jest taki dziwny na tym zdięciu ( Isztar). Chyba to zdiecie jest jakoś zle zrobione czy co bo on/ ona jakos dziwnie wygląda.:-o[/quote]

Zgadzam się że ustawienie suni na tym zdjeciu nie jest najlepsze, ale ostatnia rzeczą do której mozna sie przyczepic to szyja :lol:

[IMG]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/isztar/isztar5.jpg[/IMG]
tutaj Isztar w wieku kilku tygodni

Posted

[quote name='marketa2312']Kiara to super sunia ja tez chce taką ale kurcze Megi mi chyba na złość nie urodziła ani pieska ani suczki czarno- białej.A Kiara będzie wystawiana jeśli tak to trzymam za nią kciuki a jesli nie tez trzymam :lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

Marketa, trzymaj kciuki, oj trzymaj:kciuki: , tak nawiasem mówiąc to wy widzicie jak wygląda a ja wiem , że charakter ma jeszcze wspanialszy niż wygląd :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: strasznie mi się ten emotikonek podoba;-) :megagrin: :megagrin: . Agata

Posted

[quote name='EwikB']Zgadzam się że ustawienie suni na tym zdjeciu nie jest najlepsze, ale ostatnia rzeczą do której mozna sie przyczepic to szyja :lol:
[/quote]
Zdecydowanie się zgadzam z tym stwierdzeniem, mimo całej sympatii do prezentującej muszę stwierdzić,że wyjątkowo lubi poziomować sylwetki psów.Chociaż, jak to mawiają :" co kraj, to obyczaj" :)

Guest marketa2312
Posted

[quote name='AgataM']Marketa, trzymaj kciuki, oj trzymaj:kciuki: , tak nawiasem mówiąc to wy widzicie jak wygląda a ja wiem , że charakter ma jeszcze wspanialszy niż wygląd :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: strasznie mi się ten emotikonek podoba;-) :megagrin: :megagrin: . Agata[/quote]

Kasjana :

To nie pisała Marketa tylko Kasjana < bo ja zapominam czasami napisać ze to ja ale mama rzadko wchodzi na forum.Napewno tez trzyma kciuki za Kiarę.:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='EwikB']Małe szaleństwo ;)
gdzie mam przód a gdzie tył ?
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/4959/fun3ez.jpg[/IMG][/quote]

A jaka nagroda za odgadniecie? :razz:

Guest marketa2312
Posted

[quote name='nefesza']A jaka nagroda za odgadniecie? :razz:[/quote]

Kasjana :

Może nagrodą bedzie zdięcie.;););)

Posted

Chciałam pogratulować Robertowi Czekajowi którego to sunia Liwia zdobyła dziś na wystawie Klubowej Psów ozdobnych Zw. Młodziezy i Naj. Suka w Rasie . Ogromne gratulacje Robert!!!!!
a oto fotka tej suni :
[IMG]http://upload.miau.pl/1/63527.jpg[/IMG]
Prawda że piękna :)

Guest marketa2312
Posted

Pani doroto a nie wie pani kto dostał boba?

Posted

[quote name='Dora32']Chciałam pogratulować Robertowi Czekajowi którego to sunia Liwia zdobyła dziś na wystawie Klubowej Psów ozdobnych Zw. Młodziezy i Naj. Suka w Rasie .
[/quote]
No super, pierwszy występ i taki ładny tytuł. Nic tylko gratulować.:multi:

Guest marketa2312
Posted

Znów zapomiałam napisać ze to ja Kasjana ...a nie mama.
no też brawa...to strasznie cieszy kiedy żwe coś zdobywa:)

Guest marketa2312
Posted

Kasjana: My w sumie Pani Ewo też czekamy, bo dziś albo jutro debiutuje nasz Fuchao w młodziezy na wystawie w Dortmund, no i jutro przyjeżdzają goście z Norwegi , dlatego mama jest zajęta i to maksymalnie( ciasta, obiadek...hmmm).:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Juz niemogę się doczekać..zawsze rozmawia mam na skype bardzo sympatyczni ludzie a Leoni jest fantastyczna, nawet nazwałam tak swoją świnkę morską peruwiankę."Leoni":):):):):):):):

Posted

Pierwsze wieści z Wystawy Międzynarodowej - Brcko ( Bosnia & Herzegowina)

