Cockerek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [B]AgataM, [/B]masz przepiękną sunię Kiarę w przepięknych kolorach, nie mogę się na nia napatrzeć, takie z niej cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zresztą obie są piękne :D
AgataM Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='EwikB']Agata - dziewczyny wyglądaja super:lol:[/quote] Dzięki Ewa, dzięki :B-fly: - tak prawdę mówiąc to głównie zasługa genów a nie moja:thumbs: , ja je tylko czeszę i piorę i czeszę i piorę:razz: :shake: :cool3: :shake: :hmmmm: . Bognik, "szalałam" z fotkami by utrwalić sobie to i owo;) . Agata
Guest marketa2312 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Kiara to super sunia ja tez chce taką ale kurcze Megi mi chyba na złość nie urodziła ani pieska ani suczki czarno- białej.A Kiara będzie wystawiana jeśli tak to trzymam za nią kciuki a jesli nie tez trzymam :lol::lol::lol::lol::lol:
AgataM Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Cockerek'][B]AgataM, [/B]masz przepiękną sunię Kiarę w przepięknych kolorach, nie mogę się na nia napatrzeć, takie z niej cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zresztą obie są piękne :D[/quote] Cocerek, dzięki za miłe słowa:B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: , pozdrawiam serdecznie:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Agata
EwikB Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='marketa2312']Kasjana: Dlaczego ten pies jest taki dziwny na tym zdięciu ( Isztar). Chyba to zdiecie jest jakoś zle zrobione czy co bo on/ ona jakos dziwnie wygląda.:-o[/quote] Zgadzam się że ustawienie suni na tym zdjeciu nie jest najlepsze, ale ostatnia rzeczą do której mozna sie przyczepic to szyja :lol: [IMG]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/isztar/isztar5.jpg[/IMG] tutaj Isztar w wieku kilku tygodni
AgataM Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='marketa2312']Kiara to super sunia ja tez chce taką ale kurcze Megi mi chyba na złość nie urodziła ani pieska ani suczki czarno- białej.A Kiara będzie wystawiana jeśli tak to trzymam za nią kciuki a jesli nie tez trzymam :lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] Marketa, trzymaj kciuki, oj trzymaj:kciuki: , tak nawiasem mówiąc to wy widzicie jak wygląda a ja wiem , że charakter ma jeszcze wspanialszy niż wygląd :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: strasznie mi się ten emotikonek podoba;-) :megagrin: :megagrin: . Agata
sylv Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='EwikB']Zgadzam się że ustawienie suni na tym zdjeciu nie jest najlepsze, ale ostatnia rzeczą do której mozna sie przyczepic to szyja :lol: [/quote] Zdecydowanie się zgadzam z tym stwierdzeniem, mimo całej sympatii do prezentującej muszę stwierdzić,że wyjątkowo lubi poziomować sylwetki psów.Chociaż, jak to mawiają :" co kraj, to obyczaj" :)
EwikB Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Małe szaleństwo ;) gdzie mam przód a gdzie tył ? [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/4959/fun3ez.jpg[/IMG]
Guest marketa2312 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='AgataM']Marketa, trzymaj kciuki, oj trzymaj:kciuki: , tak nawiasem mówiąc to wy widzicie jak wygląda a ja wiem , że charakter ma jeszcze wspanialszy niż wygląd :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: strasznie mi się ten emotikonek podoba;-) :megagrin: :megagrin: . Agata[/quote] Kasjana : To nie pisała Marketa tylko Kasjana < bo ja zapominam czasami napisać ze to ja ale mama rzadko wchodzi na forum.Napewno tez trzyma kciuki za Kiarę.:lol::lol::lol:
nefesza Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='EwikB']Małe szaleństwo ;) gdzie mam przód a gdzie tył ? [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/4959/fun3ez.jpg[/IMG][/quote] A jaka nagroda za odgadniecie? :razz:
Guest marketa2312 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='nefesza']A jaka nagroda za odgadniecie? :razz:[/quote] Kasjana : Może nagrodą bedzie zdięcie.;););)
nefesza Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No to ja zgaduje, ze przod jest pod brzuchem szczeniora :p A w nagrode poprosze kolekcje zdjec laciatych bialo-zlotych lhasakow :evil_lol:
Dora32 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Chciałam pogratulować Robertowi Czekajowi którego to sunia Liwia zdobyła dziś na wystawie Klubowej Psów ozdobnych Zw. Młodziezy i Naj. Suka w Rasie . Ogromne gratulacje Robert!!!!! a oto fotka tej suni : [IMG]http://upload.miau.pl/1/63527.jpg[/IMG] Prawda że piękna :)
Dora32 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Liwka jest super. A to jej siostra która jest u mnie. [IMG]http://upload.miau.pl/1/63554.jpg[/IMG]
EwikB Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Gratuluję Mł.Zw.Klubu - panienki prezentują się fajnie:lol: Ja czekam również na info , ale z innej wystawy;)
Guest marketa2312 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Pani doroto a nie wie pani kto dostał boba?
