EwikB Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Widzę ze przybyło sporo nowości, a raczej nowych maluszków - tych wiekszych i mniejszych.Niech wszystkie rosną zdrowo i cieszą oko:lol: Ponizej 2,5 tygodniowe lhasaczki Aji i Jowka w hodowli " Bellaja";) [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/199376.jpg[/IMG]
sylv Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ja też się dołączam do życzeń dla wszystkich maluszków, zarówno starszych jak i tych najmłodszych.:lol: Niech wszystkie rosną zdrowo. Sylwia
sylv Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='EwikB'] Ponizej 2,5 tygodniowe lhasaczki Aji i Jowka w hodowli " Bellaja";) [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/199376.jpg[/IMG][/quote] Śliczne małe łobuziaki, zaczynam tęsknić za szczeniętami.:evil_lol:
sylv Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ponieważ niestety chwilowo szczeniaczków jeszcze nie mam, więc odświeżyłam trochę moją najstarszą pannę MILKI WAY SYLENA. No i tak właśnie myślę, że może wrócimy na ringi.Jeszcze chwila i panna będzie wyglądała całkiem przyzwoicie.:evil_lol: [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/199392.jpg[/IMG].
EwikB Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='sylv']Jeszcze chwila i panna będzie wyglądała całkiem przyzwoicie.:evil_lol: [/quote] Panna - no niech będzie, a raczej stateczna mamuska ale za to w jakiej formie fiu, fiu. Niektórzy mogą pozazdrościć;)
Dora32 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [FONT=MS Sans Serif][I]już dawno chciałem pogratulowac tych piesków sąo ne takie brzydkie ze az ich szkoda na prawde podejrzałem na wystawie Bambra to był i jest taki ochydny ze naprawde zycze powodzenia naprawde chory psychicznie człowieku zamiast pisac już zima to ty piszesz juz zima a to nie sa błedy komputera tylko twoje zycze powodzenia naprawde i kup sobie człowieku wkoncu normalnego psa[/I][/FONT] Taki wpis otrzymał dziś Robert Czekaj. Uważam że jeśli ktoś ma cos do moich szczeniaków niech pisze do mnie a nie do niego. Ja sobie takiego psa wybrałam do krycia mojej Patiny i jestem zadowolona. Ale ludzie sa podli. Bamber mi sie podoba i juz. Nie wiem dlaczego taka nienawiść. Na dodatek żeby o kimś pisac "[FONT=MS Sans Serif] [I]naprawde chory psychicznie człowieku "[/I]to juz trzeba być bezczelnym. Bronie tu Roberta z tego względu że bardzo mi pomógł w trudnych dla mnie chwilach i naprawde jest super przyjacielem . Zawsze moge liczyc na niego. Jest niesamowitym człowiekiem . Skąd u ludzi taka nienawiść. Zło zawsze wraca i to z podwójną siłą - ja w to wierze.[/FONT]
bognik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Jaki ma piękny włos :crazyeye: Naprawdę śliczna panna :)
Dora32 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [B]sylw[/B] - MILKY WAY prezentuje się naprawdę super. :)
sylv Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Dziękuję za miłe słowa. Do super to jeszcze trochę nam brakuje. Jak tak na nia patrzę to trochę mi szkoda, że miałam koncepcję krótkiej fryzury i ją kiedyś ostrzygłam. Zdecydowanie wolę długowłose lhasa.Jej kolorek uwielbiam.
Dora32 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Wierze , ja też uwielbiam taki kolor moja Patina ma podobny. Zawsze podobały mi się złote lhasa. Choć ogromny sentyment mam do koloru czarnego dlatego między innymi mam Lajle:) [IMG]http://upload.miau.pl/1/61366.bmp[/IMG]
sylv Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Szczerze mówiąc to ostatnio nawet zaczynają mi się podobać czarnuszki. Ostatecznie kobieta zmienną jest. :evil_lol:
bognik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ja to zawsze zastanawiałam się nad czarnym lhasa :evil_lol: Może kiedyś sobie takiego sprawię, w dalekiej przyszłości :loveu:
Guest marketa2312 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ja też bardzo chciałam mieć sebrną suczke i mam Axe . Tak wyprosiłam rodziców , że wkońcu zgodzili się ją kupić i nigdy w życiu bym ją nikomu nie oddała:shake::shake::shake: . Mi z kolei nie podobaja się złote kolory ale skoro już są;););)no to jakoś je akceptuje
Dora32 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Axa jest piękna - własnie taki kolor mi się marzy. Morze kiedyś uda mi się nabyc taką sunie.
sylv Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='marketa2312'] Mi z kolei nie podobaja się złote kolory ale skoro już są;););)no to jakoś je akceptuje[/quote] No , no bo się zdenerwuję. :lol: Może ustalmy,że wszystkie kolory są ładne i jedną z zalet lhasa jest różnorodność kolorystyczna.
bognik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='sylv']No , no bo się zdenerwuję. :lol: Może ustalmy,że wszystkie kolory są ładne i jedną z zalet lhasa jest różnorodność kolorystyczna.[/quote] Jeste jak najbardziej za :lol: A to moja [B]złota[/B] Lhara :loveu: : [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/1681/img001114ve.jpg[/IMG] [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/995/img002915mk.jpg[/IMG]
sylv Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Bardzo ładnie Larcia wygląda. Zdjęcie w okularach jest super.:lol:
Guest marketa2312 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 No dobrze wszystkie kolory są ładne ale złoty, sobolowy itp. najmniej mi się podobają.:lol::lol:Może dlatego ,że w Polsce i w innych krajach jest tych kolorów najwięcej a ja wole takie niespotykane.:cool3::cool3::cool3:
sylv Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Każdy ma prawo wyboru, nie będę się upierała. W sumie to dobrze, że różnym osobom podobają się różne umaszczenia, dzięki temu mamy urozmaicenie. Nie ma nic gorszego niż monotonia. Przynajmniej ja tak sądzę.:cool1:
Dzidtka_Gl Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 ja tam lubie platyne, blond, złote :) chociaż ostatnio zaczeły mi sie podobać czarne... jednak kolor to tylko miły dodatek :)
sylv Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='Dzidtka'] jednak kolor to tylko miły dodatek :)[/quote] Z tą wypowiedzią się zgadzam.
BOŻENA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A mnie się bardzo podobają sobolowe i czerwone i rude a najbardziej rudo białe ,ale ostatnio zaczeły mi się podobać czarno białe -to dzięki ślicznym szczeniorkom od Markety !!! Savanach -a czy o mojej sesji pamiętasz ?? byłabym bardzo wdzięczna chocby za kilka fotek -bo tak jak już pisałam szlak mi trafił aparat.
nefesza Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='BOŻENA']a najbardziej rudo białe [/quote] :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :loveu:
Recommended Posts