[B]Tiarro At Yackety Azurowa Amhara FCI[/B] - CAC , CACIB , BOB
[B]Isztar At Yackety Azurowa Amhara FCI - [/B]zadebiutowała na tej wystawie i została Najlepszym Szczeniakiem w Rasie

Posted

[quote name='EwikB']
[B]Tiarro At Yackety Azurowa Amhara FCI[/B] - CAC , CACIB , BOB
[B]Isztar At Yackety Azurowa Amhara FCI - [/B]zadebiutowała na tej wystawie i została Najlepszym Szczeniakiem w Rasie[/quote]
No to mamy dzisiaj dzień wielkich sukcesów. Gratulacje !!!!!!!!!!!!:multi:

Posted

Wielkie gratulacje dla Limor - piękna suka - ale to u Ewy juz chyba norma ;)
dla Liwci - również wielkie, no malutka - taki tytul - w takiej konkurencji;)

Gratulacje rowniez dla Isztar i Tiarro - brawo:-)

Posted

Mam kolekną dobrą wiadomość . Otóż w Hodowli Magnum Sal urodziły się szczeniaki 3 suczki 2 pieski . Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Robert wczoraj miałeś bardzo szczęśliwy dzień :multi: :lol: :lol: :multi: .
A oto fotki maluszków:
[url]http://upload.miau.pl/1/63682.jpeg[/url]
prawda że cudne :lol:
[COLOR="Red"]
Zdjecie ZA DUZE! Przed wstawieniem fot, zapoznaj sie z Regulaminem Forum!

Mod.[/COLOR]

Posted

no to się chwale Opolem

DODI i na Klubówce i na Międzynarodówce [B]BIS szczeniąt[/B] :)) 2 dni - 2 BISy :)))

FELEK wczoraj Mł.Zw.Kl., Najlepszy Junior Klubu, BOB Klubu
dzisiaj Zw.Mł., Najlepszy Junior, BOB

ASIA wczoraj 2 za to dziś Zw.Mł. i skończony Mł.Ch.Pl.

zarówno Asia jak I Felek w finale na BIS Junior (osobno psy były, osobno suki)

pełne wyniki

[B]sobota Klubówka [/B]
PSY
młodzież
[B]I dosk, Zw.Mł.Naj.Jun. BOB[/B]
Very Versace's VERSION ORIGINALE Z CZAŃCA
[B]II dosk[/B]
URANOS Dar Tibetu
[B]III dosk [/B]
LUKE Magnum Sal

SUKI
szczenięta

[B]I WO BIS PUPPY KLUBU[/B]
BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon
[B]II WO[/B]
BOHEMA KUDŁATE SERCE Rawipon
[B]nieob.[/B]
DIORA Śnieżny Lew
młodzież
[B]I dosk,Zw.Mł.[/B] BOS - nie wiem dlaczego sędzina wzieła do porównania sukę z młodzieży ale tak zrobiła...
LIVIA Magnum sal
[B]II dosk[/B]
Very Versace's AMERICAN BEAUTY
otwarta
[B]I dosk, CWC[/B]
ABIGEJ Magnum Sal
[B]II dosk[/B]
QUEEN OF ELEGANCE ELAMI Mały Budda

[B]niedziela Wystawa Międzynarodowa [/B]

PSY
młodzieży
[B]I dosk, Zw.Mł. Naj.Jun, BOB[/B]
Very Versace's VERSION ORIGINALE Z CZAŃCA
[B]II dosk[/B]
URANOS Dar Tibetu
pośrednia
[B]I dosk, CWC, CACIB[/B]
KJI TSCHUNG TSCHUNG VEDANI
[B]nieob [/B]
RINGO STAR Dar Tibetu
otwarta
[B]I dosk CWC, r.CACIB[/B]
APOLLO GOLD Hestiin Chram

SUKI
szczenięta
[B]I WO BIS PUPPY [/B]
BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon
[B]II WO[/B]
VALENTINE Dar Tibetu
młodzież
[B]I dosk, Zw.Mł. [/B]
[B][/B]Very Versace's AMERICAN BEAUTY
[B]II dosk[/B]
KOSHIKO Piaulau-Gou
otwarta
[B]I dosk, CWC, CACIB [/B]
AYMEE HESTIN CHRAM
[B]II bdb[/B]
QUEEN OF ELEGANCE ELAMI Mały Budda

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...