sylv Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Dora32']Chciałam pogratulować Robertowi Czekajowi którego to sunia Liwia zdobyła dziś na wystawie Klubowej Psów ozdobnych Zw. Młodziezy i Naj. Suka w Rasie . [/quote] No super, pierwszy występ i taki ładny tytuł. Nic tylko gratulować.:multi:
Guest marketa2312 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Znów zapomiałam napisać ze to ja Kasjana ...a nie mama. no też brawa...to strasznie cieszy kiedy żwe coś zdobywa:)
Guest marketa2312 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Kasjana: My w sumie Pani Ewo też czekamy, bo dziś albo jutro debiutuje nasz Fuchao w młodziezy na wystawie w Dortmund, no i jutro przyjeżdzają goście z Norwegi , dlatego mama jest zajęta i to maksymalnie( ciasta, obiadek...hmmm).:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Juz niemogę się doczekać..zawsze rozmawia mam na skype bardzo sympatyczni ludzie a Leoni jest fantastyczna, nawet nazwałam tak swoją świnkę morską peruwiankę."Leoni":):):):):):):):
EwikB Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Pierwsze wieści z Wystawy Międzynarodowej - Brcko ( Bosnia & Herzegowina) [B]Tiarro At Yackety Azurowa Amhara FCI[/B] - CAC , CACIB , BOB [B]Isztar At Yackety Azurowa Amhara FCI - [/B]zadebiutowała na tej wystawie i została Najlepszym Szczeniakiem w Rasie
sylv Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='EwikB'] [B]Tiarro At Yackety Azurowa Amhara FCI[/B] - CAC , CACIB , BOB [B]Isztar At Yackety Azurowa Amhara FCI - [/B]zadebiutowała na tej wystawie i została Najlepszym Szczeniakiem w Rasie[/quote] No to mamy dzisiaj dzień wielkich sukcesów. Gratulacje !!!!!!!!!!!!:multi:
Baha Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Wielkie gratulacje dla Limor - piękna suka - ale to u Ewy juz chyba norma ;) dla Liwci - również wielkie, no malutka - taki tytul - w takiej konkurencji;) Gratulacje rowniez dla Isztar i Tiarro - brawo:-)
Dora32 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Mam kolekną dobrą wiadomość . Otóż w Hodowli Magnum Sal urodziły się szczeniaki 3 suczki 2 pieski . Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Robert wczoraj miałeś bardzo szczęśliwy dzień :multi: :lol: :lol: :multi: . A oto fotki maluszków: [url]http://upload.miau.pl/1/63682.jpeg[/url] prawda że cudne :lol: [COLOR="Red"] Zdjecie ZA DUZE! Przed wstawieniem fot, zapoznaj sie z Regulaminem Forum! Mod.[/COLOR]
Dzidtka_Gl Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 no to się chwale Opolem DODI i na Klubówce i na Międzynarodówce [B]BIS szczeniąt[/B] :)) 2 dni - 2 BISy :))) FELEK wczoraj Mł.Zw.Kl., Najlepszy Junior Klubu, BOB Klubu dzisiaj Zw.Mł., Najlepszy Junior, BOB ASIA wczoraj 2 za to dziś Zw.Mł. i skończony Mł.Ch.Pl. zarówno Asia jak I Felek w finale na BIS Junior (osobno psy były, osobno suki) pełne wyniki [B]sobota Klubówka [/B] PSY młodzież [B]I dosk, Zw.Mł.Naj.Jun. BOB[/B] Very Versace's VERSION ORIGINALE Z CZAŃCA [B]II dosk[/B] URANOS Dar Tibetu [B]III dosk [/B] LUKE Magnum Sal SUKI szczenięta [B]I WO BIS PUPPY KLUBU[/B] BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon [B]II WO[/B] BOHEMA KUDŁATE SERCE Rawipon [B]nieob.[/B] DIORA Śnieżny Lew młodzież [B]I dosk,Zw.Mł.[/B] BOS - nie wiem dlaczego sędzina wzieła do porównania sukę z młodzieży ale tak zrobiła... LIVIA Magnum sal [B]II dosk[/B] Very Versace's AMERICAN BEAUTY otwarta [B]I dosk, CWC[/B] ABIGEJ Magnum Sal [B]II dosk[/B] QUEEN OF ELEGANCE ELAMI Mały Budda [B]niedziela Wystawa Międzynarodowa [/B] PSY młodzieży [B]I dosk, Zw.Mł. Naj.Jun, BOB[/B] Very Versace's VERSION ORIGINALE Z CZAŃCA [B]II dosk[/B] URANOS Dar Tibetu pośrednia [B]I dosk, CWC, CACIB[/B] KJI TSCHUNG TSCHUNG VEDANI [B]nieob [/B] RINGO STAR Dar Tibetu otwarta [B]I dosk CWC, r.CACIB[/B] APOLLO GOLD Hestiin Chram SUKI szczenięta [B]I WO BIS PUPPY [/B] BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon [B]II WO[/B] VALENTINE Dar Tibetu młodzież [B]I dosk, Zw.Mł. [/B] [B][/B]Very Versace's AMERICAN BEAUTY [B]II dosk[/B] KOSHIKO Piaulau-Gou otwarta [B]I dosk, CWC, CACIB [/B] AYMEE HESTIN CHRAM [B]II bdb[/B] QUEEN OF ELEGANCE ELAMI Mały Budda
Recommended Posts