.ania Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Gośka']Czy psy również chowają głowę w piasek? Okazuje się że tak :wink: [img]http://img117.imageshack.us/img117/6586/61dt.jpg[/img] [/quote] Na poczatku miałam mały problem z identyfikacją gdzie ona ma głowę :oops: ale zdjęcie zawodowe :wink:
nefesza Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Gosia, bedziesz we Wrzesniu w Wawie? (ja tak a propo tej sesji :wink: ) I czy ktos w ogole sie wybiera???
Ki-wi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 No widze,ze topik o LA w koncu odzyl!!!! :angel: Dziewczyny psiaki macie cudowne....naprawde przepiekne. A co do fotek.....to Nefesza....robisz swietne foty...jestem pod wrazeniem :lol: .Mam nadzieje,ze bedzie ich jeszcze wiecej!!!!!
anushka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Gośka'][img]http://img117.imageshack.us/img117/6586/61dt.jpg[/img] [img]http://img65.imageshack.us/img65/7636/72ew.jpg[/img][/quote] boshe ale ona ma super kolorki :o mniam :eating: normalnie Gosia robiłaś jej balejaż :evilbat: :evilbat: :lol:
Gośka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 No to tak do zdjęcia :wink: Farbowania, a potem to kto wie, może nawet doczepianie.
nefesza Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 To ja z upartoscia maniaka zapytam jeszcze raz - kto bedzie w Wawie we wrzesniu na krajowce???
bognik Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Witajcie !!! Wróciłam z nad morza, pogoda taka w sam raz, nie za gorąco. Lhara dostała jeszcze więcej sierści i kołyuny jej się robią. P. Basiu - GRATULUJĘ ślicznych szczęniąt !!!!! :) P. Gosiu - Keira PRZEPIĘKNA, dzisiaj odebrałam ,,Mojego Psa" i było zdjęcie Pani pudla w gazecie :D Nefesza: mnie wkurzają ludzie którzy podchodzą do Lhary i nic nie pytając się ją głaszczą i mówią na nią PEKIŃCZYK :evil: :evil: :evil: Nie przeszkadza mi jak mówią ,,Jaki śliczny piesek" itp., ale jak głaszczą bez pytania.... :x Pozdrawiam :)
anushka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Gośka']No to tak do zdjęcia :wink: Farbowania, a potem to kto wie, może nawet doczepianie.[/quote] :shock: :shock: i ona sobie tak daje to wszystko robić bez niczego??? :o
Gośka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 No jasne że bez niczego !!! od małego przyzwyczjona :wink: :lol: :lol: :wink:
anushka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Gośka']No jasne że bez niczego !!! od małego przyzwyczjona :wink: :lol: :lol: :wink:[/quote] a jak sobie radzicie z tipsami moje drogie??? :hmmmm:
lonka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Bognik tak samo podchodzą do shih-tzu i mówia PEKIŃCZYK :evilbat: :evilbat:
anushka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='lonka']Bognik tak samo podchodzą do shih-tzu i mówia PEKIŃCZYK :evilbat: :evilbat:[/quote] :ylsuper: :ylsuper: Lonka mój rodowodowy shih nie jest ale też mi próbują wcisnąć czasem że to pekinek :bigcry: :bigcry: wtedy kocham go jeszcze mocniej :oops: :lol:
lonka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='lonka']Bognik tak samo podchodzą do shih-tzu i mówia PEKIŃCZYK :evilbat: :evilbat:[/quote] :ylsuper: :ylsuper: Lonka mój rodowodowy shih nie jest ale też mi próbują wcisnąć czasem że to pekinek :bigcry: :bigcry: wtedy kocham go jeszcze mocniej :oops: :lol:[/quote] A jeszcze lepszy numer to ostatnio na wystawie jedna kobieta powiedziała na Codika "JORK" :evil: :evil:
anushka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 :hmmmm: czyżby ludzie aż tak się nie znali na rasach psów???chociaż ostatnio kobieta w pracy czytając ogłosznie pyta mnie:czy cocker spaniel jest podobny do jamnika??więc ją pytam dlaczego tak twierdzi???a ona mina to : bo jest do oddania za darmo... :-? no więc mówię a jakby kasę chcieli to do czego mógłby być podobny a ona mi mówi,że do labradora bo słyszała,że labradory są w cenie :laola: :megagrin: wybuchnęłam śmichem i taka była rozmowa..na poziomie :Help_2:
lonka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Ania-k']:hmmmm: czyżby ludzie aż tak się nie znali na rasach psów???chociaż ostatnio kobieta w pracy czytając ogłosznie pyta mnie:czy cocker spaniel jest podobny do jamnika??więc ją pytam dlaczego tak twierdzi???a ona mina to : bo jest do oddania za darmo... :-? no więc mówię a jakby kasę chcieli to do czego mógłby być podobny a ona mi mówi,że do labradora bo słyszała,że labradory są w cenie :laola: :megagrin: wybuchnęłam śmichem i taka była rozmowa..na poziomie :Help_2:[/quote]Bez komentarza :evil: :wink:
anushka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 dodam jeszcze,że owa pani za darmo to by nawet koopę w ręce wzięła,bałam się,żeby nie wpadła na pomysł,że weźmie sobie tego cocerka ale naszczęście nie podjęła tego teamtu już nigdy więcej...dzięki ci panie boże za to :angel:
lonka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Ania-k']dodam jeszcze,że owa pani za darmo to by nawet koopę w ręce wzięła,bałam się,żeby nie wpadła na pomysł,że weźmie sobie tego cocerka ale naszczęście nie podjęła tego teamtu już nigdy więcej...dzięki ci panie boże za to :angel:[/quote]Całe szczeście bo jusz widze jak by się opiekowała pieskiem :cry:
Gośka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Gośka']No jasne że bez niczego !!! od małego przyzwyczjona :wink: :lol: :lol: :wink:[/quote] a jak sobie radzicie z tipsami moje drogie??? :hmmmm:[/quote] Czego się nie robi dla urody i w...nia konkurencji :lol: :wink: :wink: :wink:
Gośka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Nareszcie wczoraj dostałam rodowody moich dziewczyn i o dziwo w rodowodzie Keiry oprócz dorbnych literówek nie ma błędów, to chyba będzie pierwszy rodowód bez błędów :wink:
nefesza Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Ania-k']:hmmmm: czyżby ludzie aż tak się nie znali na rasach psów???[/quote] Nie znaja sie, uwierz, ze naprawde sie nie znaja.... psy rozrozniaja na duze i male, moze dojdzie jeszcze ONek i ONkopodobne (bo byl Szarik i Cywil) - i to wszystko!!!!!! Ale ja to rozumiem - nie chca, nie lubia, nie interesuje ich to - to sie nie znaja. Nie musza. (Tak jak ja na koniach - sa kuce, koniki polskie i "normalne" konie - ras nie odroznie za nic!) Najgorzej jest, jak nic nie wiedza, ale swoja nie-wiedze szerza gdzie sie da i jeszcze potrafia sie z czlowiekiem klocic, ze ma innego psa nic ma :roll: Bo oni wiedza przeciez lepiej, a rodowod to sfalszowany. Wtedy to juz szkoda slow....
Gośka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Popieram, nie znają się. Nie dalej niż w zeszłym tygodniu idę po parku z pudlastymi i jakaś dziewczyna zaczepia mnie i pyta jaka to rasa, no to jej mówię że pudle, a ona wielkie :o zrobiła i pyta czy takie normalne :lol: Na końcu języka miałam że nie, ale że była miła to mówię że najnormalniejsze na świecie, tyle że uczesane i ostrzyżone. Z lasakami to już sobie darowałam mówienie jaka to rasa, tylko kiwam głową na pekińczyka, szicaka, yorka, ładnego kundelka itp. Na szczęście z łapami nie lecą, bo Ken ludzi olewa, a Keira wogóle nie pali się do podchodzenia, więc zawsze mówię że one nie lubią głaskania.
Gośka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 A pamiętam jeszcze incydent sprzed kilku miesięcy, poszłam po mięso dla piesów na targ i mój syn został z Kenem pod bramą, żeby go ludzie nie zadeptali, podeszła do niego jakaś baba i mówi, chłopczyku ten piesek nie może mieć związanych włosów nad oczami bo oślepnie, koniecznie powiedz rodzicom że te włosy rosną mu po to żeby mu spadały na oczy. Bez komentarza. Na szczęście moje dziecko szybko odpowiedziało że naturalnie to spadają u wilka na oczy, a u tego to ludzie sobie wymyślili że mu będą gumeczki zakładać, baba rozdzawiła gębę i sobie poszła.
Recommended Posts